saol dilekcim bizde seni çok özlemiştik burda yeniden görüncede ayrıca mutlu oldum biz iyiyiz canım çok şükür ters giden bişey yok evin içinde dolanıyoruz ya yagız benım peşinde ya ben onun peşinde geçiyo günlerrr
sen nasılsın defneme kayınvalıden bakıyo diyimi tek anneciğin nasıl??
Sende sağol canım benim. Ateşli badeye bak sen cimcime:)bizde seeni çok özledik dilek..bende özleişim ikinizin muhabbetini
sanırım benim kızda var ateş..gerçi bende çok hoşalanmmam çok giyinmekten ama bunu üsütnü bir çıkardıkmı giydirmek için tam bir saat peşinde koşuyom çok hoşuna gidiyo cıbıl cıbıl dolaşmak..çığlık çığlığa kaçıyo giydircem diye..
selam herkese..
nerelerdesiniz yaaa
insan iyiliğini kötülüğünü dar gününde belli ediyo..ne güzel seni zorda bırakmamış.. annen içinde gerçekten zor bir sene ama geçer inaşallah zamanla daha iyi olur
tabi allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin öncelikle ama bak ne güzel senin gönlünü kazanmış ki sende içinden bunları geçiriyosun. boşuna dememişler ne ekersen onu biçersin diye.. bak daha bizimkinin bir saat bakmışlığı yok
özledim herkesi :)
valla daha iyi parmaklarım..yarın kontrole gidicem..
selam herkese tam hastalık mevsimi herhalde benim oğlumda hasta ateşi var. 2 azı dişi birden çıkyo eller ayaklar buz gibi ama belinden yukarısı yanıyo ilk defa kucağımda uyuya kaldı ama sürekli kalkıyo 2 gecedir uymuyoruz çiçek gibiler ya hemen soluyolar
dilekcim sevindim canım senin adına en azından gözün arkada kalmıyodur babacıgınada geçmiş olsun canım ben bilmiyorum önemli bişeymi allahım tez zamanda şifanı versin((
filiz geçmiş olsun azılar bizide çok zorlamıştı mahvolmuştuk geçmiş olsun hemencik çıkarsın kuzucuk inş. dişlerini
dilekcim sevindim canım senin adına en azından gözün arkada kalmıyodur babacıgınada geçmiş olsun canım ben bilmiyorum önemli bişeymi allahım tez zamanda şifanı versin((
filiz geçmiş olsun azılar bizide çok zorlamıştı mahvolmuştuk geçmiş olsun hemencik çıkarsın kuzucuk inş. dişlerini
Boşver be canım ne yaparsan kendine, yaparsın yine kendi kendine... Hiç takma kafana.
Kıskandın di mi bizim özlem muhabbettimizi :)) senide özledik be şekerim ama seninle en azından e-mailleşiyorduk:)
Çok geçmiş olsun Filizcim sizede, çiçekten farksızlar hakikaten havadan nem kapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?