2009 Eylül Anneleri

şu bi gerçek büyüyünce dertleride büyüyo gerçekten arkadaş çevresi falan allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı

hoşgeldin reyhan ben arada geldim gittim ama kimse yoktu çıktım geri

herkesin yeri ayrı dimi reyhan insan özlüyo
ben face e msn ye giremesem bile azda olsa buraya bakıp çıkıoyrum

Sağol canım. Ben işte iyi olmaya çalışıyorum Defnede tam anlamıyla bir iyi olsa çok daha iyi olacağım. Evet kayınvalidem bakıyor sağolsun hakkını ödeyemem bizim için yaptıklarını unutamam ama emin olsun ki kızı olmasada o tam olarak emin olmasada bir kız evlat edindi kendine. Geçen AVMDe düştü ilk ben gördüm koştum hemen ama inan içim gitti kendi annem düşmüş gibi:)
Annem iyi aslında ama babamın hastalığı dolayısıyla onunda psikolojisi bozuk biraz tüm beni aradı bir ton laf etti sanki ben çok iyiymişim gibi ne yapalım yaa bugünlerde geçecek.

Sende sağol canım benim. Ateşli badeye bak sen cimcime:)

selam herkese..
nerelerdesiniz yaaa

hoşgeldin Reyhancım nasılsın parmakların iyi mi biraz daha?

insan iyiliğini kötülüğünü dar gününde belli ediyo..ne güzel seni zorda bırakmamış.. annen içinde gerçekten zor bir sene ama geçer inaşallah zamanla daha iyi olur

insan iyiliğini kötülüğünü dar gününde belli ediyo..ne güzel seni zorda bırakmamış.. annen içinde gerçekten zor bir sene ama geçer inaşallah zamanla daha iyi olur

Kesinlikle canım öyle, evet bırakmadı sağolsun hep yanımızda oldu elinden geldiğince ama dediğim gibi benim evladıma gözü gibi bakana ilerde bende gözüm gibi bakarım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama öncelikle tabiki. 2010 iyi gelmedi bize, yine şükür halimize..Şiir gibi oldu:)))

tabi allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin öncelikle ama bak ne güzel senin gönlünü kazanmış ki sende içinden bunları geçiriyosun. boşuna dememişler ne ekersen onu biçersin diye.. bak daha bizimkinin bir saat bakmışlığı yok

selam herkese tam hastalık mevsimi herhalde benim oğlumda hasta ateşi var. 2 azı dişi birden çıkyo eller ayaklar buz gibi ama belinden yukarısı yanıyo ilk defa kucağımda uyuya kaldı ama sürekli kalkıyo 2 gecedir uymuyoruz çiçek gibiler ya hemen soluyolar

geçmiş olsun filiz.. Bade de azıları çıkarıyo iki gündür kötüydü bugün topladı kendini çok şükür.. bitsin artık bu çocukların diş eziyeti

dilekcim sevindim canım senin adına en azından gözün arkada kalmıyodur babacıgınada geçmiş olsun canım ben bilmiyorum önemli bişeymi allahım tez zamanda şifanı versin ((

filiz geçmiş olsun azılar bizide çok zorlamıştı mahvolmuştuk geçmiş olsun hemencik çıkarsın kuzucuk inş. dişlerini

Boşver be canım ne yaparsan kendine, yaparsın yine kendi kendine... Hiç takma kafana.

özledim herkesi :)
valla daha iyi parmaklarım..yarın kontrole gidicem..

Kıskandın di mi bizim özlem muhabbettimizi :)) senide özledik be şekerim ama seninle en azından e-mailleşiyorduk:)

Çok geçmiş olsun Filizcim sizede, çiçekten farksızlar hakikaten havadan nem kapıyorlar.

canım babam felç geçirdi 1 ay önce kendi başına yürüyemiyor şimdilik maalesef sol taraf tutmuyor çünkü.

saolun kızlar dilek babanada geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah

boşverdim zaten Dilek takmıyom.. kendileri bilir.. gerçekten değerini kaybetmeden anlamıyoz malesef..
sizinde sırtınızda ağrı varmı benim bir haftadır geömiyo sırt ağrım.. Badeyi taşımaktan diye düşünüyom ama başka birşey mi var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…