reyhan niye başın ağrıyoki kaç gündür rejim falan yapıyosun ondanmıki
öznur benim bakıcımda hamile kalmış yeni evliydi bende kaldım ortada bi kız daha buldum ama oda üniversitede asistanmış sadece akşamları ve haftasonları müsait oluyo seninki döner bi kaç günde babası idare edebilir belki ama ne iş yapıyoki babanız iş yerinde dururmuki gözünaydın bu arada ne güsel tr ye gidecekmişsin biz eylüle kadar burdayız sonrada tam dönüyoruz inşallah
yasemincim eşinin msleği ne acaba. bir de orada ne için bulunuyorsunuz. yani görev mi yoksa master vs. mi. haklısın kesinlike ya burada da sil baştan tekrar düzen yapacaksın. popo yıkama konusunda ben hep sildim çünkü hiç isahl olmadı hep kıvamında mıçıyo... allah yardımcın olun acil şifalar canım...
hüsniyecim ben ce dişleri çıkıyo diyosunya bence diştendir emin ol ateşi. bizimkinin de sürekli elleri ağzında, biz de de ateş yapıyo diş. umarım ne sebep olursa olsun atlatır, onların en ufak huzursuzlukları bizlere çok üzüyor çünkü.
Merhabalar herkese yeniyim bu forumda iyi paylaşımlar....
ya ptesiden beri diyetteyim gram farketmedi sinir olduuuum
kavitasyona başladım bi deee
yasemincim ateş düşürücü dışında bir ilaç kullanmıyoruz ama yarın kontrolumuz var dr gerek görürse kullanırız. 4 azı aynı anda gelmeye kalkınca ateş kaçınılmaz oluyo ama işte havale geçirir diye korkuyorum. ya uykumda falan yükselir farkedemezsem diye içim içimi yiyo. dün ateşi iyice düştü ondan sonra yattım.bugünde devam ederse yine beklerim başında. buraya gelicem diyede üzülme eminim işe başlamak sanada iyi gelecektir. bayağıda büyütmüş olacaksın oğullarını hiç dert etme o yüzden. allah kolaylığını verir. bende hep ıslak pamukla siliyom yoksa her defasında her yerini ıslatıyo. bu zamana kadar da ishal olmadı ama her yerini batıracak gibi olursa bende yıkarım.
öznurcum valla sen doğum öncesi sonrası hep fitsin zaten. off ya ben mersine gidince hemen kilo alıyorum. künefe kebap dayanamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?