2009 Eylül Anneleri

canim Kaana cok gecmis olsun bu ishal feci bisi malesef... bu arada ben sana hep tuba diyorum niye bisi demiyorsun ozur dilerim yaa kusura bakma nolur.....ben aras cok sık kaka yaptigi zaman silmiyorum direk yikiyorum her iki yikamada bir de dush gelini kullaniyorum ki kokmasin....
sizinde gozunuz aydin eylulde temelli donus haa... super valaa:))

babamiz burda yas sebze meyve ihracatciligi yapiyor.... ortami iyi aras icin 30 40 calisan var uc bes tanesi elbet ilgilenir arasla diye dusunuyorum....
Sen Rusyadaydin dimi Yasemincim....

canım eşim burda ateşe 657 yi biliyosun eşinin yurtdışı görevi olan memurlara 4 yıla kadar ücretsiz izin veriyolar ben buraya bir buçuk yaşında oğluşumla gelmiştim ama 1 aylıkta hamileymişim gelirken haberim yoktu sürpriz oldu biz gelirken tr deki eşyalarımızı falanda elden çıkardık dönüşte yeni ev alıp kafamıza göre döşeriz diye yani dönüşte çok işimiz var

off kızlar ya eskidenüzüldüğüm şeyleri düşünüyorum da bugün. şuan ne kadar anlamsız geliyor, hele çocuktan sonra.... ileride de bunlar anlamsız gelecek sanırımç özellikle kızım büyüdüğünde, okula gittiğinde yada evlendiğinde falan kim bilir nelere canımı sıkacam üzülücem. sanırım herşey boş diye boşuna dememişler. bu fikre nerden kapıldın birden derseniz eski bir arkadaşı gördüm beraber hayaller kurduğumuz şimdi iki çocuğu olmuş, önceden benim için çok değerliydi şimdi anlam bile ifade etmiyor. hey gidi eski günler.

yasemincim ateş düşürücü dışında bir ilaç kullanmıyoruz ama yarın kontrolumuz var dr gerek görürse kullanırız. 4 azı aynı anda gelmeye kalkınca ateş kaçınılmaz oluyo ama işte havale geçirir diye korkuyorum. ya uykumda falan yükselir farkedemezsem diye içim içimi yiyo. dün ateşi iyice düştü ondan sonra yattım.bugünde devam ederse yine beklerim başında. buraya gelicem diyede üzülme eminim işe başlamak sanada iyi gelecektir. bayağıda büyütmüş olacaksın oğullarını hiç dert etme o yüzden. allah kolaylığını verir. bende hep ıslak pamukla siliyom yoksa her defasında her yerini ıslatıyo. bu zamana kadar da ishal olmadı ama her yerini batıracak gibi olursa bende yıkarım.

siz rusyadaymıydınız yasemincim eniştem de ateşeydi idari ateşe moskovada. orada böbrek nakli oldu. ama hemen tr ye döndüler, yeni vefat etti. belki duymuşsundur. bu arada bakanlıklar farklı olabilir tabi.... evet işin zor ama en azından herşeyin sıfırdan olacak en azından bunlar eğlenceli olabilir, özellikle ailen falan da varsa yardım edecek iyi olabilir. pozitif yönden bakıyorum olaya .

gülaycım burdaki dr umuz her gün uyumadan önce banyo yaptır ama şampuan özelde olsa sadece haftada 2 kere kullan demişti ama şimdi mecbur her yıkamada kullanıyorum çünkü sırf suyla içime sinmiyo o yüzden sordum cnm
öznur önemli değil isim yaa farketmez sen ne söylemek istersen onu söyle adım yasemin ece babacığınızın işi uygunmuş canım bizimki asla götüremez resmi bi yer sonuçta yani arada büyüğü götürdüğü oluyo ama öyle bi saatlik işi falan olursa

ya ptesiden beri diyetteyim gram farketmedi sinir olduuuum
kavitasyona başladım bi deee

cok gecmis olsun Husniyecim Badeye.... insalah bir an evel atlatirsiniz.....

Reyhancim verirsin yakinda stres yapma.... diet te bir an duruyo sonra birden vermeye basliyosun... egzersizde yapiyomusun??? sabirr biraz...
Ben 4 ay turkiyede kaldim acaip fit oldum.... buraya geldim 2 aydir bukresteyim sıkıntidan 4 kilo aldim malesef vala....halbuki mersinde kilo almama sebep olabilecek bir suru sey var....ama niyeyse burda aliyorum....anlamadim((

öznurcum valla sen doğum öncesi sonrası hep fitsin zaten. off ya ben mersine gidince hemen kilo alıyorum. künefe kebap dayanamıyorum ya.

ses dalgalari ile zayiflama gibi bisiii.... Reyhandan alicaz artik detayli bilgileri... duydum ama pek bi bilgim yok benimde

kızlar işim yok kitapta okudum bugünlük yeter, ama sıkılıyorum ya şimdi otur otur... yarında sınav gözetmeniyim.

öznurcum valla sen doğum öncesi sonrası hep fitsin zaten. off ya ben mersine gidince hemen kilo alıyorum. künefe kebap dayanamıyorum ya.

yaa bak iste gulaycim inan bana mersinde deliler gibii o dediklerinden yiyorum hic kilo almiyorum aksine variyorum ama buraya gelince cok yiyorum... dusundum ve hamur isinin burda ...okunu cikariyorum acaip hamur turu seyler yiyorumm sanirim bundan kilo aliyorum....ayy bak kunefe diyosun yaa.... olsakda yesek acaip canim istiyoo((

biz ilk geldiğimizde moskovadaydık gülaycım şimdi baka bi şehirde görevliyiz duymadık hiç başınız sağolsun evet eskiden önemsediğim şeyler şimdi banada saçma geliyo zaman geçtikçe insanın önem verdiği olaylarda farklılaşıyo sanırım tr yi tabiki özlüyorum yeni ev yeni eşyalarda beni heyecanlandırıyor ama bi şehirde 6 ay kalmamız lazım sonra asıl yerleşeceğimiz yere döneceğiz ve o 6 ay nasıl geçecek ö beni düşündürüyo çünkü istediğim gibi dayalı döşeli bi ev bulmalıyımki orda eşyalarla uğraşmayım bide çocuklar olmasa otelde falanda kalırdık ama 2 küçük çocukla ev ve eşya şart acaba tekrar ücretsiz izin verirlermiki gürevde 5 yılını dolduranlara 1 yıl verilebilir diye bişiler duydum ama kesinleşmedi heralde
hüsniyecim bende okul tebeşir zil seslerini öğrencilerimi özledim ama evde bebişime çok alıştım sende biliyosun ilk ayrılık çok zor oluyo ben ilk oğluşumu bırakıp okula giderken yolda ağlamıştım hep kaan da ishal diil aslında ne zaman antibiyotik alsa bozuyo böyle bitse diye şişenin gözüne bakıyorum ateşliyken eşinle nöbetleşe bekleyin canım sakın uyumayın allah korusun siz farketmeden yükselir falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…