2009 Eylül Anneleri

bi kahvede bana ama ütümü bitirdikten sonra :))

gökşenin bi sepet ütüsü bitti sıra bizim 3 makina çamaşıra geldii((

bizim bakici kizin anneannesi vefat etmis... memleketine gidiyor pazartesi yada sali donecekmis.... ben mahvoldum bittim..... kimse yok arasla ilgilenecek.... tum arkadaslarim okuyo yada calisiyo..var oyle es dost ama guvenemem zaten arasta durmaz....
babasi onuda ise gotureyim diyo ama durmaz....
Ben napicam kizlar...pazartesi okulda basliyo, haftasonu bugun yarin evde dag gibi is var yapilacak....

zaten aksilikler üst üste gelmezseolmaz öznurcum bence babası götürsün neden durmasın eğlendirir oncakişi onu. bence denemekte yarar var.

gulay ocak 14 yada ilk haftasi gibi mersinde olacam, yetisebiliyormuyum sana?? gitme tarihim biraz evel belli oldu:)) yasasinn bu sevinc beni bir kac gun idare eder:)))

reyhan niye başın ağrıyoki kaç gündür rejim falan yapıyosun ondanmıki
öznur benim bakıcımda hamile kalmış yeni evliydi bende kaldım ortada bi kız daha buldum ama oda üniversitede asistanmış sadece akşamları ve haftasonları müsait oluyo seninki döner bi kaç günde babası idare edebilir belki ama ne iş yapıyoki babanız iş yerinde dururmuki gözünaydın bu arada ne güsel tr ye gidecekmişsin biz eylüle kadar burdayız sonrada tam dönüyoruz inşallah

canım ben yılbaşında mersinde olacağım malesef. yani 31 i geliriz 2 si yola çıkarız. sanırım uymuyor. ohh ne güzel gel tabi..

ne güzel yasemin tam dönüyorsunuz demek hadi bakalım artık bakıcı doktor sıkıntısı yaşamazsın inşalah türkiyede.

herkese selam ben geldim. dün gecemiz yine çok kötüydü çok ateşlendi Bade.. uzun süre düşmedi ateşi gece 4 e doğru düştü şükür.. biraz üşütmüş burnu akıyo .. uykusuz gecelere devam yanii

yaa kaan antibiyotiğe başladı 2 gündür ateş geçti iyi ama bu seferde antibiyotik ishal yaptı sürekli su gibi kakası badisi pijaması falan batıyo bide ilacı verince hemen kusuyo tekrar veriyorum sindirim sistemi harap oldu kuzumun bide her altına yaptığında duşa sokup bebek şampuanıyla yıkıyorum poposunu ama sayısı çok fazla oluyo acaba sürekli sabun falan cildine zarar verirmiki siz ishal olunca poposunu sadece su ilemi yıkıyosunuz o zaman hijyenik olurmu acaba napsamki

sağol gülaycım ama aslında tr ye dönmek istemiyorum çünkü döneceğimiz hafta ücretsiz iznim bitiyo işbaşa yapmam lazım sonra 6 ay bi şehirde kaldıktan sonra tekrar tayinimiz çıkacak çocuklar küçük bunlar beni korkutuyo sadece tatile gidip gelsek daha iyi olurdu aslında biras büyüselerdi miniciğimde bana çok alıştı nasıl onu bırakıp işe gideceğim fff bunlar beni şimdiden düşündürmeye başladı bilee
hüsniyecim geçmiş olsun canım ilaca başladınızmı

sebamedle yıkıyorum canım ben
cildin ph'ına uygun ya o

yasemincim eşinin msleği ne acaba. bir de orada ne için bulunuyorsunuz. yani görev mi yoksa master vs. mi. haklısın kesinlike ya burada da sil baştan tekrar düzen yapacaksın. popo yıkama konusunda ben hep sildim çünkü hiç isahl olmadı hep kıvamında mıçıyo... allah yardımcın olun acil şifalar canım...

hüsniyecim ben ce dişleri çıkıyo diyosunya bence diştendir emin ol ateşi. bizimkinin de sürekli elleri ağzında, biz de de ateş yapıyo diş. umarım ne sebep olursa olsun atlatır, onların en ufak huzursuzlukları bizlere çok üzüyor çünkü.

yasemin yıkamak niye zarar versinki önemli olan tekrar nemlendirmek, ben hep sebamed kullanıyorum popoya. mustelada da arada, ama genelde mustelayı yüze. ikisini de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…