2009 Eylül Anneleri

canim cok az yagda tavada pisirdim....
ic mimarlik k=okuyorum canim...masterimi tamamliyorum daha 2 senem var...ama sanirim yapamicam, herkes basladin sonunu getir diyor ama cok agirlasti dersler, bi yandan aras bi yandan dersler simdide bide staj isi cikti mumkun degil hepsini birden yapamam....

parfum isine gelince ben "lady million paco rabanne" aldim..... Gulay muuuhhtesem bi koku basimi donduruyor.... tam bir kis kokusu sisesine asik oluyosun zaten koku muhtesem.... testerini bi denemeni isterim erkegini esim kullaniyor onu bile arada bir fis fis kullaniyorum...ben yillarca su pembe sisedeki classic gucci kullandim vazgecemem diyordum.....

herveleger parfümüne baktınmi hiç gülay geçen vogue dergisinde sayfa ayırmışlardı hani bileğini sürüyosun ya bence gayet güzel kokuyodu bi araştır istersen :)

issey miyake bence çok eski bir koku.o kokuyu yolda duyunca hala mı diyorum :) benim eşimde rochas kullanırdı o kokudanda inanılmaz sıkıldım onu da bir ara herkess sıktı durdu. hele şu açık parfümler çıktı ya. ben nefret ettim parfümlerden. eşim bana cezayirden dönerken idole d'armani almış çok gzel kim koklasa bayıldı hemde çok yeni bir koku. ama ben hamilelikten beri asla parfüm kullanamıyorum. yalnızca body shop tan aldığım bi hafif koku var ya onu yada yasemin kokusu kullanabiliyorum parfümlerim aynen duruyor. bak birde samsara kokla derim çok değişik ilginç kimse de duymadığın harika bir kokudur gülaycığım. kesin dene bunu. onun dışında bende hypnose ve addict var onları da kullanamıyorum ağır geliyor ama güzel kokular. hafif olarak emprio armani de güzel grisi. ama biraz değiştirmişler onun kokusunu.

hepsini yazdım gidip koklayım bari... kokuların etkşsşne çok inanıyorum ben ya, bazılarına inanılmaz yakışıyor. mesela sırf bir insana kullandığı parfümü yüzünden aşık olmuştum he he :)

öznurcum maşallah ya, iç mimarlık demek... hayalimdeki meslek. ama malesef ekonomiyle ilgileniyorum şimdi kel alaka oldu ama. çok zor olduğunu arkadaşlarımdan biliyorum iç mimarlığın ama yine de sabret bitir şekerim bence. zor olduğuna eminim, çünkü ben çalışırken akşamları da mastera devam etti, zor oldu ama bitti gitti işte.

selam kızlarrrr nasılsınız
koku konusunda benim kadar kararsızı yoktur bide almaya gittiğimde 3. denememden sonra başım dönüp midem bulanmaya başlıyo arabadada eğer ben kullanmıyosam 10 dk sonra başım dönüp midem bulanıyo nefes alamıyorum fenalaşıyorum eskiden böyle değildim 1 senedir bi acayiplik var bende sonuçta artık parfüm kullanamıyorum kendi kokum kendime ağır geliyo midem bulanıyo sadece rolonla yetiniyorum ben küçükken annemde kokulara tahammül edemezdi yaşlandıkça ona benzemeye başladım sanırım en sevdiğim koku kahve kokusu hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…