2009 Eylül Anneleri

Ben geldimm Tulaycimm....ama sende yoksun gitmisin.....(
E hadi bende cikiyoum...evde biraz islerim var.....biraz bakiyim dedim neler var neler yok.....
temizlik yapacam aras efendi uyuyacak.... aksam ustu de disari cikacaz.... babamiz bizi bay bay goturecekmis....:)))

selam kızlarrrr herkese iyi haftasonları
öznur afiyet olsun canım irmik helvaları falan ohhhh götür işler için kolay gelsin evde iş hiç bitmiyo zaten babanızlada iyi gezmeler diyim bende çocukları uyuttum yemeğimi pişirdim babamızda alışverişe gitti ya benim büyük oğlan nezle olmuş burnunu çekip duruyo şimdi yine kaan a bulaştıracak offff bu kreş iyi hoşda 2 haftaya bi hasta oluyo çocuk çok üzülüyorum ama göndermek zorundayım gelişimi için çok önemli evde sadece tv izleyip net e bakıyo yani kreş daha faydalı resim müzik spor falan arkadaşlarıyla oynuyo bide şu virüsler olmasaydı allahım

hosgeldin Yasemincim... ya evet dun hic sorma gece saat 1 di ve ben sonunda tencereyi mideye bosalltim ve sonra yataga gectigimde korkunc bi pismalik icindeydim buyuk oglana cok gecmis olsun.....inslah Kaan a bulasmadan cabucak atlatirsiniz....kesinlikle kres sart, sebep ne olursa olsun bence gitmeli...2 yasindan sonra sosyallesmeli diye dusunuyorum... bizim babada saat 5 gibi gelir cikariz bizde..... Arasa chicco dan bir tulum almis babasi... hani su disari cikarken elbiselerin ustunden kalinca kar kostumu gibi olandan belki kullanmisindir sende senin oralar bizim buralardan beter cunku.......neysee istee oylee!
kucucuk geldi cocuga, bugun onu degistirecez:))

Yasemencimm simdi bi turk kahvesi yapicam Arasta yatiyo ohh miss.....senin yerinede icerim:))
Bu arada biz evimizin onundeki agaclarimizi susledik ve bahceyi susledik....evede kocaman bi cam agaci hazir olarak suslenmis onu koyduk bi koseye cok guzel oldu.....ilk kez bu kadar ugrastik.... baktik bu sene romanler acaip susleme susleme yapmislar bizde cok kiskandik.... simdi aras deli oluyo isiklar yanip sondukce el cirpip cigliklar atiyo.....
Christmas ta Rusya nasil??? Moscova daydin dimi sen?? esim hep anlatir yillar evel orda bir christmas gecirmis....muhtesemmis.... artik nasil bir muhtesemlikti orasini bilemiyorum, detaya girmiyor

evet öznurcum burda bütün bebekler o tulumu giyiyor bizimde var gerçekten çok kullanışlı ve pratik bebeğide çok sıcak tutuyo tavsiye ederim biz geçen sene almıştık büyük gelmişti biraz bu sene tam oluyo altınada kar botları astronot gibi oluyolar hehe
yaa sorma şu hastalıklardan öyk geldi ama dediğin gibi kreş mutlaka şart sosyalleşmek açısından
sizin orda saat kaç şimdi biz tr den sadece 1 saat öndeyiz işlerini bitirdinmi

canım burda christmas oldukça muhteşem geçiyo hehe heryer pırıl pırıl ışıklar ağaçlar falan çikolatalar pastalar noel baba şeklinde bizde ağaç alıp süslüyoruz altınada oyuncaklar falan o gece çocuklar için bu sene daha almadık ama haftaya bizde süsleriz sanırım

biz moskovadan ayrıldık bu sene başka bi şehirde görevliyiz ama burasıda oldukça büyük ve güzel bi şehir

Hrkese iyi geceler kimse yookk...... ben yeni geldim yasemincim yazdiklarina yeni cevap verebiliyorum....emin degilim sanirim burdada 10 gun tatil olsa gerek...Turkiyeye gidis sebebim; oturum iznimle ilgili bir sorunun var ve giris cikis yapmam gerekiyor, mecburi oldu ama cok guzel oldu:)) Fizikcisin demek! be simdi ogrendim bunu...super:) Keske karsilikli oturup konusabilme sansimiz olsa.....neler sorardim, neler konusurduk neler.....

Bu arada bizde aile gezmemizden geldik... Guzel bir gundu.... yarin gorusuruz herkese iyi hafta sonrari... iyi geceler...

huhuuuuuuuuu kimse yokmuuuuu
burda çok güzel lapa lapa kar yağıyo manzara süper çocuklarla kartopu oynayıp kardanadam yaptık şimdide yorulup uyudular bende evde sıcak içecek ne varsa çay kahve salep içtim birazda taze zencefil yedim boğazımdan dumanlar çıkıyo resmen tazesi çok etkiliymiş bıçakla ince ince kesip balla karıştırıp çocuklarada yedirdim hemen toparlandılar gribe ve öksürüğe birebir tavsiye ederim biz hep suşinin yanında yiyorduk ama ne olduğunu bilmiyordum geçenlerde birisi dedi biz zencefil çok tüketiyoruz hiç hasta olmuyoruz diye adını sorduk meğerse bildiğimiz ama adını bilmediğimiz bi şeymiş bende denedim boğazımda hafif yutkunurken acı vardı inanın yedikten sonra anında geçti sık hastalananlar mutlaka denesin ama balla karıştırıp
öznurcum ne güzel gezmişsiniz canım olsun vize bahanesiyle tr yi gezip gelmiş olursun

oooooo yaseminciim ama bak sen beni burda cook kiskandiriyosun:)) susii dedin(acaip canim cekti,cok severim) zencefil bal karisimi falan, ardindan sahlep....
afiyet olsun canim benim, yarasiiinn:))) iyi bari cocuklar toparlanmislar sevimdim:))
Ya ne guzel kar baslamis, burda daha baslamadi hava cok soguk ama kar yok.... bu arada oralarda sahlep zencefil falan nerden buluyosun?? turk market falan mi yoksa geliyomu turkiyeden..... Biz getirtiyoruz malesef burda yok oyle turk marketi var ama iyi seyler degil, hep uyduruk seyler satiyolar....
o susinin yaninda yedigimiz Wassabi yi mi diyosun Yasemincim... acaip yakiyo bogazi o ama bizim acilar gibi degil hemen geciyuo sonra sanki hic bisi yememis gibi oluyosun....yada zencefil mi dedin anyamadim ben orayi... ama her ne dediysen hepsinden canim istedi ona goree....:)))

selam öznurcum nasılsın evet canım sahlepi tr den getirdik burda bilmiyorum varmı burda metrodan alışveriş yapıyoruz türk mallarıda oluyo bize daha çok hitap ediyo tr den toz zencefil getirmiştim ama suşinin yanında pembe renkli acı bişi varya hani soya sosuna batırırp yiyoruz adını tam hatırlayamadım geçen bi arkadaş onun zencefil olduğunu söyledi değilmi yoksaaaa

pffff babamız gelseydi kaan ı ona satıp büyük oğluşla ikea ya gidecektik oğluşlara biras alışveriş yapıcaktım arabayla ilgili bi işi vardı gelemedi bi türlü yaa
öznurrr sende kaçmışsın nerde bu kulübün annişleri herkesler gezmedemi iyi gezmeler diyim bende çıkabilirim inşallah bu akşam

Son düzenleme:
çoooook sevgili kocacığım daha gelmedi bizim ikea falanda yattı
bu arada netten baktım o bahsettiğim suşinin yanında yenen zencefil turşusuymuş

Ben geldim Yasemincim..... bugun buraya ikimizden baska kimse gelmiyor......o bahsettigin zencefil tursusunu ben bilemedim... hani su yesil renkteki wassabi yi demistim ben ama demek o degilmis....o da acaip yakiyo boyle....
Metro burda da var bende genelde metrodan alisveris yapiyorum....ve tazecik baliklar denis urunleri vs bile buluyosun hatta tr den daha iyi diyebilirim..... Bende ikea ya gidicem onumuzdeki hafta....sende artik hafta ici gidersin.....
gitmisin yineeeeee neyse optum seni canim konusuruz....

ben gelip hemen kaçıyom öznurcum. badeyi oyalıyom bilgisayarda o arada bakıyom ama yazamıyom kusura bakma.. iyiyiz diyelim iyi olalım malum dişlerden dolayı çok huzursuz ve ağrısı var badenin.. dünden beri ateşimiz çıkmadı buna şükür. şu dişler çıksın yoksa bende sıkmaktan diş kalmayacak..sen nasılsın keyfin yerindednir umarım.. faceten fotolarına baktım bu arada maşallah çok güzelsin

iyi gecelerrrrrrrrrr tatlı rüyalarrrr bütün annişlere ve bebişlere canımın içi kocacığım akşam 9 da geldi ve ben geldim aşkım çocuklara bakarım hadi sen çık dolaş biras diyo delü yaaa nereye gidecem o saatte barları dolaşacak değilimya ben evden çıkıyım diyene kadar 9.30 olur ikea ya gidene kadarda 10 olur zaten o saatlerdede kapatıyolar ölürmüsün öldürürmüsün neyyyyyyyse ben gülüp geçiyim bari bu seferlik ya şu antibiyotik bi bitseydi kuzumun sindirim sistemini alt üst etti midesi bulanıyo psikolojik hemde ilaç şırıngasını elimde görünce önce kafasını sağa sola sallayıp ııh yapıyo sonra kendiliğinden ağzını açıyo daha diline değdirmeden öğürüyo ilacı verincede saniyesinde kusuyohemen peşinden tekrar veriyom bu sefer gık demeden içiyo normalde kusması falan yok keyfide yerinde ateş falanda kalmadı şişeyi bitirmeden kessemmiki aceba başlayalı 6 gün oldu yeterli olmuştur inşallah
büyük oğluşa kreşten ev ödevi vermişler hemde matematik çok komik yaa tr de biz öğretmenlere kızıyo veliler çok ödev veriyosunuz diye burda 3 yaşındaki bebeklere ev ödevi veriyolar neyse bben kaan ı uyuttum oda babasıyla ödevini yaptı herkes uyudu bende zombi gibi oturuyorum niye gidip yatmıyorum bilmiyorum aslında çokda uykum var ama yatağa kadar yürümeye üşeniyorum salonda kaldım heheamma geyik yaptım gece gece
hüsniyecim geçmiş olsun canım miniklerde hastalık huysuzluk diz boyu bu sıralar kaan da pc hastası geçen çok bağırdı bende verdim eline nasıl becerdiyse ekranı tepetaklak yapmış allahım düzeltene kadar geberdim mause yukarı çekiyorum aşağı gidiyo sağa çekiyorum sola gidiyo herşeyi tersine çevirmiş yaramas bu akşamda 2 tuşunu sökmüş güç bela taktım diğer pc yi abisi halletmişti bunuda kaan halledecek sanırım 2 çocuk büyüttüm iki laptop eskittim derimzamane bebekleri çok teknolojik çooook
öznurcum bugün bi türlü rastlaşamadık senle burda alışveriş için bende metro ve real i tercih ediyorum dediğin gibi ürünler daha taze ve çeşit çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…