ben gelip hemen kaçıyom öznurcum. badeyi oyalıyom bilgisayarda o arada bakıyom ama yazamıyom kusura bakma.. iyiyiz diyelim iyi olalım malum dişlerden dolayı çok huzursuz ve ağrısı var badenin.. dünden beri ateşimiz çıkmadı buna şükür. şu dişler çıksın yoksa bende sıkmaktan diş kalmayacak..sen nasılsın keyfin yerindednir umarım.. faceten fotolarına baktım bu arada maşallah çok güzelsin
heeeeeee bu arada öznur gerçekten çoooook güselsin canım hüsniyeye katılıyorum[/QUOTE
HERKESE GUNAYYDIIIIN.... Husniyecim, Yasemincim cok cok tesekkur ederim utandirmayin beniisizlrede oylee sizlerde cok guzelsiniz....ve eminim kalbinizde cok guzel....insalah bir gun bir araya gelme firsatimiz olur....Badeye de cok gecmis olsun Husniyecim... insalah biraz once hepimizin su dis problemleri biter
Kizlar bende cok gec yattim ve acaip uykum var, dun bir ilk basardim ve arasi odasinda yataginda yatirdim ama bende hemen yanindaki kanepede uyudum...cok sık uyaniyor.... ama azimli olacagim ve bu kararimdan caymayacagim...! Aslinda telsiz olsa bende odamda rahat rahat uyrum ama bozulmus bugun bir caresine bakacam.....
bugun alisveris yapmam lazim ama nasil yapacam bilmiyorum buzdolabina fare dusse kafasi yarilir kupkuru olmussaat 11 de okula gidecem TATIL BITTIII saat 4 ekadar okulda olacagim ama aralarda yine bir ugrarim yaniniza te ile baglanip.....
hepimize muhtesem saglikli huzurlu bir hafta sonu olur insalah hepinizi opuyorum
masaya dikkatli baktığım an uyuyacağım kafayı koymadan daha...bugün ilk bakıcı günü bakalım iyi olur inşllh kayınvalidemin yanında gelip bakcak ama insanın aklı kalıyor alışırlar birbirlerine umarım:44:
öznur senin de günü çabuk bitsin inşallah
sen sitahı yapmışsın bu akşam bizim de denemelerimiz başlıyor
öncelikle sütten ayırıcam bu bi iki akşam
sonra da yatağında yatması için çabalicam
umarım sen de ben de başarılı oluruz
kızlar eymenin 4 üstte 4 altta 8 dişi var şimdi sıradaki diş azı dişimi dişlerin çıkış sırası varmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?