2009 Eylül Anneleri

yusuf eymende bizi gece 3-5 nöbetine dikti.5.30 da yattım.şimdi şu tahtaa masa bile kuş tüyü yastık gibi görünüyor gözüme

çok iyi anlıyorum seni
beni de masama bi oturtmadılar ki ben de kuş tüyü tahta masama kafamı dayayıp şekerleme yapayım

masaya dikkatli baktığım an uyuyacağım kafayı koymadan daha...bugün ilk bakıcı günü bakalım iyi olur inşllh kayınvalidemin yanında gelip bakcak ama insanın aklı kalıyor alışırlar birbirlerine umarım:44:

evet ya sümeyye kayınvaliden rahatsızlanmıştı dimi
çok geçmiş olsun
bakıcı kayınvalidenin yanında mı bakacak çocuğa yoksa sizin evde mi

ayy yazmışsın zaten ya ben bi daha sormuşum
kusura bakma iyice saçmalamaya başlamışım ben
kayınvalidenin yanında olması iyi
bence hiç aklın kalmasın
hem yanında biri var hem de daha ilk günü fazlasıyla ilgili olacaktır bugün

tşkrler bel fıtığı ameliyatı oldu eğilmesi ani hareketler yasak...kayınvalidemin evinde olacaklar görümceminde kızı var ikisine birden bakacak .kayınvalidemde yardımcı olur en azından ne yapması gerektiğini söyler..hem aklımda kalmamış olur...

sanada kolay gelsin öznur yalnız bırakma buraları.. dişler mahvetti gerçekten bakalım şu azılarıda atlatsak

kızlar eymenin 4 üstte 4 altta 8 dişi var şimdi sıradaki diş azı dişimi dişlerin çıkış sırası varmı..

Sumeyyecim alisirlar biraz zaman sadece... seni cok iyi anlayabilirim, bu bakici isi cok stres verir baslarda alisincaya kadar..... ben neler neler dusunurdum bilemezsin.... acaba aras cok aglarsa dovermi, kendine hakim olamayip bi tane yapistirirmi??? halende dusunmuyorum degil hani..... ama guvenmek zorundayim carem yok burda bir akrabamda yokki basina dikim.... Sen sanslisin yanlis hatirlamiyosam esimin amcasinin kizi demistin ve kaynananda yaninda en azindan.... bak simdi cikip gidicem evden yanliz kalacaklar... yavas yavas guvenmeye basladi ama cok iyi bir kiz gibi gorunuyor citi piti bise... bide acaip guzel bisee romen kizi neyse insalahh biran once alisirlar seninkilerde birbirlerine.... bu arada kaynanan nasil oldu iyimi???

öznur senin de günü çabuk bitsin inşallah
sen sitahı yapmışsın bu akşam bizim de denemelerimiz başlıyor
öncelikle sütten ayırıcam bu bi iki akşam
sonra da yatağında yatması için çabalicam
umarım sen de ben de başarılı oluruz

aaa kizlar bu arada hani bizim bakicinin annneanesi vefat etmis memelektine gitmisti yaa....! bugun sabah 7 de geldi gece binmis gelmis... Aklim Aras ta kaldi diyor nasil mutlu oldum anlatamam! kapiyi acarken karsimda gorunce nerdeyse boynuna sarilacaktim sevincten

üst kattaki amca kızı bakmadı..naz yaptı ayyy bilmemki falan dedi sanki Allah rızası için bakacak parasıyla sonuçta..bizde bayan bulduk iyi birine benziyor ama kavun değilki koklayıp alasın..kayınvalidem de daha iyi görümcemde bu hafta izinli evde zaten hemşire olduğu için birgün full çalışıyor 2 gün evde .nöbetlerde nasıl olacak bilemem herhalde yatana kadar ben bakarım sonra eve geçerim

canim benim cok saol....inslah basarili olursunn.... kurtuluruz bu derttende .... gecen gun sirf bu sebepten tartistik... neymis tanidiklarinin butun cocuklari odalarinda yatiyomus bizimki niye bizim odamizda yatiyomus odasi var mi seninkinin varsa at yataga sende bir kanepe bisi bul uzan orda artik idare etcez... biraz uykusuz kalicaz ama basarili oluruz insalah.... heberler bekliyicem senden

akşam eymende huysuzdu emzireyim diyorum midesi bulanmış gibi öö yapıyor emmedi bi türlü. öyle salladım uyudu ama çok mutlu oldum yavaş yavaş alışşınlar artık 14 aydır bi fiil emiziriyorum..daha vermesem aslında eşimde havalar ısınsın öyle şimdi bağışıklığı azalır diyor ona göre hava hoş her ağladığında sümeyye emzirsene diyor

odası var odasında onun yatağından başka tek kişilik bir yatak daha var aslında
ama ben ayıptır sölemesi bi odada tek başıma yatmaya korkarım o yüzden ben orda nasıl yatarım bilmiyorum
gerçi şimdilik bunu dert etmeme gerek yok
eşim bu hafta yok annemde kalıcaz dolayısıyla annemdeyken benden ayrı yatmaya alıştırıcam
gecede iki üç kez kalkarsa o odasında ben odamda idare edebilirim sanırım
odalarımız dip dibe çünkü
ben de senden mutlu haberler bekliyorum
yeni yıla herkes kendi yatağında girsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…