2009 Eylül Anneleri

ben odasını ayırmayı düşünüyorum..ama zor olacak gibi uyanınca kalkıp beni göremeyince daha bi ağlıyor geçen gece lavaboya gittim eymende uyanmış beni yatakta göremeyince bir ağlıyor babasınada gitmiyor .hem hastalandıya kıyamıyorumda her dk ateşine bakıyoruz

Ben kactik kizlar... herkese kolay gelsin... guzel bir gun olsun kuzucuklar iyi olsun, uslu olsun, saglikli olsun....arada bir ugrayabilirsem araniza yazarim.... vakit geliyo hazirlanmam gerek.... optum hepinizii

hadi hayırlı işler öznur
sümeyye ben de hastayken yanıma alıştırmaya başlamıştım zaten
insan kıyamıyor koyniş koyniş yatmak istiyor hasta olduklarında
bi an önce iyileşir inşallah

evet insanın aklı çıkıyor bişey olacak diye ama ben hiç yanıma almadım.beni gördüğü an ısırıyor beni o huyunu unutturamadık...

kızlar günaydın..,
bugün yoğunum o yüzden öğleden sonra girebilcem. herkese tek tek yorum yapacam ama şimdi yapamıyorum içim içimi de yiyor. bu arada sabiha paktunanın çocuklarla doğru iletişim kitabını okumaya başladım, çok güzel kitap, ne kadar hatalı hareket ettiğimi anladım. size kitapta bölümler yazacam burada, resmen yaramıza parmak basıyor kadın ya:)

şimdilik hoşçakalın

gülay bende sabiha paktunanın anne işte kitabını okuyorum ama dili çok akıcı değil.prof.olunca biraz ağır geldi bana

evet dili akıcıdeğil hatta bazı yerleri anlamak için birkaç kez okuyorum ama çok bilgilendirici.. resmen yaşadıklarımı anlatıyor ya... neyse zaman bulunca uzun uzun yazıcam.

aynen tekarar tekrar okuyorum.senin bahsettiğin kitabıda aldım.sırada o var bunu bi anlayım

herkese kocaman selam ben geldim ama sanırım herkes yemekte.. sabihacımın kitabı bende de var okudum ama şu aralar yeniden bir gözden geçirsem iyi olacak.. balık hafızalı oldum iyice hiçbirşeyi aklımda tutamıyom.. dopumdan sonra b12 depoları boşalıyormuş aslında bir tashlil yaptırsam iyi ama hiç uğraşamıcam.. sizde de varmı yoksa bu saflık benden mi kaynaklı

selam kizlar nasilsiniz
size 2 sorum var
bebeleriniz kac saat uyuyor
kahvaltilari nekadar suruyorrrrrr
buarada husniyecim bendede var o saflikdan
hatta gecen gun tabaklari cop kutusuna copleride mutfak tegahinin ustune birakmisim
bitana daha gecen erdenayin onlugunu ariyorum onluk erdenayin dolabindan cikacagina buzdolabindan cikdiiiiiiiiiiiiii yani haline sukret
ama esimin durumundan dolayi boyle oldumer herhalde

hoşgeldin demet eşin nasıl oldu..valla ben gidereek kötüleşiyorum geçen bul mak çalıştırmak için tablet çıkardım poşetinden tableti çöpe poşetide mak atmışım.. sonradan fark ettim..
sorularına cevap vereyim bade geceleri yaklaşık 10-11 saat uyuyor.. gündüz ise 1-1,5 saat uyuyor.. kahvaltısıda ben ne kadar hızlıkandırabilirsem o kadar hızlı yediriyom ama yaklaşık 1 saati buluyor

eymen 3-4 saaat aralıklarla uyuyor uykusu 2 saat sürüyor..kahvaltısıda bizimle başlıyor biz kalkınca bitiyor benim koca midem doyuyorsa onun yumruk kadar mideside doyuyordur herhalde... dalgınlıllar bendede oluyor...yaşlanıyoruz herhalde..

kızlar bende eymen süt içiremiyordum herşeyi denedim içmdi bende en son mamasını süt ile yapıyorum bisküviyide sütle yapıyorum o sayede içiyor.ama yine tok tutmuyorki gece kaç defa kalkıyor yine..

iyi haftalar dilerim herkese yağız uyumuşken bi bakıyım dedim herkesin keyfi yerindedir umarım
sümeyye eymen nasıl oldu iyileştimi??

çok şükür gülcan eymen iyiydi zaten aniden ortaya çıkan bi hastalık ne olduğunu neden olduğunu anlamadıkki...derece elimizde dolanıyoruz

hb canim 3gun hastahanede kaldi simdi evde.
iyi allaha sukurrrrrrrr
sizler bebeler nasil
odalardan konusulmus erdenay 3 aylikdan beri kendi odasinda uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…