2009 Eylül Anneleri

yinede allah korumuş sümeyye benimde ne büyük korkularımdan biri havaledir..bizimde çok şükür iki gündür ateşimiz yükselmiyo ama her sabah çok ağlıyo annee diye neresi ağrıyo anlamadım..
gülcan nasılsın nasıl gidiyo

saol cnm biz iyiyiz sayılır şükür diyelim eymeninde iyi olmasına sevindim ateşten çok korkarım ben

demet sizede geçmiş olsun eşin için yağız akşam 9,5-10arası uyuyo sabah ta en geç 8 gibi kalkıyo gündüz 1,5 saat uyuyo kahvaltısını 10a dogru veriyorum ii ce açıksın diye artık rutin şeylerden sıkıldı bikaç gündür tost falan yiyo kahvaltıda

allahım internetim sapıttı.. kkdan başka hiçbir yeri açmıyo..yinede en azından sizden ayırmıyo beni sağolsun

hüsniye azılarmı çıkıyo sizin onlar ateş yapıyo kıyamam ben bade bizimde yeni dişler geliyo c,tesi gece bi kalktı 3 te 2 saat salladım bakıyo öle dişleri sızlıyo harelde uyuyamadı bi türlü

yaa bizim sıpa niye hergece 4 defa guguklu saat gibi ötüyor anlaamdım....aç mı desem siz yatmadan önce ne yediriyorsunuz..biyerde bi yanlışlık yapıyorum ama nerede...

evet gülcan aynı anda 4 azı geliyo.. 4-5 gündür mahvoldu yavrum.. ama dün iyiydi çok şükür rahatladı biraz ama ben daha çıkan bir azı göremedim. gerçi ağzına hayatta açıp baktırmaz ama yinede çıksa farkederdim herhalde. bu kadar ağrı yaptı neden çıkmadı ki.. sizin azılar çıkmışmıydı. kaç günde çıkıyo bunlar ya

SAOL CANIM
bende erdenaya kellonks cocuklar icin sutdilimi veriyorum gercekden sikiliyorlar galiba erdenayin kahvaltisinda cesitde cok yapiyorum ama yeseeeeeee

sümeyye bizde her gece 3-4 kez kalkıyoruz ama ben açlıktan olcagını sanmıyorum akşam iyide yese kötüde yese kalkıyo mutlaka bizim sıpa memeden kesılcek galiba bilenler bilir benim bukdar bile süt verebilmem mucize bugünüme şükür ama yinede insan üzülüyo(

yine şükret sümeyye arakdaşımın kızı 27 aylık hala gecede en az 5-6 kere kalkıyomuş. Bade de uyanıyo geceleri ama sütünü içip tekrar yatıyo yada emziğini verince uyuyo . sorun çıkarmıyo o yüzden ben onları saymıyom

selam kızlar...bizim eymende sabaha kadar 5 kere kalkar mızmızlanır...döner döner durur..ne kendi uyur nede bizi uyutur..geen gün gece sabaha ateş ishal ve kusma ile geçirdik..oğlum öyle soldu ki..su içse kusuyordu..hemen acile götürdük..doktor rotavirüs den şüphelendi ama tahlillerden sonra bağırsak enfeksiyornu dedi...serum bağlandı..şimdi evdeyiz ama hala bişey yemiyor ve ishali devam ediyor..sadece su istiyor...

hüsniyecim bizim azılar çıktı 4 azıyı 1,5 ayda anca çıkardı bizide çok zorladı öle bi dişin 3 günde çıktıgı falan görmedim 9-10 gün sürüyo damagı yarması köpek dişleride nerdeyse 20-25 gündür şiş ne gelen var ne giden bekliyoruz bakalım sizinde agrısız sızısız çıkar inş.

demetcim bende yesin diye napıyım herşeyden veriyorum yediği kadar

evet bende sütten kesmek istiyorum.artık alacağı vitamini almışlardır herhalde..kahvaltı konusunda bende yetersizim ki zaten sadce haftasonu kahvaltı yapıyoruz..haftaiçi babannede yiyor..chicconun damaksız emziğini kullanıyorduk kauçuklardan.daha bulamıyorum çocuğun emziğide mahvaoldu kaçaydır ağzında..en sonunda chiccoya tlf ettim bulamıyorum diye daha üretmiyoruz yeniler damaklı dedi damaklıda tutmuyor.alıştı damaksıza..hem sütten hem emzikten nasıl keseceksem...

esin geçmiş olsun cnm eymene en aızndan suyu içiyomuş ver içsin bol bol su kaybetmesin hasta olunca hemen süzülüyolar inş. en kısa sürede atlatır kuzucuk

hüsniye ben işte klasik kahvaltı malzemleri tereyağ reçel bal peynir tahınlı pekmez ....vs yumartayı tavada seviyo haşlaması kuru geliyo bugun mesela gevregin arasına kaşar koydum ısıttım onu verdim

memeyi ve emzigi anda kesipte çocugu depresyona sokma kız alıştıra alıştıra yap bence:)))
12tane dişi var canım 2aydır aynı sayıdayız

geçmiş olsun eymene bol bol su içsin bari vücudu su kaybediyor çünkü..

valla sakıza alıştıracam yada çekirdeğe sigarayı bırakanlar kuruyemişe sarıyorya eymende öyle sakız çiğneyerek dolaşırr...

ayy o kadarda yazdım daha yollamadan sayfa gitti..
esin çok geçmiş olsun kuzuna.. tez zamanda toplar inşallah kendini kıyamam ben ona .. insan bastığı yeri bilmiyo yavrusu hastayken ..
sümeyye bencede yazık ikisini aynı anda bıraktırma.. bak sabiha kızr sonra .. nubyninde damaksız emzikleri var bir onu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…