2009 Eylül Anneleri

ah ah evde 4-5 tane emzik var tutmuyor.birde avent yda nuby ye bakayım interentten sipariş verecem ama silikon değil kauçuka alıştı. kime çektiyse.şimdiden emzik seçen büyüyüncede yemek seçer.

bade çok şükür hiç emzik seçmedi.. anası dışında herşeyi cup cup emdi..valla doğru diyon şimdiden emzik seçen ilerde neleri seçer..

sağolun kızlar...suyu bol bol veriyorum zaten kendide çok istiyor ama mide boş olduğa için tekrar çıkarıyor...

bizim eymenin dişi 8 tane---4 üstte 4 altta...annem diyor sen vitamin ilacı falan vermiyorsun dişi az diyor..:)))...

gerçekten eczanden balık yağı destekli alayım diyorum...herkes bişey kullanıyor ama hangisi alsam bilmiyorum...doktor bana bıraktı..nutrigen---zinco--minadex....

siz hangisini kullanıyorsunuz ?..

esin 8 diş azmı hayır bizim eymendede 8 diş var kız belki isimlerindendir..görümcemin kızı 1 yaşında 2 dişi var sadece
vitamin olarakta vitabiol kullanıyorum ama düzenli değil aklıma gelince

herkese geçmiş olsun hasta bebeciklere...

ben vitamin olarak efa vit kullanıyorum, memnunuz. içinde balık yağı da var. rüzgar da uzunca süre aradan sonra 3 tane inegöl köfte yedi... inşallah daha çok görürüm yediklerini.... aç bırakınca bir şekilde yiyor işte çiğneyerek. çok takıyorum sanırım bu çiğneme olayına.

benim de sütüm azaldı bir anda, ama azalınca sanki iştahımız daha iiyi gibi oldu, rüzgar da geceleri 5,6 kez uyanıyor, sancılanıyor bazen, açlık değil kesinde, sonra hemen uykuya dalıyor ama.

kahvaltı olarak son haftalarda çorba vermeye başladık. okuduğum bir kitapta öğün saatlerini değiştirin diyordu sıkılmasın diye çocuk. normalde de kahvaltıda da, sütün içine bisküvi muz yumurta koyup veriyorum. ayrı olarak da kaşar domates falan yiyor....

ben dişin vitaminle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. zamanı gelince çıkıyolar.. ama çıktıktan sonra ömürlerini korumak tabiki beslenmeye bağlı. bizimde dah 8 dişimiz var ..balık yağı ben vermiyorum dr vermene gerek yok dedi..

bencede herkesin yürüme zamanı gibi dişlerde farklılık gösteriyor..mesela görümcemin kızı yürümüyor dişleride 2 tane ama eymen 10 aylıktı yürüdü dişlerde 8 tane olunca bize erken gibi geliyor...görümcemde telaşlanıyor bunda bi problemmi var diye

olsa güzel olurdu..geçen sen güzeldi...neyse zaten günah deyip kendimizi teselli ederim gevur adetlerini kutlamayalım..

selam kızlar nasılsınız
esincim çok geçmiş olsun canım bol bol su içmesi bencede iyi olur biz vit olarak tr den minadex getirmiştik onu kullanıyoruz
sümeyye bencede hem sütten hem emzikten kesme yavrucağı yazıkkkk annesi
hüsniyecim biz kahvaltı yapmıyoruz 1 aydır burda tvarok diye bişi var peynir türevlerinden sanırım bağışıklığıda güçlendiriyomuş onun bebekler için olanları var meyveli havuçlu falan onlardan bi tane yiyor üstünede emiyor o kadar onu istemezse meyve püresi veriyorum yumurtayla ekmekle hiç işi yok beyfendinin anında tükürüyo
demetcim eşine çok geçmiş olsun o unutkanlık bendede var maalesef bazen saçma sapan şeyler yapıyorum cep telefonumu buzdolabına koymak gibi
öznur bakıcının gelmesine sevindim canım bak arası çok seviyo demekki kıyamamış hemen gelmiş iyi dersler bu arada

evet bende şöyle deliksiz istediğim gibi uyumak isiyom.. ama eşklik bende Bade yatınca sende yat, yok evi topla yemek yap bilgisayarda oyun oyna kitap oku derken gecenin üçüne kadar oturuyom sonrada esneye esneye geziyom bütün gün..

hoşgeldin yasemin.. demek kaan yumurta yemiyo ben illa hergün yedirmeye çalışyıom tamamını yemiyo ama yarısını yediriyom.birde bu hafta sonu gerçekten tarhana çorbasına şükrettim hiçbirşey yemek istemedi bade ama tarhanaya hayır demiyo yoksa aç kalacaktı yavrum..

bende uyucam diyorum hatta eşim yat rüzgar uyur uyumaz diyor ama nerde yemek yap ortalığı topla özellikle rüzgarın oyuncaklarını zaman geçiyor. bir de csa tarzı dizilere takıl... saat 1 oluyor. sonrada sabah uyanınca söyleniyorum.

öznurcum erçekten arası çok seviyormuş bakıcınız, gönlüne göre de oldu... sevindim...

ece hoşgeldin, bizim kızda yemek istemeyince tükürüyor.. çok komikler ya...

dünde rüzgarlar oyun grubuna gittik, hocanın dediklerini yapmıyor çığlık atıp kaçıyor. sonra perdelerle falan oynuyor orada. diğer çocuklar ne güzel yapıyor..

muhallebi yapıyormusunuz hazır tahıllı muhallebiler falan ben her akşam veriyorum sütle yapıyorum pekmezde katıyorum...yatmadan önce bir kase yiyor..şu ara ama genzi kapalı hırıl hırıl ediyor çocuk

rüzgar da asla içmiyor tarhanayı, keşke içse, yarasın bade hanıma.... bir de annem yediriyor öğünlerini ama bana kafa tutuyor ya, bir tane yumurtayı yediremedim pazar, kaşığa eliyle bir geçirdi her taraf yumurta oldu... sinirimdem ağlayacaktım....

hüsniyecim burdaki diğer annelere sordum kimse yumurta vermiyo alerjik diye yemeklerinde et kıyma kullanıyolar demir ihtiyacını öyle karşılıyolar zaten burda kahvaltıda yumurta peynir zeytin falan yemiyolar sütle mısır buğday gevreği falan yiyolar ben kaan a yumurtanı omletin her çeşitini denedim ama sevmiyor bende zorlamıyorum napiiim büyüyünce yer nasılsa dr u hiç bi yiyecek için zorlama onunda bi aklı var ne yeyip ne yemiyeceğini kendi bilir sen çeşidi bol tut o istediğini yesin dedi amma velakin ben kötü bi anne olarak bazen istediklerimi reklamla falan yediriyorum ama yumurtayı inan reklamlada yemiyo geçen bize domatesli omlet yapmıştım ondan 2 lokma yedi 3.yü tükürdü ama
waaaa yaramas rüzgarada bakın şimdiden öğretmenlere kafa tutuyo haaaa benim büyük oğlumda geçen öğretmene bağırma sus artık diye kafa tutmuş öğretmeni hemen bana şikayet etti diğer çocuklar çekiniyo öğretmenden bizimki tırt kimseyi sallamıyo walla

sümeyyecim yatmadan hemen önce bişi yedirip içirme burda dr lar tavsiye etmiyo bebeği rahatsız ediyomuş en son yemeği yatmadan bir buçuk iki saat önce veriyorum ben burda muhallebi bires değişik yani sütlü tahıllı mamalar var ama şeker ilavesiz tadı pilava benziyo şekerlileride var ama bizimkilerden farklı kaan pilava benziyeni seviyo bende arada yemeğini beğenmezse veriyorum asla hayır demiyo
gülaycım çok inatlar yaa hiç polemiğe girme bence sen zararlı çıkarsın bizimki yemekte zorlarsam öyle bi dağıtıyo batırıyoki pes diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…