2009 Eylül Anneleri

zaten orada yapılan evliliklerin pek sağlıklı olduğunu sanmıyorum devamı gelmiyodur bide ekran karşısında evlendirmiyolarmı daha da sinir oluyorum

zeynep çok agresif gördüm seni ...hayırdır..bende oruç tutacaktım ama nasip olmadı haftaya başlayacam 6 gün tutmalıyım

aylin ben sümeyye
pushing.= zeynep
cingene00= hüsniye
daah sonra haklarında daha çoooooookkkkkkkkk bilgi veririm

sümeyye beni arkadaşa tanıtırmısın please

ya yok kanalları geçerken kumanda geçmedide 1 2 dakika kaldı kanalda sinir oldum hiç sevmiyorum bide regl olucamda onun gerginliği var bende gecede sağolsun gökşen mahvetti beni şimdide uyumuyo öyle işte dertler bitmez

evet 07,08,08 tarihinde evlendim ilk çocuk kırşehirdeyim memurum..ama erzincanlıyım..bunu söylemeden geçemeyecem

zeynep bade bir iyi bir kötü bu aralar. dün gece ikide uyandı faryat figan bir saatte zor uyudu kuşum. dişler yetmezmiş gibi birde öksürük çıktı başımıza.. başlarım bu alerjiye ya.. neden olduğunuda dah kestiremedim ama bu geçer inşallah.. allahtan yemesi düzeldi biraz..

sabiha paktunanın fikirlerini bende çok özümsüyorum. gerçekten onları anlayıp durumlarına göre davranamamızı öğütlüyor. mesela emzik konusunda yemek konusunda odasını ayırma konusunda otoriteye değilde çocuğun ihtiyaçlarını göz önüne alıyor.. bizim toplumumuzda çok sevince şımaracağını flan varsayıyoruz ama çocuğun ihtiyaçlarını dikkate almıyoruz .. buyüzden bu kadnını ve fikirlerini çok seviyorum..
aylincim sende aramıza hoşgeldin. umarım sık sık burda olursun.. profildeki benim cadım.. sende bir fotosunu eklede meleğini görelim. merak ettim şimdi..

ben aktiv ediyim demetcim, 2009 eylül annelerine mi katılacaksın. peki facedeki ismin nedir.

rüzgar kahvaltısını yapmış. uyucakmış birazdan.

cingene00 profildeki kızın olmalı benim kızıma nasıl benziyor anlatamam

öylemi çook memnun oldum tanıştığıma sizlerin ilk çocuklarınız mı kaç senelik evlisiniz???

alooo gulay ney o face deki aktiflik olayi.... siisssttt benide aktuflestirin lutfen neyse o bende isterim haaaaa.......

bu arada okuldayim gecmise fazla donemiyorum telden baglandim...asayis berkemaldir umarim.... herkes iyimii????

Zeynepcimm haddi bakem hayirli haberlerini bekliyorumm simdiden tebrik ederim seni....

Bu arada aramiza hosgeldin AYLIN ben oznur...

kizlar dersler feci zor yaa.... altindan kalkamiyorum... isin kotusu canim hic derse girmek istemiyor.... :2::2:

Gulay o kadin benimde elimdee olsaa yemin ederim bir kasik suda bogarim... belki fiziksel olarak buna gucum yetmez ama en azindan denerim.... benim evdeki kiz sigara iciyor bende ictigim icin maleseeeff ona anlayis gosterebiliyorum... arada bir hadi disari cik bir sigara ic diyorum... hayir hayir aslaa aras uyusun islerimi bitireyim oyle icerim diyor...
bunlari soyluyorum yani o yukardaki anlattigin la kiyaslamak iciin...

gercekten cok ama cok sansli oldugumu dusunuyolrum artik....

sağol öznurcum :))

sümeyye oka kötümüyüm bacım ya :82:

hüsnyecim yemesi düzeldiyse çok şükür de yiyen çoçuk hemen topralar aerjiside geçer inşallah hemenalerjiside havlardan sanırım bi türlü kış gelemedi

bende tanıtayım kendimi.. yirmili yaşların son demini yaşıyorum ..4 yıllık evliyim.. ilk bebişim.. ben Osmaniyeli eşim Elazığlı nedendir bilinmez aydında ikamet ediyoruz..

benim kızım bu aralar öksürüyor hafiften acaba dişlerimi yapıyor iştahıda yok zaten hiç olmadı off off

yok kız o kadar kötüü değilsin ben herkesi çok seviyorum sanki uzun yıllardır tanışıyor gibiyiz

kizlar sinifa girecem elimdeki ssandivicin bitmesini bekliyorum.... acaip acikmisim kahvalti yapmadan ciktim... bu arada biraz once ayagim boru gibi bisiye takildi kirilmadigi kesin de cok fena canim yaniyor

unutmuss degilimm heee suu face deki aktiflik olayini.... aciklama bekliyorumm

hadiii cokk optum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…