2009 Eylül Anneleri

yok kız o kadar kötüü değilsin ben herkesi çok seviyorum sanki uzun yıllardır tanışıyor gibiyiz

sümeyye bugun küçük osman günü ayrıca kocalara eziyet günü

madem herkes söyledi aylincim bende istanbulda anadolu yakasında ikamet ediyorum aslen eşimde bende kayseriliyim eksik kalmıyım didim

Selam kızlar ,

Yeni bir arkadaşımız katılmış aramıza hoşgeldin aylin. Benim ismimde dilek. 2006 yılından beri evliyim ve benimde ilk bebeğim.
Sümeyye beni unutmuş sanırım:)) Sümeyyecim (söylemden geçemeyeceğim dadaş arkadaşım) çok gülüyorum valla bazı yorumlarına. Değişik bir kişiliksin seninle yüzyüzede tanışmak isterdim...
Gülaycım teşekkürler ben gayet iyiyim sen nasılsın? Demek rüzgarda defne gibi , daha konuşmaya tenezzül etmeyenlerden
Demetcim sanırım ben senin davetini gördüm ama emin değilim geçenlerde bir davet vardı reddettim sebebide profiline girdiğimde profil resmin ya erkeğe aitti yada yoktu yani bazen erkekler davetiye gönderiyor tabi ben hemen reddediyorum senide onlar gibi sandım çok özür canım : tekrar yolla akşama kabul ederim davetini...
Öznurcum sende yolla davetiye 2009 eylül anneleri olması lazım grubun adı akşama seni de dahil ederiz gruba.

ben gitmiyoruma ama annem eşimin tarafı komple her yaz özellikle giderler çünkü kayınvalidemin filan mezarı orda hem şehirde hemde köyünde evimiz var ama ben en son evlenrken gitmiştim eşim pek gitmiyo tatil iznini köyde harcmak yerine tatile gidiyoruz arada sırada bayram öncelrinde günübirlik gidip geliyo

aylin selam..ben 31 yaşındayım..ilk bebeğim yula..
benim ismim de reyhan..çalışıyorum..istanbuldayım..
hoşgeldin.

bu arada yulanın da kendince bir dili var ama hiçbir şey anlaşılmıyor

aylin selam..ben 31 yaşındayım..ilk bebeğim yula..
benim ismim de reyhan..çalışıyorum..istanbuldayım..
hoşgeldin.

bu arada yulanın da kendince bir dili var ama hiçbir şey anlaşılmıyor

saoll sumeyyecim tesekkur ederimmmm:)))
Dilekcim kesin mii 2009 eylul anneleri eve gidince denicemm....
ee herkes kendini tanitmis bende tanitaim....
Bende Oznur Aylincim... Mersinliyim 6 yildir Bukreste yasiyorum benimde ilk oglum.....

hadii cook cook optum hepinizi sizi cok seviyorum aksama gorusuruz.....

reyhan bizimde telefonda kendince bir dili var eline veriyorum sanki iş kadını gibi mimikler filan :))) çok komik oluyolar

Öyle olması lazım canım değilse ben faceden bakar sana burdan yazarım yine. İşyerinden face'e giremediğim için şu an için net birşey söyleyemeyeceğim.
Bu arada atlamışım bende İzmirliyim eşimde izmirli ve İzmirde yaşıyoruz.
Reyhancım sende hoşgeldin demek Yulada pek konuşmuyor yada kendince konuşmaya çalışıyor demekki endişelenecek bir durum yok ortada.
Zeynepçim , Hüsniyecim sizden nbr? Ben iyi sayılırım excelle başım dertte şu günlerde excelim iyi ama daha iyi olması için çalışıyorum off zaman ve para bulsamda kursa gitsem ne iyi olacak ileri excel için. Yoksa daha kendi başıma kafa yorucam..

dilek seni unutmadım o sırada aktif olanalrı tanıttım o yüzden yoksaaa .ayrıca ben buradaki herkesle tanışmak istiyorum .kırşehiri geçtim yan illerdekilere bile razıyım ama yok arkadaşşsız kaldım yaban ellerde..hatta geçen markette bir bayan vardı benim yaşlarda çocuğuda eymen gibiydi eşime dedim ne tatlı bayan gitsem arkadaşlık teklif etsem kabul edermi acaba yani o haldeyim..kendimi ev ve devlet işlerine verdim artıkın

dilek seni unutmadım o sırada aktif olanalrı tanıttım o yüzden yoksaaa .ayrıca ben buradaki herkesle tanışmak istiyorum .kırşehiri geçtim yan illerdekilere bile razıyım ama yok arkadaşşsız kaldım yaban ellerde..hatta geçen markette bir bayan vardı benim yaşlarda çocuğuda eymen gibiydi eşime dedim ne tatlı bayan gitsem arkadaşlık teklif etsem kabul edermi acaba yani o haldeyim..kendimi ev ve devlet işlerine verdim artıkın

biz iyiyiz dilekçim bugun dr a gidicez inşallah son gidişimiz olur kalbinden dolayı biliyosun

sen nasılsın defnem nasıl bence bir kursa yaqzıl hem sana da değişiklik olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…