aylin selam..ben 31 yaşındayım..ilk bebeğim yula..
benim ismim de reyhan..çalışıyorum..istanbuldayım..
hoşgeldin.
bu arada yulanın da kendince bir dili var ama hiçbir şey anlaşılmıyor
dilek seni unutmadım o sırada aktif olanalrı tanıttım o yüzden yoksaaa .ayrıca ben buradaki herkesle tanışmak istiyorum .kırşehiri geçtim yan illerdekilere bile razıyım ama yok arkadaşşsız kaldım yaban ellerde..hatta geçen markette bir bayan vardı benim yaşlarda çocuğuda eymen gibiydi eşime dedim ne tatlı bayan gitsem arkadaşlık teklif etsem kabul edermi acaba yani o haldeyim..kendimi ev ve devlet işlerine verdim artıkın
biz iyiyiz dilekçim bugun dr a gidicez inşallah son gidişimiz olur kalbinden dolayı biliyosun
sen nasılsın defnem nasıl bence bir kursa yaqzıl hem sana da değişiklik olur :)
evet ya iyiki varsınız gereçkten çok iyi geliyor burası bana.arkadaşımın olmaması bi bakıma iyi oluyor eşime duygu sömürüsü yapabiliyorum.o arkadaşalrıyla buluşmaya gidiyor bende git ben evdeyim çamaşır bulaşık eymeni uyuturum sonra yemek yaparım diyorum eşimde dayanamıyor.ne istesem yapıyor :84:
bu sitede bir topikmi...neyse sen kendini bildikten sonra konuşan konuşsun...çokta tınnnnnnnnnnnnnn
olabilir öyle şeyler ..ama dediğim gibi umursamamk lazım bazen...ben öyle yapıyorum sallıyorum gülüyorum geçiyorum..ki dediğin olayın bi benzerini şahsen yaşadığım için söylüyorum
dilek ben niye seni görmüyorum ..hımm yüz görümlüğümü istiyorsun
öyle canım yaa benim görümcem almış samsung marka makine görüntüsü çok güzel gerçi bi kere bozuldu yaptırdılar ama o çook kullanıyor o yuzden bozulmuşturinsanlar ne kadar seviyor saçma sapan sebepten birilerine saldırmayı ama boşver Aylin aralarına kimseleri almıyolarsa kalsınlar öyle...
dilek yakalamışken seni sorayım sanırım yeni makine aldın ve gerçekten çok güzel çıkyıo resimler.. gerçi resimdekiler zaten güzel orası ayrı. bizim makinede bozuldu şu an tamirde ama pek parlak görünmüyo durumu. senin maknen neydi modelini bir ver bakayım bizimki mefta olursa yenisini alcamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?