2009 Eylül Anneleri

geçmiş olsun zeynep inşllh geçmiştir..
ya yazdıklarım niye 2 defa çıkıyor öfff zaten çizme ve kalın kazakla işe geldim öyle bir güneş çıktıki yanıyorum
akşam ayakkablarımı bahçe kapısındamı çıkarsam...

Son düzenleme:
yaprak dokümü gündüz kuşağında tekrardan başlamış 2. bölümü var şu an tv de enterasan bir dizi evlendiğim ilk sene başlamıştı hala devam ediyo torun torbaya karışıcada devam edicek herhaldee :)

aylin selam..ben 31 yaşındayım..ilk bebeğim yula..
benim ismim de reyhan..çalışıyorum..istanbuldayım..
hoşgeldin.

bu arada yulanın da kendince bir dili var ama hiçbir şey anlaşılmıyor

merhaba hoşgeldin yula ne kadar güzel bir isim allah bağışlasın

evet ya hafta içinde kar geliyordu sözde daha bulut bile gelmedi..neyse bari haftasonuda böyle olsunda kayseriye gidecez inşllh eyemni doktora götürecez genel kontrol için neden havale geçirmiş diye buradakiler bişey demedi..keyfindende havale geçirmemiştir herhalde.vardır bi sebebi..

Şaka yaptım canım zaten seninde şakacı kişiliğine güvenerek alınmazsın nasılsa diye düşündüm. Kıyamam sana haklısın onu bende düşünrüm mesela aynı yaşlarda bebeği olan tüm bayanlarla tanışasım sohbet edesim nasılsa koskocaman ortak bir noktamız var konuşacak şey çoktur. Ama herkes kendin gibi olamayabiliyor işte bazen. Sıkma canını uzaktanda olsa biz varız işte.

biz iyiyiz dilekçim bugun dr a gidicez inşallah son gidişimiz olur kalbinden dolayı biliyosun

sen nasılsın defnem nasıl bence bir kursa yaqzıl hem sana da değişiklik olur :)

Biliyorum canım inşallah kapanmıştırda bir daha bu konuda dr yüzü görmezsiniz. Tabi allah başka konulardada göstermesinde genel muayene falan derken ister istemez kontrol amaçlı götürüyoruz çocuklarımızı. Aslında ii olur kurs ama benim hiç vaktim yok ki ancak mesai saatlerimde gidebileceğim bir kurs olmalıdki Defnenin vaktinden çalmamalıyım. O da şu an için biraz zor yine anlamadığım yerleri ben kendim çalışmaya devam edicem yani :)

evet ya iyiki varsınız gereçkten çok iyi geliyor burası bana.arkadaşımın olmaması bi bakıma iyi oluyor eşime duygu sömürüsü yapabiliyorum.o arkadaşalrıyla buluşmaya gidiyor bende git ben evdeyim çamaşır bulaşık eymeni uyuturum sonra yemek yaparım diyorum eşimde dayanamıyor.ne istesem yapıyor :84:

bencede daha önce ne dolaştım ama burası banada iyi gelicek sanırım bir topikle başım belada zaten hala benden bahsediyorlar

bu sitede bir topikmi...neyse sen kendini bildikten sonra konuşan konuşsun...çokta tınnnnnnnnnnnnnn

benden size bir akşam yemeği menüsü

hazır domates çorbası
yumurtalı ıspanak
yoğurt

nasıl amaa

İyiyim Dilekcim sağol.. iyi olmaya çalışıyoz bakalım..Bade de dediğim gibi bir iyi bir kötü bakalım sabırla bekliyoruz..
kız sümeyye az değilsin haa.. kocaya ne sömürüler yapıyon öyle gerçi aynısı bende yapıyom ama orası onun memleketi ya senin ki daha etkili oluyodur

bu sitede bir topikmi...neyse sen kendini bildikten sonra konuşan konuşsun...çokta tınnnnnnnnnnnnnn

evet canım ya kaçak et kesmekten bahsediyorlardı bende yanlış anladım aslında anlamadım kız yanlış telafuz etti vay efendim sen nasıl yanlış anlarsın hepsi birden üstüme çullandı ben kendimi savunamadım özürdiledim nafile sonra iş arkadaşım konuştu pir konuştu sonra çıktık arkamızdan bir sürü laf biliyorlardı benim hangi kurumda çalıştığımı şikayet edelim falan dediler aklınca beni korkutmak istediler benden sonra kaç kişiyle tartıştılar kendilerinde problem aramıyorlar 1 yıldır samimilermiş aralarına kimseyi kabul etmiyorlar anlıcan böyle yani..

menü güzelmiş bende akşamda tavuk çıkardım gidince uydururz bişeyler..hüsniye eşim bayramda 15 gün benim memlektte kaldı çok sıkıldı yaa dedim beni anladınmı ben nneler çekiyorum orada.oda gerçekten bu kadar sıkılıyormusun diyor.

selam kızlarrrrrr uzun zamandır buraya yazamadım facede herkesi takip ediyorum diye unutuyorum burayı herkes iyimi bakalımmmm husniyecimmmm gelinim nasıl benim:)))))

olabilir öyle şeyler ..ama dediğim gibi umursamamk lazım bazen...ben öyle yapıyorum sallıyorum gülüyorum geçiyorum..ki dediğin olayın bi benzerini şahsen yaşadığım için söylüyorum

insanlar ne kadar seviyor saçma sapan sebepten birilerine saldırmayı ama boşver Aylin aralarına kimseleri almıyolarsa kalsınlar öyle...
dilek yakalamışken seni sorayım sanırım yeni makine aldın ve gerçekten çok güzel çıkyıo resimler.. gerçi resimdekiler zaten güzel orası ayrı. bizim makinede bozuldu şu an tamirde ama pek parlak görünmüyo durumu. senin maknen neydi modelini bir ver bakayım bizimki mefta olursa yenisini alcamda

olabilir öyle şeyler ..ama dediğim gibi umursamamk lazım bazen...ben öyle yapıyorum sallıyorum gülüyorum geçiyorum..ki dediğin olayın bi benzerini şahsen yaşadığım için söylüyorum

en iyi sen anlrsın beni ozaman neyse boşverelim ozaman kaç tane çocuk istiyorsun sonuçta çalışıyorsun benim eşim 4 tane diyor ben hep 3 isterim nasıl olcak bilmem

öyle canım yaa benim görümcem almış samsung marka makine görüntüsü çok güzel gerçi bi kere bozuldu yaptırdılar ama o çook kullanıyor o yuzden bozulmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…