masallahhhh defnesuya bende cok benzetiyorum dogayla defneyiiiii
yemek molası bitttimi kızlar :)))
gökşenin uyanmasını bekliyorum birazdn önce parka götürücem onu sonra ben kuaföre gidip saçlarımı kestiricem evde sebze meyve kalmamış bişiler alıcam yarında eve misafir gelicek çünkü bütün gün koşuşturma halinde olucam sonra eve gelir yemek yaparım çamaşırlarla ilgileniriim
selam kızlar şimdi masama oturabildim
sümeyye geçmiş olsun eymene büyük badire atlatmışsınız
dilek kızın da pek şeker olmuş maşallah ona
zeynep sana da kolay gelsin yarın koşturma varmış
kızlar belki biliyosunuzdur ben de edayı sütten ayırma telaşındayım şu aralar
pazartesiden beri sadece gece 1 kez emziriyorum
veeeee eda artık sabaha kadar uyanmadan uyuyor
tabi şimdilik yatağını ayırmadım hem sütten hem yataktan ayırmak ağr gelebilir diye düşündüm
haftaya da yatağını ayırıcam inşallah
gelişmeleri anlatırım
aaaaa kimleri görüyorum aşagıdaaaaaa:))))
eylül bende senın gibi düşünüyordum yaşından sonra emen çocuklara sinir olurdum ama kendi çocugun olunca öle olmuyomuş bizimkide bıraktı bırakcak gibi bişey, bende senın gibiyim hem üzülüyorum hemde fırsat bu fırsat diyorum bıraktır sen bana moral ver bende sana vereyimmm :)))peki gece uyanırsa geri nasıl uyutuyosun su içince uyuyomu????
zeynepcim gökşen için çok sevindim cnm
aylin hg aramıza arkdaşım ben gülcan oglum yağız
ben vitamin falan vermiyorum herşeyden yiyor gerek duymuyoruz son dönemlerde biraz fazla hasta oldugu için ımmuzınc veriyorum bagışıklık güçlendirici
aylincim rahat ol.... saglikliysa hic bi onemi yok.... arasta 9 kilo falan... uzulme... onemli olan saglikli olmasi...
aylimcim anne karnında anlaşılmadı doğumdan sonra ayrıntılı incileme yaparken çoçuk dru farketti bana teşhisi anlatırkenki halimi dün gibi hatırlıyorum
yeni gelen öznur ve aylin hoşgeldiniz sefalar getirdiniz miniklerinizi kokluyorum:)))
ben cansu eylül adında cimcime bi kızım var yarışmaya ist den katılıyotum hepinize başarılar diliyorum:))))
zeynepocim ben iyiyim bilgisayar bozuktu ama 2 hafta kafayı yedim resmen ne zormuş meğer net olmadan alışkanlık yapmış resmen eylülde bütün dişlerini aynı anda çıkarda çocuğum mahvoldu salya akıtmaktan dudak çevresi hep isilik gibi oldu
dün kontrolümüz vardı bizimde 79cm 10,600 çıktı kilosu herşeyi yerinde maşallah yürüyelide 10gün ldu çok şükür bizde böle gökşenim nasıl
aylincim sen yenisin madem hoşgeldin diyelim sanada. :) ben tuba. kocaelide yaşıyorum. kızımdan beri ev hanımı olarak takılmaktayım. normalde satınalma uzmanıyım. benim kızımın adı doğa. bu topiğin ilk tek doğuran benim :) en büyük benim kızım yani. eylülde gelmesi gereken çocuk ağustos başı geldi :) ama en miniğide benimki sanırım eheh. 9,200 neyseki boyumuz iyi 80 cm. idi en son kontrolde. ama öyle olunca tabi iyice bi zayıf duruyo doğa hanımlarrr :)
aylincim hastalığı geçince belki kiloda alır seni bilmiyorum zayıflık genetikse çocuklar çokta kilolu olmuyor..sağlıklı olsunda az da zayıf olsun moralerini bozma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?