2009 Eylül Anneleri

zeynep gökşen için mi aldın randevuyu
yanlış hatırlaıyosam içe basmayla ilgiliydi dimi
biz de götürdük kızımı
biraz daha büyüsün şimdi nasıl basacağını falan kestiremiyordur demişti
bi de siz gidin bakalım size ne dicekler

ayy bende kesmek istiyorum ama nasıl oacak zate akşamları emiyor sadece ve işten gelince beni meme diye karşılıyor.yerine süt versem içmiyor biberondan
zeynep maşallah bu ne yoğunluk.ben misafir kabul ettiğimde balık yapıyorum bir çorba ve tatlı zaten ben balığa dokunamam eşim yapar bende salata olur biter

masallahhhh defnesuya bende cok benzetiyorum dogayla defneyiiiii

Teşekkürler demtçim.

Ooo iş çok sende, kolay gelsin canım. İnşallah güzel cvplar alırsınız ortopedisttende.

Teşekkür ederim canım, sıkma canını bu kadar emzirebilmek bile büyük bir şans hem ela hem senin için. Uykusuzluk insanı sersem ediyor tabi , bir seçim yapman gerekiyordu doğal olarakl elanında yaşını gözönünde bulundurarak sütten kesmeyi tercih ettin. Yanlış birşey yaptığın yok yani.

sağol dilek
mantıklı düşününce evet aslında şimdi daha iyi uyuyor ki bu gelişimi için çok önemli
ayrıca iştahı da arttı
e zaten 15 aylık oldu
aslında melankoli yapacak bişi yok
ama etraftan insanlar
aaa niye ayırdın daha küçük, herkes nasibi kadar emer sen nasibini engelledin deyince moralim çok bozuldu
bi de şöyle düşünmeye başladım
acaba sağıp da mı devam etsem 3 ay daha
o arada da 1,5 yaşında olmuş olur
dilek sen başından beri öyle yapıyorsun dimi

selam kızlar .. sabahtan beri arda giriyorum ama Bade hanıma kahvaltı teleşından yazamadım hiçbirşey.. klip izlerken eskiden yiyodu güzel güzel ama akşamdan beri hiçbirşey yediremdim .. ne akşam yemeğini yedi nede kahvaltısını yaptı..bakıcıya bıraktım geldim inşallah o yedirmeyi başarır..
unutmadan yazayım zeynep gözün aydın canım çok sevindim geçekten inşallah o küçük delikte kapanr kendi kendine..dr götürdükten sonra haber ver daha bende götürecem Badeyi ortopediste fırsat bulursam..ayy hiçbirşey yetişmiyo artık...

Dilek ne güzel balık almışsın bizde Bade için evde bir hayvan olsun istedik önce kuş alalım dedik ama iki yaşından önce çok sağlıklı değilmiş vazgeçtik.. balığıda düşündük ama Bade hanıma bu konuda güvenemiyom ya akşam kadar tepesinde eline içine sokar oynar yada kırar.. dünden beri bir bardak birde tuzluk kırdı.. evde fincan bırakmadı o yüzden vazgeçtik bakalım.. ama ilerde bir hayvanı olsuni stiyorum

aaaaa kimleri görüyorum aşagıdaaaaaa:))))

eylül bende senın gibi düşünüyordum yaşından sonra emen çocuklara sinir olurdum ama kendi çocugun olunca öle olmuyomuş bizimkide bıraktı bırakcak gibi bişey, bende senın gibiyim hem üzülüyorum hemde fırsat bu fırsat diyorum bıraktır sen bana moral ver bende sana vereyimmm :)))peki gece uyanırsa geri nasıl uyutuyosun su içince uyuyomu????

hüsniye hoşgeldın canım üstüne gitme bademiin diş çıkartıyo o hemde azılarını çıkartınca rahatlarsınız

evet gülcan benim soracağımı sormuşsun tok tutması için ne veriyorsun ben akşam ne bulursam yediriyorum sütte içiyor yine gece emmeye kalkıyor az da değil 3-4 defa..
bade hanımada maşallah kırılması iyidir nazar gider

arkadaşlar kusura bakmayın duru hastaydı doktora götürdüm şimdi geldim moralim bozuldu yine geçmişe baktım bana hoşgeldin diyen arkadaşlarıma hoşbulduk diyorum doktora tavsiye üzrine gittim çok ilgilendi sağolsun kızın çok zayıf dedi şimdi hastalığı geçsin sonra kilo takibi yapıcakmış inşallah işe yarar

hoşbulduk gülcanım.. üstüne gitmiyom çok zorlamıyorum aslında elimde kaşık ben uzatıyorum o kafayı çeviriyo bende çaresiz birşey yapamıyorum napalım ..ama işte insanın içi rahat etmiyo bir türlü

aylincim hastalığı geçince belki kiloda alır seni bilmiyorum zayıflık genetikse çocuklar çokta kilolu olmuyor..sağlıklı olsunda az da zayıf olsun moralerini bozma..

olur verelim morali valla
gerçekten de zormuş
dediğin gibi kendi çocuğunda çok farklı oluyormuş
annemin alt katında edadan 4 ay büyük bi bebek var
oldukça kilolu ve yaşından büyük görünen bi bebek
aylar önce annesi onu sütten ayırmıştı
ben de eh yani artık olmalıydı demiştim anneme
kocaman çocuk emiyor demiştim
dün düşündü de
o zaman o çocuk da eda kadarmış
insanın kendi bebeği söz konusu olunca herşey değişiyor
benimki dha minicik bana göre

bu arada gece nasıl avuttunuz demişsin
eşim bu hafta yok ben de annemde kalıyorum
ilk iki gece 2 kez uyandı annem salladı biraz ağladı ama uyudu
dün gece ise hiç uyanmadı

sümeyyecim sanırısam artık geceleri çocuklar açlıklarından değil alşıkanlıklarından kalkıyorlar.. emme duyguları daha da kuvvetli hale geliyo sanırım. çünkü eskiden Bade emziğine çok düşkün değildi uyur uyumaz atardı ağzından şimdi bütün gece ağzında emerek uyuyor.. hatta günüdüzleri bile keyfi emiyo eskiden hiç yapmazdı

sümeyye ben gece acıktıkları için emdiklerini düşünmüyorum
yatmadan bi saat kadar önce kraker veya sütle bisküvi falan iyor biraz
o tok tutuyor olabilir
ama en güzeli sabah
kahvaltısını çok iyi yapıyormuş şimdi
gece beslenmediği için sabah acıkmış oluyor tabi

hüsniyecim biliyorum canım takılıyorum çogumuz öleyiz o kaşıgı kaç defa ısrar ediyorum bende ama bikez surat çevrildiğimi 20 kezde denesen almıyo biliyoruz ama iştee(((

aylin geçmiş olsun kaç kilo dogmuştu yavrun burdaki arkadaşlarında bazıları sizin gibi kilosu kendini çok üzme almayınca almıyo kilo

sümeyye onların kalkması açlıktan değil cnm alışkanlıktan karnını ii ce doyurayım diye kasma kendini çatlasa da kalkar onlar:)))

eylül banada geceleri sallamak çok zor geliyo ama kesintisiz uyku umudu olcaksa sabredilirya

hoşbulduk canımm memnun oldum tanıştığıma

aylincim rahat ol.... saglikliysa hic bi onemi yok.... arasta 9 kilo falan... uzulme... onemli olan saglikli olmasi...

öyle canımm doğru söylüyorsun...

aylimcim anne karnında anlaşılmadı doğumdan sonra ayrıntılı incileme yaparken çoçuk dru farketti bana teşhisi anlatırkenki halimi dün gibi hatırlıyorum

tekrar geçmiş olsun iyileşmiş işte ne güzel üzülme...

hoşbulduk...

hoşbulduk .. benim kızımdan bi gömlek üstün senin kızında doğa ne güzel isim ismiyle yaşasın..

aylincim hastalığı geçince belki kiloda alır seni bilmiyorum zayıflık genetikse çocuklar çokta kilolu olmuyor..sağlıklı olsunda az da zayıf olsun moralerini bozma..

evet canım ya halası minyon tipli gerçi bende böyleymişim küçükken takmıyım diyorum da olmuyor işte aman sağlıklı olsunda

vay sıpalar vayyyyy. bir karış boylarıyla maytap geçiyorlar ...akşam osmanın sonunda ne oldu fazla izlemedim sıkıldım o dizidende zaten ben dizi izleyemem sıkılganlık vardır bende uzun süre bişey takip edemem kumanda bende olacak zap yapacam devamlı ayrıca dizilerde çok uzun anacım 3 saat bak bak bişey yok fragmanları takip edince zaten anlıyorum .yabancı kanallardaki diziler kadar bizim fragmanlar...mesela ben sinemaya gidemem kolay kolay yada yarıda çıkarım ..huyum biraz kötü eşimde yakında bendende sıkılırsın diyor..

üzülme aylin Badeninde boyu uzamıyor hala 71 cm.. kmilim milim uzuyor. bazı şeyler genetik istesende birşey yapamıyosun malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…