2009 Eylül Anneleri

ooo supersin cansucum.... cook hamarat bisisin sen... bu saydiklarini kac saat icinde bitirmen gerek??? vala su saydiklarindan sonra karnim guruldamaya basladi:18::18::18: tebriklerr canimcim... daha ne oldun menundee

Yaaaa kızlarr bısıı sorucam.... Aramızda topıklerden 14 eylul dogumlu olan vamı??? Merak edıyorum.... Ama hamılelık gunlerınden hatırladıgım kadarıyla o gun yoktu

GÖKŞEN BAŞAK AMA yükseleni oğlak karekter sayılarındada bol bol su grubu özellikleri var dolayısıyla acaip duygusal anaç bi kız bebeğiyle ben onunla nasıl ilgileniyosam öyle bilgileniyo sürekli kucağnda bi başkası alsın bebiii diye bağırıp ağlıyo

sümeyyecim şu havale işini canını sıkmayacaksa bi özet geçer misin canım bana. nasıl oldu kaça çıktı ateşi?
benim nedense en korktuğum şey ateş. ama normalde avrupada falan ateş 38 i geçmeden asla ateş düşürücü verilmiyormuş birazateşle savaşması gerekiyormuş. bayramda sabah uçağımız var akşam doğşonun ateşi çıktı mı allahım ölüyorum ben. vermedim ateş düşürücü savaşsın kendi atlatsın hadi bari dedim. bekledim bekledim. 37,7 lerden döndü neyse ki. gittik uçakta yine ateşi var falan.. uçakta bütün kadınlara ölçtürüyorum baksanıza çok mu sizce vereyim mi elimde dolven şişesi psikopat gibiyim. hani bide uçaktasın 3,5 saat yolculuk nasıl tırstım anlatamam. öyle kendi kendine çok şükür gitti bitti ateşi. ama neredeyse tatili iptal ediyordum korkudan.

Öznurcum canım kusura bakma seni biraz telaşlandırdık galiba işin şakası canım bu, sen rahat ol merak etme geçici bir tansiyon düşüklüğüdür ama istersen yinede kafanda soru işareti varsa bir test al evde uygula. Defneyede balık aldık bu aralar bugünlerde aklı hep onlarda tüm gün ağzı balık şeklinde dolaşıyor uyumadan bile kalkıp kalkıp 3-5 kez onlara bakıyor.
Bu arada carpaccio'nun anlamı nedir? Daha önce aramızdaymışsın ya ben hatırlayamıyorum yine bu isimle mi burdaydın?
Gülcancım sen nasolsın canım?

ne hamaratı canım ya 2kişi olcak ondan çok önemsemedim eşimin ablası ve yengesi kalabalık bi akşam yemeği olsaydı hafif kalırdı bu yaptıklarım 2gibi gelcekler işte neyse kızlar ben kaçar öp hepinizi

valla benim bir fikrim yok ben işteyken kayınvalideme aradı eymeni ateşi çıktı tc numarasını söyle hastaneye götürecez dedi bende verdim ama izin aldım çıktım hastaneye yatırmışlar tabii ve ben korkmayım diye ateşi çok yükseldi denildi havale denilmedi..o gün az ateşi varmış görümcem ateşine bakmış 37 imiş ve kayınvalidem kucağına almış o sırada eymenin gözler gitmiş hiç tepki vermiyormuş ayaklarına falan vurmuşlar eymen gitmiş yani hemen duş aldırmışlar.fitil vermişler hastaneye götürmüşler..ben gördüğümde iyiydi yani

benim kızım aslan :) o kadar başak olsun istedim gitti aslan oldu. bakalım evde akrep olan benimmi yoksa aslanımın sözümü geçece. :) babamız balık hiç şansı yok ;P zavallı adamcağız.

ayyy inanmıyorum. sümeyye iyiki görmemişsin ya böyle b isahne gözünün önünden aylarca gitmez di offfff. çok geçmişler olsun. acaba o anda kaçmış ki ateşi yavrum o kadar kendinden geçti

hehehe tuba alemsin :) bizde gökşen toprak ben ateş eşim hava burcu dolayısyla her telden var

dilekçim geçen bende bi petshopa girdim gökşen kendini kaybetti balıklar kuşlar filan hele bülbüllere bayıldı gerçi bende bayıldım küçüçüklerdi bende hayvan almayı düşünüyorum eve ama ben bakımlarıyla pek ilgilenemem eşimi razı etsem bi kuş alıcam yada bahçeye köpek

dılekcım carpaccıo nun anlam ıtalyanca dana etınden ıncecık bır et cıg olarak uzerınde parmesan poka falan.... Boyle bır salata turu... Acaıp severım... Google dan bakarsan gorsellrede gorebılırsın...evet canım yıne bu ısımle burdaydım...

evet bir şansımızda görümcem hemşire ve o sırada evde olması..yoksa zaten kayınvalidem üzüntüden eli ayağı boşalmış hatta o esnada ani hareket yapınca bel fıtığı vardı iyice arttı ve 2 gün sonra ameliyat oldu...bende eymeni hastanede ayağında serumla görünce çok üzüldüm.ahh Allah kimseye vermesin

Kızlar gulay nerdee gulay???? Yok bugun!!!
Bu arada bende kacıyorum...saat 1 de okulda olmam gerek... Sınava gırecem bu lanet sınavlar bıtmıyor... Anca hazırlanırım... Hepınızı cok optum sorunsuz bır gun olsun hepımıze ınsalah...

canııım benımm... Allah bıdaha yasatmasın... Cook cok gecmıs olsun eymenımıze....

ya bende hayvanlara karşı böyle bi tik var. diyelim bana bi hayvan değdi. veya hayvan değmedide onun kafesi bişeyi değdi ki buna akvaryumun camı bile dahil. ellerimi yüz kerefalan yıkamam lazım niye böyle bi tik var anlamıyorum nerden gelmiş. bende çok istiyorum doğaya bi hayvan aslında ama bilmiyorum. olmadı yaz gelsin bahçeye civciv alırım. ya civciv aldım hayvanları kışbahçeme sokamadım soğukta öldüler. çünkü ben onları sokarsam bidaha orada nefes alamam. offf.. yardımcı bayana sordum geçen hayvan alsam besler misin temizler misin yaparım dedi. ama bana ya değerse bi şekilde diye alamıyorum.

ah yazık yaa. bide sinirlerde bel fıtığını tetikliyo bişeye üzülünce falan yazık kadıncağıza da. Ay mevlam göstermesin başka bi dertlerini inşallah. benim yeğenim sehbayı çekmişti yeni yürümeye başladığında göğsüne sehba düşmüştü. oda yere düştü. nefes mi alamadı nolduysa gitti böyle bi bayıldı daha 11 aylıktı geri geldi. ama var ya hepimiz bi yere düştük. ablamlar annem ben. insan resmen kendindeng eçiyo. hala gözümün önüne geldikçe gözlerim doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…