ayyyy el atmadığı yer kalmıyo eylüldur yapma hayır bırak alma demekten bütün gün asıl havaleyi ben evde geçiriyorum valla neyse misafirim gelicek yemek yapmam lazım kızlar mercimek çorbası fırında bezelyeli tavuk bulgurpilavı salata nasıl kızlar bu menü yetermi bide tavuk göğsü yaptım çayın yanına
öznurcum canım kusura bakma seni biraz telaşlandırdık galiba işin şakası canım bu, sen rahat ol merak etme geçici bir tansiyon düşüklüğüdür ama istersen yinede kafanda soru işareti varsa bir test al evde uygula. Defneyede balık aldık bu aralar bugünlerde aklı hep onlarda tüm gün ağzı balık şeklinde dolaşıyor uyumadan bile kalkıp kalkıp 3-5 kez onlara bakıyor.
Bu arada carpaccio'nun anlamı nedir? Daha önce aramızdaymışsın ya ben hatırlayamıyorum yine bu isimle mi burdaydın?
Gülcancım sen nasolsın canım?
evet bir şansımızda görümcem hemşire ve o sırada evde olması..yoksa zaten kayınvalidem üzüntüden eli ayağı boşalmış hatta o esnada ani hareket yapınca bel fıtığı vardı iyice arttı ve 2 gün sonra ameliyat oldu...bende eymeni hastanede ayağında serumla görünce çok üzüldüm.ahh allah kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?