2009 Eylül Anneleri

kızlar günaydın sabah yazmıştım ama gönderemeden çıkmışım. toplantım vardı yeni geldim...

rüzgar da 9.500 kilo o kadar da yemesine rağmen kilo almıyor, bugün idrar testine baktıracaz. bir de rüzgar da şöyle bir durum var, normalde çocuk sabaha kadar kesintisiz uyucak belki ama karnı çok gurulduyor. acaba sizinkilerin durum nasıl, yani emzirirken karnı gurul gurul geceleri de karnından gurul gurul sesler geliyor. birdenn ağlayarak uynaıyor. acaba inek sütüne mi alerjisi var diye düşünmeye başladım. bakalım bugün idrar testi yaptırıp protein kaçağı varmı yokmu diye baktıracam. bu kadar yiyen çocuk nasıl kilo almaz ya. 1 yaşından beri yarım kilo ancak almış yani... neyse akşam erken çıkıp gidecem doktora hayırlısı olur inşallah....

eylülcüm ben de kesmeye başladım yavaş yavaş memeden arık mesela gidince emmek istemiyor. zaten bu sırlar sütümde azaldı giibi....

öznurcm beni sormuşsun toplantım vardı şekerim geldim. bu arada bence de o kadar zorluklara rağmen mastera başlamışsın bence artık bitirmelisin. halledeceğine de eminim.

o konuda bende seninle aynıyım sümeyye.. hemen sıkılrım maymun iştahlıyım hele kasvetli bir filmse hiç şansı.. oy üzden eğlenceli filmleri tercih ederim yada gerçekten dikkat çeken..annem de benim iin aynısını diyoru bu üçgün sonra kocadanda sıkılır diye ama idare ediyoz işte

evet ben1.64 eşim 1.73 boyunda ama benim abim 1.85 kaynımda.183 boyıunda belki dayıya yada amcaya çeker dedik ama bize çekti herhalde minyon tipli kemiği iri değil..havale geçirmekte genetik olabiliyormuş..internette okudum ve bende geçirmişim kardeşimde geçirmiş acaba bizemi çekti...

kızlar boya posa takılmayın ya yemeklerini yesinler vitaminlerini alsınlar sağlıklı olsunlar da olacaksa minyon olsunlar ne önemi var
ben de minyon severim mesela
ama benim kızım iri kemikli ve boylu

gülay bu arada karnı gurulduyor demişsin
ayaklarını falan üsütmüyordur dimi
ya da çok meyve yiyorsa o da olabilir
benimki de pek aramıyor artık sütü
işten geldiğimde sırıtıp bi iki kere mama diyor
bi de uyuyacağı zaman kucağıma gelip yerleşip gözümün içine bakıyor
ayy yine fena oldum yaaa ne zor şeymiş bu

sümeyye sen daha uzun duruyorsun canım resimlerde. belki fiziğin yerinde o yüzden. bende 170 eşimde 182 boyunda. rüzgarda yüzdelik dilimde % 80 içerisinde ama kilosu % 25 lik dilimde. böyle olunca o da ince uzun duruyor. sanırım bizim kızında boyu benim kadar olacak gibi.

kurum doktorumuz en fazla beslenme 1,5 cm farkettirir demişti ve güzide duran örneğini vermişti. o kadar yoklu içinde büyümesine rağmen en uzun boylu mankenler içerisindeymiş. yani boyu genetik belirliyor.

eylülcüm ayaklarını üşütme ihtimali yok neredeyse canım. ayaklarına çorap ve ayakkaı giyiyor evde, bir de ev de sıcak. anlamadık ya, hiç geçmedi bu gurultu. alerji testleri sağlıklı sonuç vermiyormuş. deriden testyaptırmak da istemiyorum. deriye çizik atıp bir saat sürüyormuş, farklı maddeleri o çiziğe sürüp kabarıp kabarmıyormu diye bakıyorlarmış. ama alerjisi olan çocuklar kilo almazmış. çünkü bağırsaklarında iltihap olduğundan tam emilim gerçekleşmiyor. gerçekten canım çok sıkılıyor ya. kilo olayı değil de gurultudan uykuları bölük pörçük.

evet gülay gentik malesef bizimkide bizden ala ala havale geçirmeyi almış oysa ne güzel huylarım varrrrrrrrrr saysam bitmez

bahar aleykümselam nasılsın ali efe nasıl

Kızlar bende 2009 eylül annesiyim . Topiği vakit buldukça okumaya çalışıyorum. Size sorum şu yanıtlarsanız çok sevinirim. Oğluma kayınvalidem bakıyo akşamları eve geldiğimde ve hafta sonları oğlum benden bir dakika bile ayrılmak istemiyo. Öyleki ev işini, yemeği bıraktım artık wc ye gittiğimde bile hıçkıra hıçkıra ağlıyo. Sizlerinkide öylemi. İşe giderken bıraktığımda çok sorun çıkarmıyo hatta orda mutlu olduğunuda biliyorum ama çocuk beni görünce çok değişiyo yemek yemek istemiyo, oyuncaklarıyla çok fazla oynamıyo, sürekli benimle olmak istiyo. Bu normalmi sizce

sümeyye biz iyiyiz şükür. 2 azımızdan sonra uykusuz geceler, iştahsız yemek kabusları derken zaman geçiyor işte. sizde ne var ne yok?

bahrcım meryemcim özgecim müşerrefçim heppinize selamlaaar olsuun cebinize güller dolsunnnn ayy ne tatlıyım dimi nasılda komiğim hadi bana sevgi sözcükleri sıralayınn :))))))

hoşgeldin canım. Çok normal şu yaşadıklarını burdaki herkes yaşıyordur emin ol. Akşam eve gidince kızımın benden ayrılmasını bırak tepemden inmiyor resmen. Çok özlüyorlar artık ve herşeyin farkındalar.

bahrcım meryemcim özgecim müşerrefçim heppinize selamlaaar olsuun cebinize güller dolsunnnn ayy ne tatlıyım dimi nasılda komiğim hadi bana sevgi sözcükleri sıralayınn :))))))

çok mercii canımm cebimize birazda para dolsunn yahuu :))
ayrıca çok tatlısın öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…