kızlar günaydın sabah yazmıştım ama gönderemeden çıkmışım. toplantım vardı yeni geldim...
rüzgar da 9.500 kilo o kadar da yemesine rağmen kilo almıyor, bugün idrar testine baktıracaz. bir de rüzgar da şöyle bir durum var, normalde çocuk sabaha kadar kesintisiz uyucak belki ama karnı çok gurulduyor. acaba sizinkilerin durum nasıl, yani emzirirken karnı gurul gurul geceleri de karnından gurul gurul sesler geliyor. birdenn ağlayarak uynaıyor. acaba inek sütüne mi alerjisi var diye düşünmeye başladım. bakalım bugün idrar testi yaptırıp protein kaçağı varmı yokmu diye baktıracam. bu kadar yiyen çocuk nasıl kilo almaz ya. 1 yaşından beri yarım kilo ancak almış yani... neyse akşam erken çıkıp gidecem doktora hayırlısı olur inşallah....
eylülcüm ben de kesmeye başladım yavaş yavaş memeden arık mesela gidince emmek istemiyor. zaten bu sırlar sütümde azaldı giibi....
öznurcm beni sormuşsun toplantım vardı şekerim geldim. bu arada bence de o kadar zorluklara rağmen mastera başlamışsın bence artık bitirmelisin. halledeceğine de eminim.