2009 Eylül Anneleri

dilekcim saol arkdaşım canımsın sen de olmasan kimse beni görmedi küsmüş gitmiştim okadar cevpa yazdım herkese
biz iyiyiz canım şükür canım ya yağız beylerde anasını yemekle meşgul bütün gün tepemde bu çocuk sen nasılsın defnem nasıl ???

öznur bak dayanmadım yine cevap yazayım 14 eylül dogumlu 2 tane daha erkegimiz var tülay ın oglu halil ibrahim ,fatoşun oglu yiğit b,lgilerinee:))))

Eşim izin vermez eve kedi veya köpek doğrusu şu an için bende sıcak değilim belki biraz daha büyüyünce kendisi bakımını üstlenecekse ancak öyle olur. Ama babaannesinin bahhçesi var mesela oraya alırız köpek haftasonlarıda gider severiz.

Hatırlayamadım canım ondan sormuştum bu arada beğendim ismini:)

Civciv alayım diyorum eşim izin vermiyor yazık ölür günahına girmeyelim diyor onu da alamadım bari balık alalım dedik bizde:)

Olur mu tatlı öyle şey ya küsüp gitmek ne demek çok üzülürüz inan burda hepimiz , herkesin dalgınlığına falan gelmiştir yoksa kimse bilinçli yapmaz burda. Defende iyi canım evde.
oy gülcanım gülcanımmmmm.. arada kaynamışsın kız o kadar sayıf ve narinsin ki görememişiz tatlımmm :)

dilek gün geçtikçe güzelleşiyo defnem zaten güzel bi içim su olmuş iyice çok tatlı saçlar falan harika baya uzamış bi bizim saç uzamıyo neyse erkek oldugumuzdan yırtıyoruz

tuba güzel sözler için tşk.ederim cnmcım yahu sendeki nasıl bi takıntı çok kötüymüş yıkamaktan yüzün eskir benim zaten heyecanlı bi yapım öle durumlarda nasıl olurum bilemiyorum kendimde bişey oldugu zaman soguklu olabiliyorum ama başkasında nasıl olur hele bide küçük bi çocuksa((

Çok teşekkür ediyoruz canım boşver erkek çocuğun saçı kısa olsun işte ne güzel ekonomik çocuk size artı berber masrafı çıkarmıyor

dilek civciv almamakla çok iyi etmissin biz aldık terasa özel kutu yaptık hatta ama yinede dayanmadılar zaten şimidki civcivler kuluçka makinasındna çıktığı için dayanıklı olmuyomuş 3 tane almıştık öldü 3 de çoçuklar filan nasıl üzüldü

Doğru söylüyorsun canım ölse ben aşırı bir hayvasever olarak çok üzülürüm bazen koca sözü dinlemek gerek demekki
Teşekkürler Zeynepçim. Geçen salı eve geldim KV ve Defne beni kapıda karşıladılar, mutfaktan balık kokuları geliyordu KV'e sordum balık mı yaptınız dedim,
defnedeki surat ifadesi aynen bu:)))

yedim içtim geldim...eymenimi aradım iyi haberlerini aldım bakıcıyla anlamışlar zaten eymen yabancılık çekmez ama kimseyede gitmez kucak hiç sevmez...bırakacaksın dolanacak..canım yavrum bak özledim şimdik..

yemek molası bitttimi kızlar :)))

gökşenin uyanmasını bekliyorum birazdn önce parka götürücem onu sonra ben kuaföre gidip saçlarımı kestiricem evde sebze meyve kalmamış bişiler alıcam yarında eve misafir gelicek çünkü bütün gün koşuşturma halinde olucam sonra eve gelir yemek yaparım çamaşırlarla ilgileniriim

eylül nasıl oldu kızçeni sütten kesbildinmi ?? senden haber bekliyorum baharda bende kesicem biliyosun deneyimlere ihtiyacım var :44:

selam kızlar şimdi masama oturabildim
sümeyye geçmiş olsun eymene büyük badire atlatmışsınız
dilek kızın da pek şeker olmuş maşallah ona
zeynep sana da kolay gelsin yarın koşturma varmış
kızlar belki biliyosunuzdur ben de edayı sütten ayırma telaşındayım şu aralar
pazartesiden beri sadece gece 1 kez emziriyorum
veeeee eda artık sabaha kadar uyanmadan uyuyor
tabi şimdilik yatağını ayırmadım hem sütten hem yataktan ayırmak ağr gelebilir diye düşündüm
haftaya da yatağını ayırıcam inşallah
gelişmeleri anlatırım

aynı anda yazmışız zeynep
başarma yolunda ilerliyorum
ama şunu anladım ki zorlanan o değil benim
üç gündür psikolojim berbat
bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim aslında
üztelik ben yürüyebilen bebeklerin emmesine kesinlikle karşı çıkan biriydim

kızlar ortepedisten randevu aldım 2.30 a şimdi bırazdan çıkıcam önce dr a gidiyim sonra yemeğini yedirir parka götürürüm bana müsade :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…