hehehe tuba alemsin :) bizde gökşen toprak ben ateş eşim hava burcu dolayısyla her telden var
dilekçim geçen bende bi petshopa girdim gökşen kendini kaybetti balıklar kuşlar filan hele bülbüllere bayıldı gerçi bende bayıldım küçüçüklerdibende hayvan almayı düşünüyorum eve ama ben bakımlarıyla pek ilgilenemem eşimi razı etsem bi kuş alıcam yada bahçeye köpek
dılekcım carpaccıo nun anlam ıtalyanca dana etınden ıncecık bır et cıg olarak uzerınde parmesan poka falan.... Boyle bır salata turu... Acaıp severım... Google dan bakarsan gorsellrede gorebılırsın...evet canım yıne bu ısımle burdaydım...
ya bende hayvanlara karşı böyle bi tik var. diyelim bana bi hayvan değdi. veya hayvan değmedide onun kafesi bişeyi değdi ki buna akvaryumun camı bile dahil. ellerimi yüz kerefalan yıkamam lazım niye böyle bi tik var anlamıyorum nerden gelmiş. bende çok istiyorum doğaya bi hayvan aslında amabilmiyorum. olmadı yaz gelsin bahçeye civciv alırım. ya civciv aldım hayvanları kışbahçeme sokamadım soğukta öldüler. çünkü ben onları sokarsam bidaha orada nefes alamam. offf.. yardımcı bayana sordum geçen hayvan alsam besler misin temizler misin yaparım dedi. ama bana ya değerse bi şekilde diye alamıyorum.
dilekcim saol arkdaşım canımsın sen de olmasan kimse beni görmedi küsmüş gitmiştim okadar cevpa yazdım herkese
biz iyiyiz canım şükür canım ya yağız beylerde anasını yemekle meşgul bütün gün tepemde bu çocuk sen nasılsın defnem nasıl ???
öznur bak dayanmadım yine cevap yazayım 14 eylül dogumlu 2 tane daha erkegimiz var tülay ın oglu halil ibrahim ,fatoşun oglu yiğit b,lgilerinee:))))
oy gülcanım gülcanımmmmm.. arada kaynamışsın kız o kadar sayıf ve narinsin ki görememişiz tatlımmm :)
anaaaaaaaaaaaaam yerim ben o defneyi.. buna bakan iyi baksın doğayıda görmüş kadar olur :) ehehehe.
dilek gün geçtikçe güzelleşiyo defnem zaten güzel bi içim su olmuş iyice çok tatlı saçlar falan harika baya uzamış bi bizim saç uzamıyo neyse erkek oldugumuzdan yırtıyoruz
tuba güzel sözler için tşk.ederim cnmcım yahu sendeki nasıl bi takıntı çok kötüymüş yıkamaktan yüzün eskirbenim zaten heyecanlı bi yapım öle durumlarda nasıl olurum bilemiyorum kendimde bişey oldugu zaman soguklu olabiliyorum ama başkasında nasıl olur hele bide küçük bi çocuksa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?