2009 Eylül Anneleri

sümeyye bende çocuklarla iletişim kitabını okuyorum. anne işte kitabına başlamadım ama bu okuduğum kitaptada anektodlar var işte olmakla ilgili. ben de liste yaptım alacağım kitaplar listesini. okumak gerekiyor bu konuda. faydası çok oldu çünkü

saniyecimm hoşgeldiin :))))
valla eski günü filan bilemem şekerim bugünüme bakarım
sende öle yap benceee :))))))
sena nasıl akıllı kuzu maşallah :))

ohhh yaaa işte özlenen topik ah ah eski günlere dönceksek bi tane daha doğrurum valla

Nasılsınız annişler çok özledim hepinizi

canımm hoşgeldin bizde seni özlemişizz yaahuu
ben bu uğurda bir tane daha doğurmam ama onu diyim. ilkinde tanıdığım ve seçtiğim insanlar bana yeter :)))

bizim uykumuz hafif değil hatta eymeni uyutup makine çalıştırıyorum işlerimin çoğunu o uyurken hallediyorum haftasonu tabi .iş çıkışıda mutfakta babsıyla birlikte yanımızda oluyor...
bahar o parağrafın altını çizmiştim bende ..sabiha hanıma bakılırsa çok kaliteli zaman geçiriyoruz o zaman

gülay sabihanım paktuna kitap setinimi alddın ben aldım içinde bir de not tutacağım bir kitapla defter arası bişe çıktı bana seni anlat anne-baba isimli..yazmaya başladınmı...bende her ay 1 tane kitap alcam fazla değil yeter

babanem olmasa ben de ev işlerini biraz zor yapardım herhalde. ali efenin de uykusu çok hafif ben süpürge yaparken babanem onu sallıyo beşiğinde. yemek konusunda genelde babanem yapmaya çalışıyo bu aralar saolsun ama yetiştiremediği yerde gelir gelmez yapıyorum. keşke ali efe de mama sandalyesinde otursa ya yemek yerken bile zor duruyo. hiperaktif mi olcak nedir korkuyorum

sümeyye bana seni anlat anneyi aldım ben de yazıyorum denk geldikçe. aynı zamanda önemli olayları oğluma anlattığım günlük tarzı bişey de tutmaya çalışıyorum. bazı sorular abuk ama güzel bir hatıra olabilir bence

ben kitap setini almadım canım... diğer dediklerini biliyorum not yazmak için d&r da gördüm. ben haluk yavuzer alacam, tracy hogg ve montessori eğitimine yönelik bir kitap daha harika çocuk nasıl yetiştirilir diye. şimdilik aklımda bunlar var... ama okudukça tavsiye ederim sana.

evet sitede bi anormallik var yaa bencede....
gerçi böyle olması çooooooooooooookk normal amaaa.....

baharcım esrada öyle uzun zamanlar geçirmiyor ben iş yada yemek yaparken sandalyesinde
benim tek rah içi şu oluyor eşim pazara gidiyor aldıklarını hemen ayıklayıp temizleyip dolaba atıyorum
bazen domateslerimi bile rendeleyip atıyorum sonra hafta içi bana sadece soğan soyup doğramak ve yemeği düdüklüye atmak kalıyor
dolayısı ile esracıma eline bir salatalık soyup verdiğimde o daha ondan sıkılmadan yemek işi bitmiş oluyor yanına bi yemek daha yada pilav yapacaksam onu ıslatıp bırakıyorum esrayı uyutuncada p,lavımı yapıyorum tee okaaa :)))

ben kitap almıyorum okuduklarım pek işe yaramadı ve çocuğumun harika bir birey yada çocuk olarak yetiştireceksem bunun kitapla olacağınada inanmıyorum
ama inanılmaz zeki bir kızım var maşallahh :)))))

müşerref ben kocamı asla tek başına alışverişe göndermem. bir iki facia yaşadık. iki üç biber istedim 2 kilo biber alıp 7-8 lira bayıldıktan sonra da tövbe ettim

benim sorunum not tutamamk .aklımdada kalmaz mesela ne zaman yürümüştü .nezaman ilk dişi çıktı bilmem çokda zaman geçmedi...ama bende başladım bazı sorular abuk.doğduğum evden çocuğa ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…