2009 Eylül Anneleri

sümeyye oğluşun hasta mı oldu görmedim kusura bakma çok geçmiş olsun.
saniyecim sana katılıyorum canım. okuduk okuyoruz hepimiz ama okumakla olsa sadece....

ay ne gerek var bunlara..biz konuşup birşeyler paylaşıyoruz..bebeklerimizle ilgili..
kimseye sataşma niyeti yok kimsenin..neden gelip karıştırıyorsunuz ki..
zaten msn'de yazışıyorsunuz..bence orada devam edin..kimsenin ağzının tadını bozmayın..

kayseriden randevu aldım enfeksiyonlar konusunda uzmanmış eymenin havaleside viral enfeksiyon denilmişti bakalım umarım herşey iyi olur tekrar yaşanamz...
kitap konusundada bir kitaptan tek bir kelime bile öğrenirsem bunu kazanç sayarım..ha arkadaşlar bilgi konusunda doludurlar daha fazla bilgiye gerek duymazlar onada saygı duyar tebrik ederim....

sende git 3-30 paraya bebene aldıgın kıytırık kilotlu çorabı anlat :))))))))))
ne ben nede adını ağzına aldıgın diğer insan sana tek kelime etmedi tugbaya ben yazdıgım söylediğim şeyleri aynen yolladım şimdi burayada kopyalacagım

bak ben k,mseye hesap vermedim vermemde.... ha ama millet bazı yemleri yemiş laflarıda alıp kabullenmişse dicek lafım yok bu bir... ikincisi herkesin ne olduğu ortada sizler daha bana , bize akıl verecek kadar olmadınız.... hadi nedir bilirseniz süper olacak.... insanlara bu aklı verecek kadarda olgunsan eğer ÖNCE SÖYLENMEMİŞ LAFLARI SÖYLEMİŞİZ GİBİ İFTİRA ATMAMAYI bilecektiniz..... istersede feriştahı gelsin buyursun hesap verilirmi alınırmı görürüz... ben kimse gibi kaçmadım ahada burdayım..... buyrun yüzüme... asıl ikiyüzlü hazımsız olan kimmiş birden üstümüze saldırınca belli oldu.... o yüzden kervan haala yürüyor herkes rahat olsun.....

Hızla tümünü okumaya çalıştım biz ne desek boş Reyhancım onlarından dilinden konuşursak anlarlar belki. Tüm gün evde oturup dedikodudan başka pek birşey bilmeyen insanlara ne kadar kitapların faydasını anlatmaya çalışırsak çalışalım bo bence, sende boşver gülaycım canım cicim şekerim güzel arkadaşım yorma o güzel çeneni.Geç dalganı onlar bundan anlar.

gülay seninlede konusmustuk o zamanda dediğim gibi hersey duyduklarınızdan ibaret değil. hoş bunu sende biliyorsundur. o gruba giripte kımse dıyemezkı ben hiç bişey demedim. ama kımse kımsenın yuzune soyleyemeyecegı kadar agır seyler soylemedı..
dilek ne demek o dediğin??? kimmiş mal...

ay gerçekten yazdıklarınıza gülüyorum he he... devam edin bugün de konu yoktu zaten yazın yazın iyi oluyor. rahatlayın bence.

burada yakın olduğumuza güvenip facebookta arkadaş olduğum bazı arkadaşlar özel hayatımla dalga geçtiler..
arkamdan konuştular ben de ona takıntılıyım..

sağol bahar eymen geçen hafta havale geçirdi hastanede yattık 2 gün.ama kan ve idrar temiz çıktı ateşe neyin sebep olduğu bulunamadı..

meryemcim benim seninle sorunum yok, senle konuştum biliyorsun. ama benim sorunum benim arkamdan konuşanlar. onların de ne olduğunu herkes anladı zaten. şuan zaten yazmıcam içlerinde biriktirip biriktirip patlıyorlar. rahatlasınlar biraz.

gamzecim en az onlar kadar çirkinleşip herşeyi anlatman gerek kimin evindeki dolap 5 kapılı kimin kıyafetleri onunkinden daha çok vs. gibi
gülay benim pasta konuma gelince sana tüm bu lafları getiren insan senin ne kadar salak oldugundan bahsedince konuşuldu
senin face de yaptıgın refadumla dalga geçince oldu o insan kocanın 1 aylık maaşı vs. konuşmaları atacagım baştan aşağa
o insanada dedim aynen kopyala gülaya diye mıçı yemedi kopyalayamadımı acaba söyledikleri duyulacak diye

yalnız insanlar artık nekadar kötü kelimeler kullanmaya başlamış bence çok yakışıksız bu topikte yazdıklarınızıda çocuklarınıza anlatabilecekmisiniz mal gibi kelimeler ben ve eşim asla kullanamaz normalde bile alışkanlık yapar çocuk duyar diye ki burda yazılsın çok ayıp

Birkaç ismi konunun dışında tuttuğumu söyledim zaten niye alınıyorsunuz ki asıl alınması gereken susuyor sizler konuşuyorsunuz, ilginç doğrusu .
Ayrıca ben artık kişinin anlayacağı dilden konuşuyorum bunu öğretti sağolsun bazı arkadşlarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…