2009 Eylül Anneleri

gülay kitap tavsiyelerini gerçekten bekliyorum ..okumayı çok seviyorum .her tür kitap okurum .yazı olsunda...fazla bilgi göz çıkarmaz..
.ankaraya gelecek sizleri görmeye ama eymen rahatsızlanınca nasip olmadı daha sonra inşllh..

müşerrefçim valla kitapla bebe büyüseydi eğer bi nesil yok olurdu bencede... çok sıkışırsam psikolog desteği alırım ama onun dışındada zaten çok sevgiyle büyüyen bebekler.... bi zarar vericek olsak bunu faredecek zeka ve kapasiteye sahibiz çok şükür.... hee esrada maşallah pek zeki demi nazar olmasın çocum :)))))))

ayyy müşerref çok banalsiiiinn bu işi parayla yapan kadınlar vaaar :)))))

yemek işi benim işim temizlik için bi ablam var sağolsun kızıma ve kocama ellerimle yemek yapmak benim için büyük zevkk :)))

müşerref ben kocamı asla tek başına alışverişe göndermem. bir iki facia yaşadık. iki üç biber istedim 2 kilo biber alıp 7-8 lira bayıldıktan sonra da tövbe ettim

öğrettim kızımmm benn bi kaç kez baktım çürük çarık yamuk yumuk şeyler almış dedim ben alırken hiçmi bakmıyon :)))
şimdi ben hiç çıkmam pazara sağolsun gider alır gelir 2 yılı geçti pazara gitmem kalabalık bağırış çağırış birde şimdi bebem var hiç giremiyom oraya ama sağolsun aşkitom hallediyor her türlü işi sadece yemek yapamaz ama neyse :))

sümeyye sen de ne güzel okumayı seviyorsun, paylaşırız bu konuda. bir de kitap okumayıp herşeye yorum yapan tipler var, kitaptan ne öğrenilir diye.. komik oluyorlar.

kitapları dizilerden takip ediyorlar..yönetmenlerden Alalh razı olsun.milletin konusunu bildiği kitap sayısı çoğaldı,yaprak dökümü,,aşkı memnu...

aynen gamzecim aynen paramla değilmi tüm dr.lar benim :)))))))))))))
maşallahh zeki kuzum
senayada maşallahhh konuşup çata çat kavgaya bile başlamış kuzumm ama söyle ona anayla kavga olmaz :))

tabiki görüşürüz sümeyye, sen gel ankaraya, bebleri buluştururuz. ben de işte kitap okuyan başka arkadaşlardan tavsiye alıyorum. araştırıyorum. yoksa o kadar çok şey varki alınacak ama en azından isabetli tercih yapayım diyorum..

okunan kitaplarla alınan şunla bunla kendimizi adamdan saydırmak değil amacımız. bilgimizi paylaşmak. herkes üslubuna dikkat ederse iyi olur!

buraya neden geldiğimi, kaç kez geldiğimi, kimle, nasıl geldiğimi, nekadar kalacağımı... kısacası hiçbişeyin hesabını kimseye verecek değilim.. atalar güzel demiş it ürür kervan yürür diye... işte geldim burdayım.... sıkıntısı olan?

gülay normalde bu haftasonugelemyi planlıyorduk ama haftasonu kayseriye eymeni doktor götürecez.havale neden olmuş bir izi kalmışmı (Allah korusun ) genel kontrole yani.buradaki doktorlar bi alem ..sanki çocuk keyfi havale geçirmiş gibi

Önce sevgi vermek lazım çocuklara ve ben artık Sena'ya kitap alıyorum onun anlıyabileceği şekilli kitaplardan tabiki kitap okumak çok güzel ama kitaplara bağlı kalarak çocuk yetiştirmek bana göre değil çünkü ben her konuda bilinçli bir ebeveynim kendime güvenmesem doğurmazdım ki o kitaplarda yazan herşey keşke her çocuğa uysa

okunan kitaplarla alınan şunla bunla kendimizi adamdan saydırmak değil amacımız. bilgimizi paylaşmak. herkes üslubuna dikkat ederse iyi olur!

aynen canım sana katılıyorum ama salla gitsin gerek yok bunlara

beennnnnnnnn benim sıkıntım var

gamze madem geldin buraya sataşmak istiorsun aynı zamanda sen de müşerref... bence ilk önce insanların arkasından konuşmamayı öğrenin. gamze sen hesabını nihale vermişsin, duydum ... gerçekten ne olduğunu öğrendim. istersen bekle biraz nihal gelince tekrar hesap verirsin burada bir daha.

müşerref sen de bence okumayla falan ilgilenme bol bol pasta yapıp seni nasıl övdüklerini anlat....

Ayy çok zamanın yok acayip yoğunlaştım nedense bir an... Ama güzel söz isteyen arkadaşımıza cevaben birkç kişiyi elbette konunu dışında tutarak :
BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR desem nasıl olur hoşuna gider mi acaba?

gel tabi beklerim her zaman, hatta doktor vs. konusunda haberleşiriz deçok doktor değiştirmiş bir insan olarak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…