2009 Eylül Anneleri

bahar ve meryem benim söylediğim laflar lütfen size hitaben değil, bu arada gerçekten geçmişe bakıyorum hala uslubum çok düzgün hala onlar gibi olmayı beceremiyorum.

nasılda seçmiş tugba insanları şaşırdım doğrusu
ne ebru ne reyhan bunları hele hiç anlamadım ebru bir kere çok düzgün bi insan reyhan desen kimse tanımaz adam gibi
gülaya hele gamze agzını açıp bişey dese içim yanmaz detaycı demişmiş ne alaa işte iltifat etmiş bıurdanda belli ne oldugu
ben ne demişim onu hiç bilmem ama neyse :))))
dilege şu an lafım yok ama sevdigim insanları üzmek isterse onada cevabım olur

dilek mal lafını üstüme alındığımdan sormadım. o kadar söylemediğim şey söylendi ki ne ikiyüzlülüğüm kaldı ne fesatlığım babaneme bile dayandı o kadar çirkinleşildi malesef.
burda olmayanlar hakkında yorum yapmıyorum onlar da o kadar dobralarsa gelirler yüzlerine yaparım yorumumu o zaman çıkar ortaya kimin ikiyüzlü olduğu...

ortalığı karıştırmak diye bişey yok. herkes etegındekılerı döksün. bu yenı karar vs değil. ne beklıyordunki reyhan herkles ugradıgı ıftırayı alıp oturacakmı??

Bende anlamıyorum herkese birşeyler söylenmiş. Hele Reyhan senle ilgili ne söylenmişki sen bu kadar kötü hissediyosun kendini merak ediyorum?

madem müşerref tuba da konuştu benim hakkımda yada o başlattı bu senin benim arkamdan konuşmamı haklımı kılıyor anlamadım. kendini bu şekilde bu olaydan çıkarıp haklımı çıkaracaksın. evet msn mesajlarını gördüm. benim derdim para mevzusu asla değil. ama senin derdin para mevzusuki bu olay seni çok germiş. benim mesajlarımı nasıl yorumluyorsan msn de konu açıyorsun bak bak parayla alakalı falan diye. sonrada kendini övüyorsun msn de benim pastam çok beğenildi falan diye. hatta insanlara bende gülay kadar zenginim falan demişsin. ya herşey para değil. ben şunu şu kadar aldım diyorsam 3, 5 liralık şeylerden bahsetmişimdir. yani insanlara nasıl hava atılır 3,5 liradan anlamadım.

gülay ben senin dediklerinin bana olmadığını biliyorum. sadece sana bişeyler çok abartılarak gelmiş ve seni baya üzmüş ona üzüldüm sadece.

Özge, meryem, bahar bugüne kadar 1 kişi bile çıkıp size karşı kötü şeyler söylediğimi iddia edemez bu topikte, ama niye bu hale geldik onu hala anlayamadım. Hepiniz çok sevdiğim arkadşalarımdınız durup dururken bu şekilde taraf olmanızı gerçekten şaşırtıcı. Nedenini bilmiyorum inanın.

ben kendimi sıyırmaya çalışmıyorum ben arkadaşlarımında kendiminde söylediklerininde söylemediklerininde arkasındayım
bende gülay kadar zenginim demişim öylemi ben bu kadar asla alçalmam birileri bi bok yiyecekse tam yesin olurmu yalanla dolanla iş olmaz
sen kimsin o kim sizler asla benim için bi kayıp değilsiniz zaten tanımam etmem ama yalana tahammul edemem gülay

Size yansıtılanlar ne bilmiyorum Dilek ama malum insanların laf dolaştırması, abartması ve olmadık şekilde algılanması bu hale dönüştürdü ortamı.

ah güzelim ya gidip lv önünde poz verseydim komik olurdum asıl. sen baksana işine... siz söyliceniz biz suscaz öyle mi? konuşunca da ortalığı karıştırmış olcaz. geçeceksin onu

bahar sen müşerrefin benim için msn de yazdığı yazışmaları görmedin o zaman, ben sadece gördüklerime inanıyorum. sana bizaat yollarım. ben burada bir mesaj yazmışım o da gidip msn de yazıma yorum yapmış. inan okuyunca çok güldüm.

yağız uyandı olanları şimdi görüyorum arkadaşlarım hoşgeldiniz
ne diyeceği bilemiyorum çirkinleşiyo ortalık kim ne duyduysa kimden açıkça sölesin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…