2009 Eylül Anneleri

öznur öznurr ben sümeyye
hüsniye cingene
eşim evet senin yüzünden zaten 30 yaşından sonra ünv okuyorum birde ales çıkarma diyor..ama çok isterdim beni destekelyen teşvik eden devam etmem için kursa gitmem için ısrar eden bir kocam olsun..
neyse hiç yoktan iyidir babamın evinde buda yoktu

ha tuba başla şimdi ağız değiştirmeye. her zaman yaptığın gibi. her zaman ki tuba ol ya ha şöyle...
ama ne var sen kalitelisin düşmezsin seviyemize inmezsin dimi

bravo çok iyi tanımışsın inmem inemem.. şikayet çok başka birşey gidip yönetime dil dökmek kötülemek bir inasanı çok başka birşeeeey bir mesajı benimle ilgili bir mesaj kaldırır mısınız demek çok başka. bu ikisi arasında ki farkı aklı olan anlar.

aynen onu bende hatırlıyorum acayip gülmüştüm yaa :) bide adamlar okuyo geliştiriyo kendini helal ollsun.
süper şeyler buluyolar :)

ne oluyor yaa 5 de cıktım akşam okumadım okuymaya calışıyorum bu ne çirkinlik ya. müşerref neden silinmiş?? eger yazısmalar yayınlanınca siliniyorsa keske elimde tüm geçmiş olsada yayınlasam da benide silseler. hersey gun yuzune çıksa..

Bu akılla alakalı olan birşey değil Tuğba besbelli şikayet etmişsin. Bunu şimdi kalkıp ben kime okutsam kötü içerikmi der yoksa şikayetmi allahaşkına.

selam

sağolun kızlar sorunumuz düz tabanlık dışında kemiklerde eğrilik var onların özel ayakkabı kullanarak düzeltilmesi lazım medikal ürünler satan mağazada eğey konuştuk satan kişiyle özel ayakkabı yapıcak gökşene hala devam edicek olırsa sorunumuz

kemik suyunu soran akadaşlar etli iliği içinde kemikleri kasaplarda alabilirsiniz onları bolca suda düdüklüde kaynatın 1 saat kadar sonra ben olduğu gibi akşam terasıma koydum soğuktu hava sabahta aldım zaten kalıp gibi donmuştu bende eti alıp sularını buzdolabi poşetine doldurdum şimidedeçıkarıp çorbalara koyuyorum aklınızda bulunsun

tuba aklım var neyin ne olduğunu anlayacak şükürler olsun. akıl fikir olaylarını senle konuşacak değilim burda. dünden beri sakinim ve bozmıycam bu tavrımı emin ol! müşerref senin şikayetin üzerine engellendi. ne oldu neden tutuştun yazışmaların yayınlanınca?
dilek herneyse dün dünde kaldı şaka olduğunu söyledin maksadını aşan bir şakaydı ve ilk bakışta şaka olduğu anlaşılmıyordu o yüzden kırıldım sadece. çünkü senle direkt bir sorunum yok. burda da ben kimseyi kimseye savunmadım. çok fazla suçlandım hiç söylemediğim şeyler üzerine. çok üstüme gelindi ve kendimi ifade ettim sadece

sağol canım beni tanıyan tanıyo zaten.. seni de tanıyan tanıyor. ben senin girmediğin dönemde her zaman burada eksikliğini hissettim. çünkü sen her zaman araştırıp çocuklarımızla ilgili önemli şeyleri yazdın.. yaaa iyiki yine buradasın dilekcim :)

Zeynep geçmiş olsun canım çok yani demek ki doktorunuz yanılmamış yan basıyormuş öyle mi gökşen? Peki yürümesi nasıldı hızlı mıydı. doğa biraz yavaş yürüyor ve hala daha çok düşüyor aklıma takılıyor acaba bir sorun var mıdır diye. gerçi doğam neyi çok hızlı yapıyo ki :) eeheheh

ben müşerrefin mesajını görmedim benim için burada gerçekten küfür etmişse açık açık ben de silinmesi hatta bir daha başka nickle de bu siteye girmemesi için elimden geleni yaparım. bahar kimsenin burada birbirine küfür etmeye hakkı varmı. biz de tartışıyoruz ama uslubumuzu bozmuyoruz. site neden bizi engellemiyor. sonuçta müşerrefin mesajında geçen kelimeler buraya yakışan şeylerler mi. tamam bende kimsenin burada engellenmesini istemem ama küfür edenlerin burada ne işi var. söylemek istediğini başka şekilde anlatırsın olur biter.yani tamam arkadaşınız üzülebilirsiniz ama küfür edilen birileri varsa onlarda onu siteye şikayet eder. bu kadar basit bence.

sumeyyeeeeee canimm benimm.... kusura bakmaa ozur....husniyee mi demisim sana hic farketmedim.... o sirada husniyeye bise yaziyodum karistirdim canim yaa...
keske canim keske bende cok isterdim beni tesvik eden bir kocam olsun... keskee o koooca kavgalar yasanmasaydi bu master yuzunden.... neyse atlattik ama simdii iyi yaptin yapiuyosun diyor....
hadi darisii sana olur insalah canim benim.... guzel haberlerini beklicem

Benimde seninle hiçbir sorunum yok ne senin arkandan tek laf etmişliğim var ne de üstüne gelmişliğim.Dün sadece bir kişiyi bağlayan yazılar yazdım sen niye atlıyorsun konuya onu anlamıyorum. Seni suçlayan, üzerine gelen kimse lütfen sende onlarla uğraş benle değil yanlış adrestesin.
Bu arada Tubayıda suçlamayın artık şikayet etmiş veya kötü içerik bildirmiş hangimiz küfredilse bildirmeyiz ki şahsen hiç çekinmiyorum söylemeye bu sabah bu iki mesajı bende bildirdim kötü içerik olarak. Bana yapılsa , bana dense sadece kötü içerik olarak bildirmekle kalmaz yasal yollardanda arardım hakkımı...

eymende3-4 aydır yürümesine rağmen hala dengeyi tam sağlayabilmiş değil çok sık düşüyor..ve asla önüne bakmıyor dümdüz gidiyor koskoca ayısı var önüünde ona bile basıp geçmeye çalışıyor

Sadece küfür etmekle olmuyor bu işler Gülay. Dileğin Bahar için dün söylediği satılık gibi laflar çokmu hafife alınacak şeylerdi. Küfür etseydi daha iyidi. Gerçi Dilek bunun şaka olduğunu söylüyor ama...... Bende kalkıp şimdi onumu şikayet edeyim.

haklısın gülay. ama bu belden aşağı vurmak bence. o küfürlerini aynen iade ediyorum diye kısa bir cümle yazılsa - ki ben cidden küfür falan görmedim dönüp bakacak fırsatım da yok ilk fırsatta bakarım - daha samimi olurdu ki arkadaş küfür için değil msn yazışmaları yayınlandı diye şikayet etmiş. tutuşmuş belli ki. başından beri konuştu konuştu yalan yanlış sonra çekildi yok kaliteliyim yok seviyeliyim havalarına girdi. herkes biliyormuş ya kimin ne olduğunu hakkaten biliyoruz yani... o anca kendini kandırır

zeynep hoşgeldin. ben kemik suyunu pet bardaklara koydum bu sefer daha çok oldu güzel oldu buzlukta küçük oluyordu sanki

merhaba bahar.... pet pardaklari sakin derin dondurucuya atma.... heleki cocuk icin inanilmaz tehlikelii.... sirf kanstrojen baska hic bisi degil......aman diyim aman inanilmaz tehlikeli donduktan sonra o plastikler 2 3 kati daha fazla kanstrojen yapiyo....

ay evet aynen yaaaa hala böyle normal bi yürüme değil zırt pırt düşüyo. bende d vitaminini az mı verdim acaba diyorum iyi bari bak içim rahatladı şimdi biraz normal demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…