2009 Eylül Anneleri

sana da günaydın aylin hoşgeldin bu arada
dileğin mesajının alıntısından gördüğüm kadarıyla gökşenciğin ayaklarında bi problem varmış
geçmiş olsun öncelikle zeynep
benim de ayaklarımda sorun varmış küçükkken doktor doktor gezmiş bizimkiler
şimdi biraz içe basma var ama gayet iyiyim şükür
erken anladığınıza göre eminim ki kısa zamanda düzelir gökşenin basması da
biz de bizim hanımı tekrar götürelim bari
eda da içe basıyor çünkü

kemik suyunu bizde yaptık etli kemikleri kaynattım sonra buzluklara doldurdum dondular küçük küçük kare halinde buzdolabı poşetlerine koydum her çorbaya 1-2 tane atıyorum tadı hiç belli bile olmuyor ben eymen 6 aydan beri yapıyorum..

tatlıya bağlandıysa sorun yok aylin arada olur öyle tadı tuzu cilvesi :)
sümeyye sana da Allah kolaylık versin diyorum uykusuzmuşsun inşallah bi an önce akşam olur
ben de ayıptır sölemesi yine deliksiz uyudum eda uyanmadı gece hiç
emmeyi bırakınca uykusu düzelir demişlerd, gerçekten doğruymuş

eylül yapmam bana bunu... bizim sıpa niye böyle 11:30 da yattı 1,5 kalktı emzirdim yattık sonra 2,5 da kalktı sonra 4 de kalktı ve 6 da kalktı..7 de de ben kalktım sabahta altını değiştirdim montunu giyindirdim beyefendi hala uyuyor kolay kolay uyanmazda ...

sümeyye ya valla nispet yapmak için sölemedim yanlış anlama olur mu
bu anlattığın saatleri çok iyi biliyorum
kalk emzir salla yatağa koy tam kafanı koyup uykuya dalıyorsun bi viyaklama al baştan
saate bakıyorum yatalı daha 10dk olmuş
eskiden sabah olmasın biraz daha uyuyayım derdim ama bu durumlarda da sabah olsun artık çok yoruldum diyordum
inşallah siz de düzenli uykuya geçersiniz
ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum

günaydın kızlar

sütten kesince bebeklerinizi sütünüz nasıl geri döndü ilaç falan mı aldınız
Sena sabah 7:30' kreşe bırakırken emiyor 1'de 150 gr sağıyorum 5:30'da ve sonrası gece dahil hep emiyor İlkbaharda ayırcam ama nasıl süt gelmez olcak

günaydın kızlar...
zeynep çok geçmiş olsun gökşene. düz tabanlık hakkında pek bir bilgim yok benim ama tedavisi varmış şükürler olsun senin de dediğin gibi.
ben de burda okuduklarımla yola çıkıp geceleri ali efeye süt- vermemeyi deniycem haftasonu. biz en az 2 defa kalkıp süt içiyoruz çünkü uyur uyanık.
herkes kazene teşekkür etmiş kendini sıyırmış hiçbirşey yapmamış gibi. ben de teşekkür edeyim de sütten çıkma ak kaşığım ya havam olsun :))))

bahar hoşgeldin
gece süt vermemeyi dene bence de
biz su bile vermiyoruz gece
çünkü sırf onun için kalkmaya başlıyolar bu sefer
bi de benim cadının şöyle bir huyu var
gece uyandığında hemen sallayıp tekrar uyutmazsak kalkıp gözleri yarı kapalı bi halde bizi gıdıklamaya başlıyo
gıdık gıdık derken kendi uykusunu açıyo
o yüzden ne su ne süt vermeden hemen sallıyoruz

eylülcüm ben de kalkıp sütünü hazırlayıp veriyorum o kendi içerken uyuyakalıyor elinde biberonla. ali efenin de huyu sabahları ezan vakti kalkıp bir süre ağlayıp sonra onu uyutmamızı beklemek

ya az önce öğrendim kazene müşerref şikayet edilmiş ve müşerref şuanda siteye giremiyormuş. bu kadar ileri gideceğini tahmin etmemiştim tuba. kaale almıyoruz seni tamam ama sen de sınırlarını zorluyorsun artık!!!!
herşey yaşanır birbirine küsebilir ama burda onca zaman paylaştığımız birinin yönetime gidilip karalanması silinmesi çok büyük hesaplar. bizim aklımız da yüreğimiz de bu kadarını kaldırmazdı kaldırmadı da... acaba daha ne kadar küçüleceksin çok merak ediyorum

benimki 5 buçuk ay emdi zaten bırakıncada hiç sıkıntı yaşamadım kendiliğinden gitti göğüslerimde fıss diye söndü valla :26:
kızını kreşe veriyorsun anlaşılan hangi şehirdesin bu arada ben aylin yeni katıldım aranıza benimde duru adında kızım var

Lütfen hakaret etmeyelim bahar dün tubaya hitaben yazılanlar hiç hoş değildi kimse kaldırmazdı o tarz küfürleri. Evet hepimizi atıştık ama ahlak sınırlarını aşacak şekilde küfretmedik birbirimize bunu yapan tek kişi oldu onun içinde gereken yapıldı. Sence burda onca şey paylaştığımız birinin içimizden bir arkadaşımıza küfretmesi takdir edilmesi gereken bir hareket mi sence. Konuyu daha fazla uzatmayalım....

bu tuba ben miyim? ben mi şikayet etmişim yönetime???? hayallahım yaa artık cevap bile vermiyorum. yani bana atılan bu kaçıncı iftira artık bilemiyorum. ama ben yinede susuyorum. susmaya devam ediyorum. kendimi bozamam çünkü... ben yani dün yemedim içmedim kazene gidip müşerrefi mi şikayet ettim sanıyosun? Hay Allahım yaa insanlar ne garip yaa.. neyse yorum yapmıycam artık.

boşver dileğim yorma kendini boşuna.. ben kimseyi kimseye herşeye rağmen şikayet etmedim. hiç düşünmedim bile aklımdan geçmedi böyle düşünceler kimin aklına geliyor belli. hayır müşerref bir dünya küfürlü mesaj atmış akşam birde kalkıp upuzun log yayınladı kazen gelip sildi onları.. ben iki saniyede nereden bulacam da şikayet edicem çok ilginç düşünceler bunlar çooook.. :) gülüyorum sadece

neyse sabah sabah moralibi bozmıyım ben devam edelim. günaydın arkadaşlar herkese :)))

ali efe imam olursa eda da imame olsun o zaman

ayy imame deyince aklıma geldi
face de bi yazı görmüştüm çok hoşuma gitmişti " tesbihin imamesi gibisin çektikçe bana geleceksin"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…