ali efe imam olursa eda da imame olsun o zaman
ayy imame deyince aklıma geldi
face de bi yazı görmüştüm çok hoşuma gitmişti " tesbihin imamesi gibisin çektikçe bana geleceksin"
rüzgarı uyuttum ortalığı topladım geldim.
demet gerçeketen benim köftelerim resmen kafana atsan yarar yani o kadar sert oluyordu köftelik dana kıyma alıp köfte kadar ekmek koydum yumurta baharat çok güzel olduç ekmeği suya batırıp sıkıp suyunu koy harca, yoğur. güzel oluyor. rüzgar nrmalde çiğnemiyordu ama şimdi çiğneye çiğneye hapur hupur yşyor. iyiki varsınız ya, vallahi sizin sayenizde et yemeye başladı.
rüzgar bu muhallebinin taını seviyor çünkü çok baymıyor. hemen de uyudu kuzum yoruldu sanırım.
öznurcum masterın ilk yılındamısın sen. 2 yılmı tr deki gibi, bir de tez falan varmı.
herkese gunaydiiin... umarim bugun dundu gibi tatsiz bir gun olmaz.... bizim oglana simdi koca bir kase yumurta ekmek biskuvi falan yedirdim ustune ayri olarak peynir yedirdim.... simdidee dadisi muz yediriyo:)) masalah kuzuma.... Darisi Ruzgara, badeye, goksene,dogaya hepsinee hepsineee:))
gökşen hala ayakta(((
kızlar dra gittik bugun ve ayaklarımızın her ikisindede fizyoljik problem var ayrıca düz tabanız bariz belli dedi dr şimidlik tabanlık ve egzersiz verdiyaşı küçük olduğu için 2 yaşındna sonra tedaviye başlanıcak(
öznur Allah yardımcın olsun bende alese hazırlanıyordum ama hazırlanırken başvuru tarihine bakmayı unutmuşum neyse bu sene kaçırdım inşllh mayısta girecem .eşimde izin vermiyor bende üstün olamazsın diyor
herkese gunaydiiin... umarim bugun dundu gibi tatsiz bir gun olmaz.... bizim oglana simdi koca bir kase yumurta ekmek biskuvi falan yedirdim ustune ayri olarak peynir yedirdim.... simdidee dadisi muz yediriyo:)) masalah kuzuma.... Darisi Ruzgara, badeye, goksene,dogaya hepsinee hepsineee:))
tuba bana söylenen bu.
dilek kim küfür etti ben neden görmedim küfürü falan? müşerrefin verdiği para daha çokmuş demek ki bak küfürler gözümden kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?