2009 Eylül Anneleri

haa bu arada küçülen biri varsa şu anda sensin!!! Yapmadığımbirşeyi yaptın diyerek. bunun cevabını doğruluğunu merak eden herkes de site yöneticisi olan kazen beye gidip sorsun öğrensin.. kim haklı kim yalan söylüyor kafasına göre sallıyor çıkar meydana.

ali efe imam olursa eda da imame olsun o zaman

ayy imame deyince aklıma geldi
face de bi yazı görmüştüm çok hoşuma gitmişti " tesbihin imamesi gibisin çektikçe bana geleceksin"

iyy çok iyiymiş. ya zaten o facede böyle bir sözler yazıyolar nerden nasıl düşünüp yazmış kim yazmış hayret ediyorum. :) adamlar nasıl üretiyolar.

herkese gunaydiiin... umarim bugun dundu gibi tatsiz bir gun olmaz.... bizim oglana simdi koca bir kase yumurta ekmek biskuvi falan yedirdim ustune ayri olarak peynir yedirdim.... simdidee dadisi muz yediriyo:)) masalah kuzuma.... Darisi Ruzgara, badeye, goksene,dogaya hepsinee hepsineee:))

gerçekten güzel bir cümleymiş..ayrıca her şikayet edilen engelleniyormu bu kadar kolaymı yani yoksa kazen bakıyor şikayet haklıysa ona göremi engelliyor...merak işte..kazen kazen sorularıma el-cevap

eymen bulamaç halinde asla yemiyor.ne yediğini grecek ..geçen bendedomates ve peyniri rondoda çektim az da ceviz ekledim..yemedi sıpa

Hoşgeldin canım,

Benim öyle kolay kolay moralim bozulmaz canım, öyle kolay kolay herkse bozamaz. Çok seviyorum zaten bu özelliğimi..

gunaydin gulaycimmm... henuz yoksun ama ben yazayim yinedee..... masterin 2. yilindayim... tr de hic bisi yapmayacagim....hersey burda yada italyada olacak ilerisi icin..... simdilik burdayiz....ben balik koftesi yapmistim... oda boylee pamuk gibi oluyo zaten, cok severek yedi... tavsiye ederim... iyikii varsin iyiki variz hepimiz gulaycimm....

bende bugün doğaya değişiklik olsun diye krep yaptım reçel sürüp yedirdim sevdi :) afiyet bal şeker olsun kuzumaaa..

tuba bana söylenen bu.
dilek kim küfür etti ben neden görmedim küfürü falan? müşerrefin verdiği para daha çokmuş demek ki bak küfürler gözümden kaçmış

evet tuba ben de hayret ediyorum nasıl buluyorlar diye
ya insanlarımız çok yaratıcı ben hödüküm ya da millette boş zaman çok :)
hele bi de şu aşkı memnunun bitiminden sonra bi dörtlük vardı
hani alper tunga öldi mu var ya onu bihtere firdevse falan uyarlamışlardı
hatırlayamadım tamamını ama bayılmıştım ona da

zeynepciim canim benim gunaydin onceliklee... sakin sakin uzulme.... bende duz tabanim, yiyenimde.... saglik problemi varsin bu olsun canim benim... endiselenme, artik tedavisi cok kolay... hatta 2 yigenim duz taban.....buyuk olan yiyenim 17 yasinda ablamin kizi simdi ayaklari benimkinden iyi....inan teselli icin yazmiyorum ama bak mutlaka arastirmissindr sende internetten....
sikma canini.....

öznur Allah yardımcın olsun bende alese hazırlanıyordum ama hazırlanırken başvuru tarihine bakmayı unutmuşum neyse bu sene kaçırdım inşllh mayısta girecem .eşimde izin vermiyor bende üstün olamazsın diyor

Ya inan senin temiz kalpliliğine sonsuz inancımla yazdım onu, körü körüne savunuyorsun kimi zaman sevdiğin insanları. Kırdıysam özür dilerim. Tekrar geçmişe dönüp bak şurda şunu yazmış demek istemiyorum 5734.cü sayfadan itibaren Müşerrefin postlarına bakar, gülay ve tuba için yazmış olduğu iki kelimeye dikkat edersen küfürlerini görebilirsin.

ya ona şikayet mi denir kötü içeriğ ebasıp bu mesajda benim msn yazdıklarım ifşa edilmiş dedim. ben bir mesajı kötü içerik bildirdim. ak bana denmiş kki gidip yönetime konuşmuşsun falan. ben böyle birşey yapmadım kazenle hiç konuşmadım. bende bunu söylüyorum. bunu yapmayacak mıydım yani? benim msn de yazdığım şeyler burda onlarca kişinin önüne atıldı? peki söyler misin mesajımda bunu engelleyin mi demişim???? giremesin artık siteye mi demişim?

cok saol husniyecim... saglik olsun mayista girersin insalah.... o izin vermeme durumlari bizdede oldu canim.... yaa bosanmaya kadar gitti( neyse atlattik cok sukur.... yakinda ondan ustun olacam ama inslahh yanii.... eheehee:))) darisi sana canim benim

günaydınn darısı benim kızın da başına inşallah şimdi rahatsız ya biraz hiç bişey yemiyor offffff:26:

ha tuba başla şimdi ağız değiştirmeye. her zaman yaptığın gibi. her zaman ki tuba ol ya ha şöyle...
ama ne var sen kalitelisin düşmezsin seviyemize inmezsin dimi

tuba bana söylenen bu.
dilek kim küfür etti ben neden görmedim küfürü falan? müşerrefin verdiği para daha çokmuş demek ki bak küfürler gözümden kaçmış

dün bir mesajtan g..ü sıkışınca yazmış mesela.. ben onu gördüm çok geçmişi okumadım. ama yine söylüyorum ben bu kişiyi şikayet ediyorum val efendim artık giremesin böyle birşey söylemedim ki. benim yazdıklarım burada dökülünce kötü içerik bildirimi yaptım. ki bunu herkes yapıyor kimse engellenmiyor. sadece mesaj siliniyor. benimde bir iki mesajım silindi dün akşam yazdıklarım. ama ben hala burdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…