eymende3-4 aydır yürümesine rağmen hala dengeyi tam sağlayabilmiş değil çok sık düşüyor..ve asla önüne bakmıyor dümdüz gidiyor koskoca ayısı var önüünde ona bile basıp geçmeye çalışıyorsumeyyecim aras halen yuruyemiyor... birak adim atmayi desteksiz ilk defa dun durdu.....
haklısın gülay. ama bu belden aşağı vurmak bence. o küfürlerini aynen iade ediyorum diye kısa bir cümle yazılsa - ki ben cidden küfür falan görmedim dönüp bakacak fırsatım da yok ilk fırsatta bakarım - daha samimi olurdu ki arkadaş küfür için değil msn yazışmaları yayınlandı diye şikayet etmiş. tutuşmuş belli ki. başından beri konuştu konuştu yalan yanlış sonra çekildi yok kaliteliyim yok seviyeliyim havalarına girdi. herkes biliyormuş ya kimin ne olduğunu hakkaten biliyoruz yani... o anca kendini kandırır
Sadece küfür etmekle olmuyor bu işler Gülay. Dileğin Bahar için dün söylediği satılık gibi laflar çokmu hafife alınacak şeylerdi. Küfür etseydi daha iyidi. Gerçi Dilek bunun şaka olduğunu söylüyor ama...... Bende kalkıp şimdi onumu şikayet edeyim.
bu arada herkese günaydın, ya 1 aydır ne güzel huzurluyduk, sakin sessiz konuşuyorduk bişeyler paylaşıyoduk. dün kitap okuyoruz dedik diye, hatta okuyacağım bir kitabın ismiyle bile dalga geçildi. bu kadarına pes diyorum. insan cahil kalacam diye bu kadar mücadele edermi. tamam bizde sadece kitapla büyütmüyoruz çocuğumuzu ama oku kardeşim iki kelime öğrensen ufkun açılır. valla dünki tartışmalarda üzüldüğüm tek şey bu konu zaten, okumayla dalga geçilmesi.
gökşenime geçmiş olsun. zeynepcim eşim kemik suyunu kemiklerinin gelişimi için söylemiştir. bizde kemikk ve tavuk suyuyla yapıyoruz genelde çorbaları. aslında plastik bardaklara koymak daha iyi bir çorbalık olur işte. buzluktan çıkarmak zor oluyor.....bu arada eşleri demekki bazen dinlemek gerekiyor. ben de hep dik başlıyımdır.
eylülcüm oh ne güzel mis gibi uyusun darısı bize. kızlar size bişey soracam acaba rüzgarın karın gurultuları yediğini sindirememekten olurmu. siz öğün miktarlarınızı bir yazsanız. yani ne kadar veriyorsunuz kaç saat arayla. çocuk uyucak emmiyor bile gece artık ama karın gurultusundan sıçrıyor ya.
biraz daha şahsi problemlerinizi burada tartışırsanız ben şikayaet edeceğim yeter artık biz çocuklarımız için burdayız çocuklarımızla ilgili paylaşımlar yapıyooruz..2009 eylül anneleri tartışmaları topiği değil burası şahsi sorunlarınızı özelde konuşun..
dilek ben senle uğraşmadım. uğraşacağım kimse de yok şükür. sen ortaya batan geminin MALLARI diye yazdın - bak küfür değil bu demi????? _ ben de kimmiş o açık söyle dedim.
Bunun kararını kazen versin istersen, isteyen istediği kişiye şikayet edebilir. Dünde neden öyle bir cümle yazdığımın sebebini tüm açık yürekliliğimle hemen belirttim bugünde arkasındayım inanan inanır inanmayan inanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?