2009 Eylül Anneleri

bu arada herkese günaydın, ya 1 aydır ne güzel huzurluyduk, sakin sessiz konuşuyorduk bişeyler paylaşıyoduk. dün kitap okuyoruz dedik diye, hatta okuyacağım bir kitabın ismiyle bile dalga geçildi. bu kadarına pes diyorum. insan cahil kalacam diye bu kadar mücadele edermi. tamam bizde sadece kitapla büyütmüyoruz çocuğumuzu ama oku kardeşim iki kelime öğrensen ufkun açılır. valla dünki tartışmalarda üzüldüğüm tek şey bu konu zaten, okumayla dalga geçilmesi.

gökşenime geçmiş olsun. zeynepcim eşim kemik suyunu kemiklerinin gelişimi için söylemiştir. bizde kemikk ve tavuk suyuyla yapıyoruz genelde çorbaları. aslında plastik bardaklara koymak daha iyi bir çorbalık olur işte. buzluktan çıkarmak zor oluyor.....bu arada eşleri demekki bazen dinlemek gerekiyor. ben de hep dik başlıyımdır.

eylülcüm oh ne güzel mis gibi uyusun darısı bize. kızlar size bişey soracam acaba rüzgarın karın gurultuları yediğini sindirememekten olurmu. siz öğün miktarlarınızı bir yazsanız. yani ne kadar veriyorsunuz kaç saat arayla. çocuk uyucak emmiyor bile gece artık ama karın gurultusundan sıçrıyor ya.

dilek ben senle uğraşmadım. uğraşacağım kimse de yok şükür. sen ortaya batan geminin MALLARI diye yazdın - bak küfür değil bu demi????? _ ben de kimmiş o açık söyle dedim.

tuba birde kayınvalidemlerde buna arpa ekmeğimi yediriyorsunuz diyor ne demekse artık..valla sabahtan akşama kadar sizde ne yediriseniz sizde yiyor dedim...sonrada insan üzülüyor bendenmi kaynaklanıyor diye..d vitamini az verdim bıngıldağı hızlı kapanıyor diye doktor yeter dedi...

senin tarzın küfürlerini aynen iade ediyorumdur ben böyle bir cümle kurmam. kimseye küfür falan iade etmem. ben hakkımda küfür edildiyse arkamdan kötü içerik bildirimine basarım. başkasının tarzıda gider savcılığa verir. benimde mesajlarımı kötü içeriğe basın bakalım ben engellenecek miyim???? tek bir küfürüm yok kimseye. tutuşacak birşeyim yok o logları ben kendi ellerimle gülaya gönderdim zaten. burada hiç birşeyden haberi olmayan insanların içine tekrar yazılarımın gönderilmesi elbette beni rahatsız etti. ki demek etik değilmiş ki site sahibini de rahatsız etmiş! aksi taktirde sadece kaldırır bir engelleme yapmazdı.

Bunun kararını kazen versin istersen, isteyen istediği kişiye şikayet edebilir. Dünde neden öyle bir cümle yazdığımın sebebini tüm açık yürekliliğimle hemen belirttim bugünde arkasındayım inanan inanır inanmayan inanmaz.

zeynep geçmiş olsun. bu basmadaki bozukluk konusunda bizimde sıkıntımız var gitsem sanırım ıyı olacak. varsa bişey erklen tedbir önemlidir.

kızlar dün okumadım bugunde okuduklarımda küfür falan görmedim. bi küfür edilmiş lafı var. müşerref etmiş ne demiş??

biraz daha şahsi problemlerinizi burada tartışırsanız ben şikayaet edeceğim yeter artık biz çocuklarımız için burdayız çocuklarımızla ilgili paylaşımlar yapıyooruz..2009 eylül anneleri tartışmaları topiği değil burası şahsi sorunlarınızı özelde konuşun..

kitabın ismi neydi ki çok merak ettim :) çok mu alay edilecek bi kitap okuyosun bakim sen gülay :)

ya sen neden herkesin tarzına takıyorsun tuba bu kadar. anladık sen aristokratsın, entellektüelsin bilmem ne... benim tarzım bu evet biri bana küfür ederse kendim halledderim ispiyonculuk yapmam. küfür ederim demedim ama bak her zmaanki gibi laf çeviriyorsun güzel. iade ederim dedim...

haklısın arkadaşım. ben herkesden kendi adıma özür dilerim bu konuyuda artık kapatıyorum cevap vermiyorum. zaten ne kadar açıklama yaparsan yap anlaşılmıyor. benim için konu kapanmıştır. son bir ayki huzurlu halimize geri dönelim.

gülaycım bende küçük buzdolbı poşetne koydum tane tane çıkartıorum güzel oluyo eşim haklıda keşke böyle bi kouda olmasaydı da başka bişi de haklı olsaydı

tubacım gökşen hızlı yürüyodu canım ama ayaklarını barzi içe basıyodu ben kendi drmuza sordum biraz bekle daha hemen anlaışmaz dedi sonra 1 ay devam edince eşiminde ısrarıyla proföser bir ortepedist vardı hemen götürdm oda daha yaşı çok küçük ama biz yinede bakalım erken teşhis önemli dedi herhangi bir fizyolojik problemi varsa diye baktı ve teşhisi koydu bu iş biraz genetikmiş zaten bende var sanırım eşimin demesine göre

egzersleri ben bile zor yapıyorum gökşen nasıl yapıcaksa :26:

kızlar bişey sorucam benim süt makinam bozuldu
burda birinin de öyle olmuştu yanlış hatırlamıyosam
bana bilgi verebilirmisiniz nereye yaptırılıyo ne kadar zamanda geri dönülüyo diye

dilek ben senle uğraşmadım. uğraşacağım kimse de yok şükür. sen ortaya batan geminin MALLARI diye yazdın - bak küfür değil bu demi????? _ ben de kimmiş o açık söyle dedim.

Hayır bundan bahsetmiyorum dün heyy seni kaale alan yok tarzında bir post yazdım senin onun savunmasına geçtin. Batan geminin malı nekdotunu hiç duymadım batan geminin malları bunlar denir. Genel bir deyimdir. Başta zaten birkaç kişinin ismini hariç tuttuğumuda söyledim. Sonra yine ima ettim dedim ki üstüne alınması gereken susuyor dğerleri soruyor diye.

Son düzenleme:
hakkaten gülay kitabın adı neydi ki dalga geçildi merak ettim :)
ben kimseden özür dilemiyorum olayın başlangıç noktası arkadaş dilemiş zaten neyse ben kabul ettim özrünü

Bunun zaten kararını tabiki Kazen verdi. Ama Kazen oturuypta bütün yazılanları okumuyor buna vakti yok. Ancak şikayet edildiğinde görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…