2009 Eylül Anneleri

ya ne güzel valla ali efe iştahsız olduğundan böyle besleyemiyorum sanırım ben. güzel yediği zamanlarda çok şey yapıyordum da şimdilik kemik ya da tavuk suyuna çorba, sebze ve kıyma yediriyorum yemektekinden. balık ta yapıyorum ama bi yiyo bi yemiyo şaşırdım ben de :18:

bişey daha sorayım bal veriyormusunuz aletrjik oluyormuş onuda verme dedi görümcem ama ben verdim bişey olmadı demekki alerjisi yok dedim veriyorum arada .öksürdüğü zaman yada sütüne katıyorum

kızlar bekletmemek olurmu elbette hergün taze alınması iyi olur ama kocamız kasap değilki akşam getirsin

bende haftalık alıyorum kıymayı ve parçalra ayırıyorum öylece pişiriyorum ayrıca çoçuklara ağır gelir filan diye bişi kalmadı kocaman oldular ben ne yiyosam oda yiyiebilir bence

Şimdi medelanın hakkını yemeyeyim tamam traktör gibi ses çıkarıyor olabilir... ama beni çok iyi götürdü makinem 9 ay kullandıktan sonra bozuldu ama ilk başlarda günde 8 kez sağıyordum. Alalh medelayı icat edenden binkez razı olsun...

dün ilk bakıcı günümüzdü kayınvalidem çok memnun kalmış çok iyi ilgileniyor dedi..hatta eşim bile akşam annem kolay kolay kimseyyi beğenmez kadını beğendiğine göre bayaaa iyi olmalı diyor..inşllh devamlı olur ilk güne özel göz boyama olmaz...

Ben balıda veriyorum çiçek balı hatta şöyle hakika bal satan biryerler bulsam ordan alacağm, ben normal marketten aldığım balı günlük meyvelerinin içine karıştırıp veriyorum, onunda sakıncasını hiç görmedim, öyleyse zeynepçim bundan sonra bende kıymaları pişirip kaldırayım buzluğa nasıl oluyor o? yani nasıl pişiriyorsun?

ayy dilek hakikaten ne sağardık be. hatırlıyo musun o sırada genelde msn den falan konuşurduk. kaç dakikadı sağıyosun kaç çıktı falan diye.. dırrrdd dırddd hala kulaklarımda o sess eheheheh

dilek bal konusunda temanın balı satılıyo marketlerde tabii fiyatı biraz fazla ama resmen çiçek kokuyor ve organik bal. yetiştiği yer falan yazıyo üstünde. çok beğendim ben o balı sanada tavsiye ediyorum.

reyhancım hoşgeldin.. birde keçi boynuzu pekmezi çok kan yapıyormuş onu duymuştum bende.

kızlar sır dan aspirins diye bir temizlik maddesi varmış bende yeni keşfettim hemen hemen tüm lekeleri çıkarıyor denedim mikemmelllllllllll tavsiye ederimm hemde çok ucuz 750 ml 3 tl yaaa

hayır beklememesi gerekenler ciğer. etler değil.. yoksa ben buzluga hazır atıyorum köftelerını yapıp pişrip pişirip veriyorum

ayy dilek hakikaten ne sağardık be. hatırlıyo musun o sırada genelde msn den falan konuşurduk. kaç dakikadı sağıyosun kaç çıktı falan diye.. dırrrdd dırddd hala kulaklarımda o sess eheheheh

Di mi yaa ne günlerdi benden bu kadar çıktı senden bu kadar hatırlıyor musun sütlaç gibi hatunsun derdin bana:))) Ama gerçekten zorlu günlerdi ben 14. ayda bıraktım ama çok yıprandığımı hissediyordum artık son zamanlarda bir de günde bir kez sağıyordum 25 ml çıkınca kendime eziyetten başka birşey değil bu deyip bıraktım.

Babam Ezgi için Karaburundan hakiki çiçek balı getirdi. Ben onu yediririyorum. Şimdiye kadar bir alerjik reaksiyon göstermedi şükür. Her kahvaltıdan sonra mutlaka 1 tatlı kaşığı yiyor.

dileeeek sen hala süt veriyo musun sahi ya bak aklıma geldi. kızım maşallah ne sütlaç çıkmıştın sen yaa :) hep sağma yarışmasını sen kazanıyodun eheheh

dilekçim bence kıymayı pişirip dolaba koymaya gerek yok çiğ şekilde pek ala kullanılır sanki kasaplarda nasıl dayanıyoki benim evde ayrıca derindondurcum var ben ona doldurdum kıymaları bayramda çektirdğim ama kavurup koymak istersen az bir yağda kavur rengi döndükten sonra derindondurucuya koyabilrisin ama ğişmiş kıyma buzdolabında ağzı kapalı şekilde alt tarfında dolabın 1 haftaya kadar dayanır bilgin olsun :)

ben mesela bazen kıymayı çıkarıyorum ama bişi oluyo yemek yapmıyorum o zaman kıymayı kavurup dolabın altına koyarım böylece ertesi gün yada bir hafta içinde onu bi şekilde zaten tüketirim

kızlar sır dan aspirins diye bir temizlik maddesi varmış bende yeni keşfettim hemen hemen tüm lekeleri çıkarıyor denedim mikemmelllllllllll tavsiye ederimm hemde çok ucuz 750 ml 3 tl yaaa

oğlumun kıyafetlerınde çok leke kalıyor nerden alınacak bu bende alıyım once onla sonra kendı deterjanı ıle yıkayayım

zeynep beni doktorum sizlersiniz çünkü doktorumuz yok..burda özel hastane 1 tane oradaki dandik doktorda eymene 1 yaş aşısından önce çiçek aşısı yaptırdı ve aşımız gecikti o yüzden gitmiyorum ona başkada devlet hastanesi var.onada kontole gidemiyorsun oturup sohbet edemezsin .haftasonu kayseriye gittiğimizde sorayım aklıma o sırada ne gelirse

Temanın zeytinini alıyordum ama balını ilk kez duydum Tiredeki en büyük market olan Tansaşta bulamazsam İzmirden alırım çok teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…