dilek ali efe emmeyi bırakınca ben de 4-5 ay sağarak vermek zorunda kaldım ver gerçekten çok zahmetli oluyordu. bir de o emme hissi olmayınca ne bileyim kendimi garip hissediyordum ben. zaten 11 aydan sonra iyice azaldı sonra ekşi gelince ben de kestim sağmayı. devam sütleri sağolsun diyorum artık.
işlenmemiş bal alerjik olabiliyor diye duymuştum ama nerden hatırlayamadım şimdi. sizde bişey yapmadıysa bünyeden bünyeye farklı olabiliyor ya da biri bana güzel sallamış :)))
benimki bazen yapıyor bence dişlerinden ve yediklerinden oluyor bizimki sıvı tüketir sıklıkla ondan sanırım
oğlumun kıyafetlerınde çok leke kalıyor nerden alınacak bu bende alıyım once onla sonra kendı deterjanı ıle yıkayayım
dilek dün kuaförde bi bayan vardı çaılıyomuş bebeği 10 aylıkmış sütünü sağıyomuş gündüzler haliyle ne kadar çıkıyo dedim 50 cc filan dedi aklıma sen geldin dedim benm bi arkadaş doğudğundna beri sağarak veriyo ve 400 cc den fazla sütü çıkıyo dedim kadın şaşırdı kaldı ayy maşallah filan dedi yani anlıcağın dedikodunu yaptım bilesin
Diş çıkardığı dönemde oluyor ama genelde olması beni düşündürdü. çok sıvı tüketmekten olacağı aklıma gelmemişti bunda haklı olabilirsin. Su biberonu hiç düşmez elinden.
Diş çıkardığı dönemde oluyor ama genelde olması beni düşündürdü. çok sıvı tüketmekten olacağı aklıma gelmemişti bunda haklı olabilirsin. Su biberonu hiç düşmez elinden.
evet olabilir ben sizi nerden hatırlıyorum ilk hamile kaldığım zaman yazışmıştık sanırsam eskilere bakıyorum göremedim...
burdayım dilekcim..
okuyorum sadece...
Uzun süredir mevcut olan lekeleride çıkarıyormu yoksa hemen sıcağı sıcağına mı üstüne dökmek lazım acaba lekenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?