2009 Eylül Anneleri

Yaaa onlar için elbette herşeye değer gelse 2 yaşına kadarda o eziyete katlanırdım ben, çok zor bir süreç geceleri normal emziren anneler bebek ağlayınca hemen memeyi verip susturabilirlerken eşim defneyi ayağında sallar ben uyku sersemi gözler kapalı süt sağardım ne günlerdi. Ama hepsi geçiyor işte öyle böyle büyüyor kuzucuklar...

benimki bazen yapıyor bence dişlerinden ve yediklerinden oluyor bizimki sıvı tüketir sıklıkla ondan sanırım

Diş çıkardığı dönemde oluyor ama genelde olması beni düşündürdü. çok sıvı tüketmekten olacağı aklıma gelmemişti bunda haklı olabilirsin. Su biberonu hiç düşmez elinden.

oğlumun kıyafetlerınde çok leke kalıyor nerden alınacak bu bende alıyım once onla sonra kendı deterjanı ıle yıkayayım

temizlik ürünleri satan yerden aldım ben istanbulda marketlerde varmı bilmiyorum açıkcası hiç görmedim kıyafetin üzrine sıktım elimle ovuşturdum biraz sonra makineye at normal yıka çıkıyor yani süper

Eskiden gerçekten iyi çıkıyordu ama ne zaman defne hasta oldu - 11 aylıkken- 2 gece hastanede kaldık işte o zaman gitti benim sütler sonra babamın felç geçirmesi falan derken pek birşey kalmadı maalesef. Hamileyken ilk okuduğumda çok şaırmıştım bir anneden günlük 1 kg süt çıkabilir yazıyordu yuhh demiştim mümkün olabilir mi bu demiştim ama mümkün oluyormuş..

a ha zeynep yakaladın beni :):):) yok kız tövbe allahım ne hamilesi :))))) ne bileyim bir iki defa sağdığımda ekşi gelmeye başlamıştı zaten artık tüm gün 1-2 ölçek süt geliyordu. ali efe de yüzünü buruşturunca ağlaya ağlaya bıraktım sağmayı. meryem bilir içtiğim humana nın yediğim bademin haddi heasabı yok

Diş çıkardığı dönemde oluyor ama genelde olması beni düşündürdü. çok sıvı tüketmekten olacağı aklıma gelmemişti bunda haklı olabilirsin. Su biberonu hiç düşmez elinden.

evet olabilir ben sizi nerden hatırlıyorum ilk hamile kaldığım zaman yazışmıştık sanırsam eskilere bakıyorum göremedim...

evet olabilir ben sizi nerden hatırlıyorum ilk hamile kaldığım zaman yazışmıştık sanırsam eskilere bakıyorum göremedim...

zeynep karnıyarık pilav ve yanına naneli cacık. offff of. bugün yemekte makarna ve çorba var ofiste of yaaaaa canım karnıyarık çekti ama benim... zeynep sen yap ben gelir yerim olma mı be hacı?

Uzun süredir mevcut olan lekeleride çıkarıyormu yoksa hemen sıcağı sıcağına mı üstüne dökmek lazım acaba lekenin?

henüz onu denemedim canım ya bilemicem ama yengem söyledi bana onu çıkarıyor herşeyi dedi ben çook kullanırım dedi denemek lazım sıcağı sıcağına değil işte kirli çamaşır sepetinden kızın bi kaç kıyafetine yaptım onlar çıktı ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…