Di mi yaa ne günlerdi benden bu kadar çıktı senden bu kadar hatırlıyor musun sütlaç gibi hatunsun derdin bana:))) Ama gerçekten zorlu günlerdi ben 14. ayda bıraktım ama çok yıprandığımı hissediyordum artık son zamanlarda bir de günde bir kez sağıyordum 25 ml çıkınca kendime eziyetten başka birşey değil bu deyip bıraktım.
dilekçim bence kıymayı pişirip dolaba koymaya gerek yok çiğ şekilde pek ala kullanılır sanki kasaplarda nasıl dayanıyoki benim evde ayrıca derindondurcum var ben ona doldurdum kıymaları bayramda çektirdğim ama kavurup koymak istersen az bir yağda kavur rengi döndükten sonra derindondurucuya koyabilrisin ama ğişmiş kıyma buzdolabında ağzı kapalı şekilde alt tarfında dolabın 1 haftaya kadar dayanır bilgin olsun :)
ben mesela bazen kıymayı çıkarıyorum ama bişi oluyo yemek yapmıyorum o zaman kıymayı kavurup dolabın altına koyarım böylece ertesi gün yada bir hafta içinde onu bi şekilde zaten tüketirim
Kızlar buarada ben size birşey sormak istiyorum. Sizin bebelerin kakaları hala cıvıkmı? Yoksa katımı? Ezginin genelde cıvık gidiyor? Normalmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?