2009 Eylül Anneleri

o zaman ben hala oğluma bebek muamelesımı yapıyorum:) ayrı yıkanıyor utulenıyor ozel deterjanı ıle.. haftaya dr umuz var soralım bakalım. ütülerım ama deterjanı değişsin. lekelerden bıktım.
özge bende makına değiştiriyim diyorum ama bizimkiler temız:)

bizimde ütümüz ütümüz bitmiyor eylul ya. ama bende yıkandıgı gun hemen alişinkileri ütülkerim. hem ortalıkta kalıp tozlanmöasın dıye:)

bizimde ütümüz ütümüz bitmiyor eylul ya. ama bende yıkandıgı gun hemen alişinkileri ütülkerim. hem ortalıkta kalıp tozlanmöasın dıye:)

öznurcum gel aras ve gökşen le birlikte tüketelim :))

merdaneyle kalın olur canım ya oklava ile ince açılması lazım bende beceremem ama annem sağolsun gelip yapar yada yada yaptığı zaman çağırır :)

Bende almak istiyorum aslında kurutma makinesi , çok tavsiye eden insan var neyse bu kış geçti ama önümüzdeki kış belki alırız.

reyhan kurutma makinasının o özelliği var çok iyide bi türlü ikna edemedim benimkini yoksa bende evin heryerine asıyorum çamaşırları dışarı asmıyorum sevmiyoruda dışarı asmayı

Ya aslında bende ütülerim ama ona ayırdığım zamanı zaten çalıştığımdan dolayı defneye ayırdığım zamandan çaldığımı düşünüp sonra suçluluk hissettiğim için ancak 1 yaşına kadar ütülemeyi başarabildim.

Aslında İstanbul gibi yerler için şart kurutma makinesi. Ben eşime bahsettim bayağa bayağa ütülü gibi çıkıyormuş mu dedi, öyle söyleniyor dedim tabi hemen aklına yattı yazık ne yapsın adam kendi gömlek ve kravatlarını bile kendi ütülüyor..

ben zaten çocuk uaynıkken asla utu yapmıyorum o yuzden ondan calmıyorum yanı:) ütü çocuga çok zararlı kızlar aklınızda olsun. hafif bir burun akıntısı bıle olsa o koku ciğerlerine doluyor kuzuların. ben yumusatıcı falan bıraktım zaten dogar dogmaz.

dilek haklısın ütülemye uğraşıcağına oyun oynarsınız :))

ama biz evde hep dipdibeyiz bana ütülemek farz :)

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Zaten Defne ben evdeysem diğer odalardaysam asla yanında biri olsa dahi odada kalmıyor , ağlıyor..

Tabi çocuğun uyku saatlerinin süresine ve yapılacak diğer işlerin yoğunluğuna göre değişir. Defne uyannıkken bir tek kahvaltıdan sonra eşimle birlikte mutfağı toplarız o da gözüken yerleri 10 dk'da sonra Defne uyuyuncaya kadar hiç iş yapmam uyuyuncada tabi 1 haftada kirlenen diğer odalara, çamaşırlara falan girişirim nerden baksan eşim yardım etse bile en az 1,5 saat tutuyor temizlik ve ardından banyo faslı. Yani zamanım yok yoksa kesinlikle yapardım hemen ben çokseviyorum o ütülü çamaşırların giydiğinde duruşunu.

ay yemek yedim geldim. ütü mü dediniz walla baya oldu ben bırakalı. 1 yaşını bile beklemedim. dileğin dediği gibi zamanım yok. temizliği vs zor yetiştiriyorum. eşimin benim ütülerimi haftada bazen iki haftada bir ütüleyebiliyorum. ali efe için dsürekli makine çalıştığını düşünürssek bana göre imkansız :) tembel miyim kim demiş D

ali efe 11 e doğru uyuyor ondan sonra da ben pert oluyorum iş falan yapamıyorum bu aralar ya. daha erken uyusa az zaman geçirmiş olcam oğlumla. sizin bebeler kaçta uyuyo akşamları?

Gündüz uykusuna göre değişkenlik göstermekle birlikte ortalama bir saat vermek gerekirse 22:30 diyebilirim. Benden tembeli yoktur herhalde

geldim yine. komşum geldi doğadan on gün büyük kızı var. bir saat oynadılar. nasıl iyi geliyo şu zaman anlatamam. onunda kızı çok sakin harika oynuyolar inanılmaz mutlu oluyorum doğa açısından. şimdide kızım dışarıda uyumak üzere geziyor :) inşallah onbeş dakikaya uyur gelir. bu gezerek uyumada huy oldu iyice soğuklarda ne yapıcaz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…