2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar . bugün güzelce uykumu aldım geldim çünkü kocama resti çektim arada yapmak lazım ama..akşam kaç saat salladım çocuk uyumuyor..eşimde bilgisayarda oyun oynuyor bıraktım çıktım eymeni yeter az da sen ilgilen dedim vee gittim yattım

dilek bak bende merak ettim ne yapcan kız..yoksa bana süprizmi yapacan tabii neşet ertaş albümü altında kalmazsın
reyhan sanada günaydın..alışkanlık oldu hersabah özel alışveriş sitelerine bakmadan duramıyorum

günaydın hanımlar. bugün cuma ve oğlum saat 8 e kadar uyudu gözlerim dolu dolu mutluluktan :))) bi de yemeye başladığı günleri görsem.

günaydınnn hayırlı cumalar arkadaşlarrrr

dışarda lapa lapa kar yağıyo ve bugun eşimin tatbikatı var arazide kalcakalarr((

günaydın bahar .eymen 7 de uyandı bende kayınvalidemlere bırakmadan emzireyim dedim emerken uyudu kaldı ve uykuya dalıncada top atsan uyanmaz.altını açtım üzerini giyindirdim 5 kat aşağı indik merdivenlerden arabaay bin kayınvalidemlere gittik eymen hala kucağımda uyuyor...kımıldamıyor bile..haftasonuda olsa parmak uçlarımızı hisseder kalkar.. ama bu gece iyiydik 3-5 7 kalkma saatleri

dilek ne yapcaksın merak ettim şimdi iyiki girmişim sabahtan yoksa herşeye fransız kalıyodum:))))

bahar yiyecegi günlerde yakındır ölmücek kadar yiyolar şimdilik

gülcaaaaan olsun kız acımamak lazım bu erkek milletine. benim adam da arada gemiye falan çıkıyor ya özlüyo yatağını kıymet biliyor boşver :))
sümeyye maşallah eymene ya. ali efe bir tek gece uykusunda açmaz gözlerini tırnaklarını falan o zaman eşim elinde fener ben iki büklüm şekilde keseriz. yoksa sabah öğlen falan zırt diye uyanır yani. babanem yazık sürekli başında salla babam salla ...

vuuuuuuuu hava buz gibi günaydın hanımlar sanırım sitede bir sorun var cevap yazamıyorumm ben ancak alıntı yapıp yazabiliyorum sizde de öylemi...

evet aylin bizde de öyle hızlı cvp panosunu kim yedi.....
tırnaklarını ben gündüz uyanıkken tv karşısında kesiyorum hiç de tedirgin olmuyor.alıştı herhalde

Neyse şu an site izin vermiyor ama gün içinde sana sürprizimi yolluycam...

bahar daha dün kavga ettik ama eş yüregi dayanmıyo iştee

aylin çaktırma bende öle yapıyorum

gülcan Allah eşinin ve tüm vatan bekleyen askerlerin polislerin gardiyanların yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…