2009 Eylül Anneleri

selam soğuk bir istanbul gününden herkese :))

biz donuyoruz kombiyi epey açtım ama hala hırka kazak dolaşıyoruz gökşeni kaç kat giydirdim bu sene evimiz daha da soğuk :18:

ramazanda nerdeyse kendimi zıorla davet ettiricektim o derece zaten çok zorlandımm bu sene emziririrken kim çağırdıysa o günüm rahat geçiyodu yemek yapıcaksam ayakta duramıyodum :)) bol bol anneme davet ettirdim kendimi :)

günaydınnn güzel bi hafta dilerim herkesee

sümeyye çok geçmiş olsun inş. gerek kalmaz ameliyat olmana ama bence ihmal etme başka drlarada görün eymenede maşallahh

zeynep şanslısın yakıyorsun bizim ev merkezi sistem apartmanda bazı çatlak ve cimriler ikide bir gidip kapatıyoırlar.geçen sabah 6da eşim aşağı indi açtı...ellerinden gelse donacağız

sümeyyecim eymene sevindim kilosu boyu yerinde inşallah bir daha dahavale geçirmez canım guatr konusunda da farklı dr ların görüşlerini al bencede inşallah ameliyat olmanı gerektircek kadar ciddibişi değildir

anadolu yakasındayım canım üsküdarda

hımm bende avrupa yakasındayım bayrampaşa

zeynep şanslısın yakıyorsun bizim ev merkezi sistem apartmanda bazı çatlak ve cimriler ikide bir gidip kapatıyoırlar.geçen sabah 6da eşim aşağı indi açtı...ellerinden gelse donacağız

hadi yaa peki herkez eşit ödemiyormu ???

şanslımıyım bilmem sümeyye sonuçta yakıyorum yakıyorum ısınmıyoruz her ay kira öder gibi doğalgaz faturası valla pek ii olmuyor :18:

eşit ödüyor çok fazla fatura gelmesin diye gidip kapatıyorlar bu ay 80 tl geldi daire başı tahmin edin..birde biz en üst kattayız su çıkmıyor bizde dinemo taktırdık suyu yukarı doğru çekiyor birde dün aşağıdakiler şikayete geldi sizin dinamo çalışıyor biz ısınamıyoruz diye..

siteye girecem diye göbeğim çatladı..bu kadar uğraşsaydım össde ilk 10 bile girerdim yaniiiiiii...

Selam kızlar valla İstanbul çok soğuk doğalgaz faturası ödemeye razıyım yaktığım kadar ısınsa keşke ev buz gibi yak yak havaya gidiyor sanki keşke merkezi sistem olsa diyordum bende demek onunda zorlukları var

Sümeyye geçmiş olsun canım

saniye istanbuldaki evimiz çok güzel ısınıyordu oda merkezi sistemdi ve ara daireydi yanımız alt üst hepsi yanıyordu ve sıcaktan duramıyorduk.faturada çok az geliyordu tabi 30daire vardı.bizde o güzel diye kırşehirdede merkezi sistem tuttuk. ama 7 daire var.kazan dairesinin anahtarı herkeste var

selam kızlar. hayırlı haftalar olsun. herkes iyidir umarım. ısınmadan bahsetmişsiniz. eski evimizde yalıtım yoktu 2-3 saatlik yakıyorduk günde salon kapalıydı ısınamıyorduk. ve 200 falan ödüyorduk. sonra taşındık bu evde ısı yalıtımı var aylık 120-150 arası ödüyoruz sabah namazından gece 12 ye kadar açık güzel de ısınıyo şükür.

slm arkadaşlar nasılsınız
havalar bir soğudu, ben hasta oldum çok kötüyüm.
mucize ilaç bekliyorum hastalığımı gidericek,
yorgunluğumu alıcak. off off.
sümeyye senin komşularda maşallah yani.
bizde ısı yalıtımı yaptık ama fayda etmedi.

ya 80 tl doğalgaz geliyor ama bakalım elektrik kaç gelecek çünkü devamlı ufo yaktık..yalıtım falanda yok.hatta pencereler öyle dandik ki rüzgarda perdeler oynuyor o derece yani..bu yaz yapılacaktı ev sahibi bir ev daha almış borcu varmış gelecek yaza kaldı yalıtım...

mucize ilaca gelincede önceden annem hasta olunca yat kalk sabah bişeyin kalmaz derdi...yani iyi bir uyku artı vitaminler....

baharcım, sağolasın, valla çok zor hastayken ayakta durmak.
doğalgaza biz çok ödüyoruz 150yi geçik hep ama nedense ısıtmıyor.
bizim oturduğumuz odanın altındaki komşu başka odada oturuyo belkide ondan.
siteye ne oluyor bir türlü yazamıyorum.

filizcim alt üst yanması ile de etkili bi de sanırım bu yalıtım cins cinsmiş. yani santim hesabı falan varmış kalınlık bakımından. benim de altımdaki ev eşyalı ama belçikadalar boş bütün kış ama evim ısınıyo şükür.
çocukla hasta olmak çok zor hele sende iki tane hepten işin zor Allah güç versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…