baha gititk doktor herşey normal herçocuk havale geçirebilir dedi..önemli olan 2.yi geçirmesin.. ancak 2.geçirince problem varmı diye düşünürüz dedi.boy kilo herşey normal..bir bende guatr vardı zaten hamilelikte büyüdümü diye göründük.oda ameliyat dedi.bende şuara pek düşünmüyorum..zaten benimki sabit büyüme falan yapmıyor 6 ayda bir kontrole gidiyorum değişkenlik varmı diye ama sonunda yazın ameliyat olacağım gibi...şimdi eymen emiyor 2 gün hastanede yatacam ..
selam kızlarr nasılsınız
sümeyye geçmiş olsun canım
öznurcum sanada aras paşamada çooook geçmiş olsun burdada ben nurofen kullanıyorum çocuklara ama o ağrı kesici ve ateş düşürücü en inatçı ateşi bile düşürüyo fakat tedavi edici bi özelliği yok diye biliyorum bizim dr umuz sadece ateş varken bu ilacı kullanmamı söylemişti soğuk algınlığı için aneferon tablet var burda belki ordada vardır çocuklar tadını seviyolar ağızlarına veriyorum emerek yiyolar eğer ordada varsa tavsiye ederim hastalığın ilk günü 2 saatte 1 tane veriyosun diğer günler günde sadece 3 tablet imunel sistemide güçlendiriyomuş umarım çabuk iyileşirsiniz canım
iyi aksamlar kizlar.... kimse de kalmamis(( bugun okuldan erken ciktim serste bir an olecegimi sandim, 2 gundur sistis vardi bugun azdi resmen belime vurdu agrisi.. kendimi hemen doktora attim idrar yollarimi ve bobreklerimi usutmusum enfeksiyon olusmus... bir suru ilac yazdi.... eve bi geldim baktim yavrum da hastaaaa ((( burnu akiyor grip olmus... dun disari ciktik -8 di... usuttuk cocugu disarda... ama atesi yok sadece burnu akiyor... onada NUROFEN verdim soguk alginligi icin.... turkiyede cocuk ve bebekler icin bulamiyorum bu ilaci urtilmiyomus sadece yetiskinlker icinmis... ama cok iyi bir ilac....
kizlaaaarrr cokk agrim varyaa.... ama yavrum cabuk iyilesir inslah daha kotu olmadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?