2009 Eylül Anneleri

selam kızlar ben geldim.. burası bile çok soğudu sizin oraları düşünemiyorum bile.. sabah azcık kar atıştırdı kar bile sayılmaz aslında ama öğrenciler hemen bahçeye döküldü sevinçten..

baha gititk doktor herşey normal herçocuk havale geçirebilir dedi..önemli olan 2.yi geçirmesin.. ancak 2.geçirince problem varmı diye düşünürüz dedi.boy kilo herşey normal..bir bende guatr vardı zaten hamilelikte büyüdümü diye göründük.oda ameliyat dedi.bende şuara pek düşünmüyorum..zaten benimki sabit büyüme falan yapmıyor 6 ayda bir kontrole gidiyorum değişkenlik varmı diye ama sonunda yazın ameliyat olacağım gibi...şimdi eymen emiyor 2 gün hastanede yatacam ..

sümeyye bizdede merkezi sistem var, ama biz de en üst katta ve teras katında oturduğumuzdan çok sıcak olmuyor ama yine de tek katız hala. ama 340 lira ödüyoruz aylık... 3 ay 340 lira ödüyoruz sanırım. sonra 3 ayda yarısı. toplamda 6 ay ödüyoruz.

valla ısınsam ödediiğim paraya acımayacam..ankarada havalar nasıl bu arada bugün burası daha iyi sanki.dün kar yağdı bugün güneş gülümsüyor bulutların arasından

sümeyye geçmiş olsun dileklerimi yazmıştım görmemişsin

bi saatir siteye giriş yapmaya çalışıyorum

dogalgaz pahalı falan diyolar ama çokta değilmiş hani biz ısınma için yıllık 2.000den fazla veiryoruz kömürlü tabi burda dogalgaz falan yok,ev ısınıyo ama cebimizide yakıyo((

gülcan valla kaç defa yazdım tşkr diye ama siteye gönderemedim bi türlü hatta deddim gülcan yine kaynadım arada diyecek

yok takılıyom valla bende f5 yapmaktan tuş kırılcaktı nerdeyse ne bakımmış yahu bu böle 2 güne bir

anladım canım neyse Allah eymenciğe bi daha yaşatmasın. guatr da babanemde vardı ama iyi huyluymuş doktor alınmasına gerek yok dedi hafif bir şişkinliği var boynunda belli belirsiz o kadar. senin için de çok geçmiş olsun canım.

iyi aksamlar kizlar.... kimse de kalmamis(( bugun okuldan erken ciktim serste bir an olecegimi sandim, 2 gundur sistis vardi bugun azdi resmen belime vurdu agrisi.. kendimi hemen doktora attim idrar yollarimi ve bobreklerimi usutmusum enfeksiyon olusmus... bir suru ilac yazdi.... eve bi geldim baktim yavrum da hastaaaa((( burnu akiyor grip olmus... dun disari ciktik -8 di... usuttuk cocugu disarda... ama atesi yok sadece burnu akiyor... onada NUROFEN verdim soguk alginligi icin.... turkiyede cocuk ve bebekler icin bulamiyorum bu ilaci urtilmiyomus sadece yetiskinlker icinmis... ama cok iyi bir ilac....

kizlaaaarrr cokk agrim varyaa.... ama yavrum cabuk iyilesir inslah daha kotu olmadan...

selam kızlarr nasılsınız
sümeyye geçmiş olsun canım
öznurcum sanada aras paşamada çooook geçmiş olsun burdada ben nurofen kullanıyorum çocuklara ama o ağrı kesici ve ateş düşürücü en inatçı ateşi bile düşürüyo fakat tedavi edici bi özelliği yok diye biliyorum bizim dr umuz sadece ateş varken bu ilacı kullanmamı söylemişti soğuk algınlığı için aneferon tablet var burda belki ordada vardır çocuklar tadını seviyolar ağızlarına veriyorum emerek yiyolar eğer ordada varsa tavsiye ederim hastalığın ilk günü 2 saatte 1 tane veriyosun diğer günler günde sadece 3 tablet imunel sistemide güçlendiriyomuş umarım çabuk iyileşirsiniz canım

merhaba yasemincim, cok tesekkue ederim..nurofen agri kesici ates grip ve sogukalginligi icin canim... tedevi edici ozelligi var diye biliyorum bende ama ustunde de yaziyo grip ve sogukalginligi icin... hakli olabilirsin dr soracam....
bu aneforon dedigin ilacin surubu varmi??? aras tablet cignemiyor malesef burdada olabilir kullandigin ilactan.....
sen nasilsin? oglanlar iyimi??

öznur çok geçmiş canım kötü denk gelmiş ikinizinde aynı anda hasta olmanız,senin durumunu biliyorum bende çok çektim o illetten hastanede kalıp çok serum bu durumdan kendini sıcak tut bir önce toparlanırsın inş. paşamıza geçmiş olsun en azından burnu akıyomuş tıkalı olsa nefes alamaz akmadığı içinde iyileşme süresi daha uzun oluyo bi iki gün toparlanır kuzucukk hemencik iyileşmeniz dileğiyle

günaydın kızlar kırşehir yine bembeyaz.akşam kar yağdı.saat 4 gibi sahura kalktım yani eymen uyanınca kalkmak zorunda kaldım yine kombiyi kapatmışlar.eşim inip yakayım dedi yok donsunlar nasılsa işe gidecez evde kalanlar düşünsün.HAyır nasıl bir mantıktır kar yağarken kombiyi kaptmak..

öznur çok geçmiş olsun ayağını sıcak tut başını seerin bütün belalardan olursun eminnnn...sanki böyle bir sözdü.arasada çok geçmiş olsun öksürük olmasında sadece grip olsun .öksürükten korkarım ben

herkese günaydın, en erken benimdir dedim işe gelen ama nerde siz çoktan gelmişsiniz.

sümeyyecim gerçekten nasıl bir mantıktır ya, bence yakma saatlerini toplantı yapıp bir rutine bağklamalısınız. bizdede termostat takılıymış ısıya göre kendiliğinden açılığ kapanıyormuş. ama gece 12 den sonra kapanıyor saat 5 e kadar falan. aslında ben kolay kolay üşümem ama eşim radyatör yakıyor gece. sıcağı çok sevmem yatak odası sıcak oluyor. bu ay 500 tl sadece ısınma giderimiz olacak. tamam ısınmış olacaz ama çok fazla ya, en azından geceleri yakmasak. rüzgar uyku tulumunun içinde olduğundan üşüme olasılığı olmuyor. ama eşim ondan daha bebek üşüyor hemen.

Günaydın herkese,

Dün acayip yoğundum hiç giremedim siteye maalesef, biraz geçmişi okudum şimdi.
Sümeyyecim çok geçmiş olsun inşallah operasyona gerek kalmadan yaşamına, yaşam kaliteni bozmadan bu şekilde devam edersin, hani iyileşir inşallah diyeceğim ama hiç duymadım guatr'ı iyileşen biri. Eymen içinde çok sevindim hadi gözünüzaydın.
Öznurcum sizede çok geçmiş olsun, ikinizin hastalığı aynı ana denk gelmiş, bir an önce iyi olmanız dileğiyle...
Isınma konusu konuşulmuş valla dün hava o kadar soğuktu ki neyle ısınırsan ısın yine üşürdün yine üşürdün. Yani doğalgaz yada merkezi farketmez her durumda bulunduğun yeri ısıtmak hayli zor gözüküyordu, allahtan bugün burda hava çok daha ii. Bizde merkezi sistem ile ısınıyoruz hee daire yıllık 2 ton kömür alıyor. Sanırım 800TL falan tuttu bu yıl yani 4 ay yansa aylık 200'e denk geliyor. Dünkü istisnayı saymazsak ve tabi İzmirde oturmamızında avantajı olarak ev gayet ii ısınıyor. Gülaycım ne kadar pahalı sizin öyle ısınma aidatları ilk evlendiğimizde oturduğumuz bir ev vardı bizde 6 ay 150-200 arası birşey öderdik hatta son zamanlarda 6 ayı geçmesine rağmen 1-2 ay daha 150 ödenecek dendi de evden kaçmamıza vesile olmuştur bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…