tuba çok güldüm.geçende eşim benim işyerini aradı normalde tlf yasak gardiyan olduğu için işyerinin tlf dan aramış bende dalgınlıkla açtım oda öğrenci işlrini bağlarmısınız dedi dalga geçmek için tmm dedim bağladım o sesini tanıdım sanımış..öğrenci işlerindeki arkadaşa demiş bizim hanım iyice kafayı yedi herhalde gidin şuna bakın bi..tabbiii ben hemen çamura yattım sen benimle dalga geçince öğrenci işlerini bağla dedin bende bağladım aslında tanımıştım....
tamam durun anlatayım hemen duşa giricem. Şimdi Gülaycığım ben son zamanlar da bu kendi iş projem çıkmadan önce kariyerden iş başvuruları yapmıştım ama bilirsin bazılarının bir ayda bile döndüğü oluyo. şimdi önceki gündü sanırım dilek beni aramış ama işyerinden aramış. Bende kendi işimle ilgili bi görüşmedeyim bi aradım yabancı bir işyeri ismi ama anlayamadımda ne olduğunu tam zaten. Aaaa kesin beni iş görüşmesi için aradılar dedim.
Sonra kız çıktı neyse karşıma santral dedim ki ya ben aranmışım ama nerde yeriniz. Oda organiza saniye bölgesi demiş bizim burda da benim eski toyotada çalıştığım yer tosb da yani taysad org. san. diye bi açılımı var işte. yine o bölgeden cv me falan ulaştılar muhtemelen dedim. çünkü oluyo böyle şeyler hani. sonra siz bana bi insan kaynaklarını bağlar mısınız dedim.
Karşıma çok kibar bi kızcağız çıktı. işt emerhaba beni aramışsınız merak ettim neyle ilgiliydi acaba iş görüşmesi olabilirmi. olabilir dedi. neydi mesleginiz. satınalma uzmanıyım ben dedim. bel ki finans içinde aramış olabilirsiniz dedim işte. o da yooo öyle bir ilanımız yok dedi. ha tamam o zaman neyse zaten önemli birşeyse tekrar ararsınız kolay gelsin size dedim kapattııııım...
Bir yandan da allahallah nerde bu fabrika adınıda duymadım falan diye düşünüyorum. akşam oldu dilek bana dediki bugün seni aradım açmadın. o anda tabi dınkkkkk diye bir ses geldi beynimden. inanamıyorum rezilliğe bak. dileğe dedim işte sizin fabrikanın adı böyle birşey mi evet dedi. seni dün tuba kaya diye biri aradı mı. dilek koptu zaten. meğer biz birbirimizle konuşmuşuz :) Ay allahım hala salaklığıma gülüyorum desemmmm :)
inanmıyorum yaaa çok komik süpermişş
tuba gerçekten çok komikmiş yaaa iş görüşmesi
öznurcum hayırdır niye bozuldu moralin özel diilse tabi
bu arada herkese iyi haftasonları diliyorummmm
şu aralar kendimi çook kötü hissediyorum şu dünyadaki en son kişi ben olmalıyım anne olmak için sabırım hiç yok başka annelere hele size bakıyorum nasıl yapıcağımı şaşırıp kalıyorum kafayı yicem kızıma yeterli olamadığımı hissediyorum anneme bırakıyorum çok güzel yemek yiyo oynuyo kendi kendine uyuyo anne siz yokken bu kız çok uysal melek gibi diyo bana hiç yükü yok diyo ama eve gelince bende iki kaşık yemek yemiy bazen yemek yerken yedirebilmek için bi yandna emziriyorum çevremdeki insanlar sağolsun sürekli nasihat vererek kendmi daha da yetersiz hissetmemi sağlıyolar eşimin ailesi özellikle
ayağındaki problemin neredeyse şuçlusu ben oldum sırf genlerimde düz tabanlılı var diye şimdi gökşen evde sürekli ayakkabı giyiyor ve pat düşüyo bende kıyamıyorum demin düştü ve yanağını vurdu ve morarmış şimid baktım yani anlıcanız kafayı yemek üzereyim[/QUOT
zeyneeeeeeeppp gecmisten yeni okuyorum bu soylediklerini ve cook uzuldum....bak sana onceliklee sunu soyleyim.... sende cok iyi bir annesin... benim gibii onun gibii bir cok kadin gibii....
sabrim yok diyosun bu kadar normalkiii cunkuu hep goksenlee birliktesin... goksende senden sıkılır sende ister istemez goksenden sııkılırsin ve buda tahammulsuzlugune yol acar....ben haftanin 3 gunu okuldayim diger gunler bakici olmasina ragmen yavruma tapmama ragmen inan cildiracak gibi oluyorum bu negatif enerjim cocuga geciyor.... surekli agliyo agliyoo agliyoo ve daha beter kafayi yiyorum... mersindeyken saolsun annem cok ilgilenirdi annemde super bir cocuk akilli uslu acaip yemek yiyen...
ne zaman benimle kalsa canima okuyor.....simdi haftanin 3 gunu okulum var dedim yaa eve dondugumdee bana bir sirnasiyor bir uslu oluyorkii anlatamam ama 2 gun full birlikteysek zamanin sonlarina dogruu resmen canima okuyor.... simdii bazii yazilari okudugumda bende imreniyorum arkadaslaraaa bende senin gibi diyorum arada bir... inan ama ilgisi yok.... biraz uzaklas eger firsatin varsa cocuktan evden.... biyerlere git ama firsatin imkanin varsa bu goksenede iyi gelecek sanada....sana o cevrendee nasihat veren insanlarida eger hadlerini asiyorlarsa sakin kaile almaa....
annemde bana derdi sen gittiginden beri acaip uslu bu cocuk diyee... cocuk acisindan pskolojik heralde ama arastirmak lazim bencee....
duz tabanliligida takma kafana baak sendee oylemissin... allah korusun bu sakatlik degil bise degil...uzulme be canimm.... vala acaip uzuldum senin icin bunlari okuyunca cunku ayni hisleri ayni durumu bende yasadim....
yasemincim merhaba canim benim vala ozledim seni kac gundur karsilasamiyoruz burda...
aslinda ozel degil ama isteee....
herkes sorunlu ya canim herkesin bi problemi var istehic bir sey dort dortluk olamiyor malesef
sen nasilsin kuzular iyimii... bugun burdada kar basladi iyice sogudu havalar:2::2:
canımmm bende ösledimmm karşılaşamıyoruz hiç bende kaan ı uyuttum geldim evet malesef herkesin bi problemi var helede çocuklar küçükken yorgunluk uykusuzluk daha çok stres oluyoruz ben kendi adıma eskiden hiç takmayacağım şeylere bile bazen çok üzülebiliyorum umarım canını sıkan şey önemsiz bişeydir iyi olmuş arkadaşınla çıkman biras kafanı dağıtmışsındır ben karı çok severim bide denizi onun için allah hep sevdiğim yerlere gönderir beni hehe burda kar süper lapa lapa camdan bakıyorum sitede kardanadamlar yapılmış bi sürüüü kartopu oynayan çocuklar falan harikalar ee deniz olmasada volga nehri geçiyo burdan daha ne isterim bi fincanda kahve yapıım kendime ohhh çocuklarda uyudu eşim görevli bu gece ancak 5 de gelir kanalın birinde komedi vardı bugün fox da heralde kanalizasyon diye okan falan oynuyomuş biraz ona takılırım birasda nete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?