2009 Eylül Anneleri

demek buyuk oglan karanliktan korkuyor haa yavrum beni kiyamamm... aslinda o isiklar falan vurdumu bazen ben bile korkarim cocuk ne yapsin...
arasta aynen bir gunu otekini tutmuyor... insalah 2 yasindan sonra duzelir....yaa bu uyku cok tatli bise oyle zor oluyoki dun resmen kriz gecirdim(

Kaana uzuldum ama, yavrum benim minnacik daha reflusu var... ee zor olmuyomu yatmadan once biseler vermeyince??? bu kez gecede acliktan uyanmiyor mu??? gerci alismistir heralde oda bu duzene.... kimbilir bebekkken ne zorluklar yasadin?? cok gazlimiydi??? allahtan arasta hic gaz sorunu yasamadim acaip uslu relax bir bebekti surekli uyurdu gece ben uyandirirdim onu emzirmek icin ama simdiiii tam bir kabusa donustu....

biraz evel uyandi bir iki mizirdandi bi biberon mama yaptim icti yatti simdide benim feci uykum geldi kanalizyonu izleyemeyecegim malesef firsat bu firsat uyuyim bari bizimki gece yarisi uyanip birdaha yatmayabilir

cok optum seni yasemincim.... yarin haberlesiriz canim iyi vee uzun uykulu gecelerrr

öznurcum kaan da 3 kere uyandı kucağımda pışpış yaptım uyudu tekrar reflüsü doğduğundan beri var gazlı değildi ama reflü boğazını yaktığı için sürekli uyanıyodu hala öyle alıştım ben artık uykusuzluğa ama onun canı yandığı için üzülüyorum gece acıkmıyo canım 6 aydan sonra geceyi besinsiz geçirebilirlermiş dr u söylemişti inşallah aras da sabaha kadar mışıl mışıl uyurda sende dinlenirsin canım küçükken uyuyodu şimdimi çok uyanıyo belki dişlerdendir tatlım vardır mutlaka bi derdi annesi yoksa niye uyumasınki minicikler işte anlatamıyolar dün ben bile biras boğazım falan ağrıdı ah annem olsaydıda bana bitki çayları yapsaydı diye mızıkladım onlar daha çoook küçükler yazık yeri geliyo kazık kadar ben bile annemi istiyom yani ben başladım bile izlemeye gece 1 den önce uyku tutmuyo beni alıştım görüşürüz canım sana iyi gecelerrr tatlı rüyalarrrr

iyi pazarlarrrr kimsecikler yok h.sonu kimseler gelmemiş
bizim babamız nöbetçi bende temizliğimi yaptım pazar günü temizlikte bi başka oluyomuş
uykumuz 1,1.5 aydır iyiydi son günlerde yine çozuttuk köpek dişleri geliyo azılara zor dedim ama bunlar daha zormuş geceleri çıglık çılıga uyanıyo kuzum benim(((

günaydın..beyaz kıyafetlerini giyinmiş kırşehirden iyi haftalar diliyorum..güzel bir gün olsunda pazartesi sendromunu atlatalım

haftasonu eymeni kayseriye doktora götürdük.havale geçirdi dedik kontrol etti .herçocuk havale geçirebilir önemli olan 2.yi geçirmesin 2.yi geçirdiğinde ancak neden havale geçiriyor diye telaşlanırız dedi.yürümesine baktı iyi içe basmıyor dedi.kilosuda 10 kg
76 cm boyu.herşey güzel .ohhhhhhhhhh be dedik içimiz rahatladı
sonrada benim guatr var onun için doktora göründüm tahliller yapıldı ultrason çekildi.sonuçları sormaya gittik doktor çok güzel tehlikeli değil dedi. ama yine kan tahlili istedien son tekrar yine baktı kusura bakmayın ben hastaları karıştırmışım sizin guatr tehlikeli ameliyat şart dedi..bende çocuk emziriyorum şuan olamam yazın ancak dedim hem birkaç doktora daha görünürüm...

günaydın kızlar. sümeyye çok geçmiş olsun da yani ne biçim iş ben hastaları karıştırdım. kaçınca yüzyılda yaşıyormuşuz acaba Yaza kadar bencede bir kaç doktora daha görün sen. kesin karar vermeden önce.

Reyhancım sanada günaydın bu arada. aynen buralarda buz vala :) İnanılmaz yoğun bir hafta sonu geçirdim bütün kemiklerim ağrıyor. offff uyusam uyusam akşama kadar uyusam doymam heralde :)

sen nasılsın tuba neler yaptın da bu kadar yorgunsun
eymende gece 3te uyandı 4,30 da uyudu.benim için iyi oldu bir bakıma bugün niyetliyim kalktım sahur yaptım..

günaydın herkese
sümeyye eymen için sevindim senin guatr için de bence de bir dr a daha görün ne olur ne olmaz
hastaları karıştıran bi dr un dediğine göre hareket etme
ben de donuyorum ya çookk soğuk
çookk yorgun bi hafta sonu geçirdim ben de
cumartesi akşama kadar ütü, pazar akşama kadar da temizlik yaptım

kış iyice geldi artık ...bende bişey analmadım.ctesi kayseriye gitt hastaneden çıktık alışveriş merkezine gittik oyuncak aldık .kıyafet, çizme aldım..pazar da ev temizledik.yemek yaptım .bu gün için kayınvalidemlere yemek gönderdim...ve daha ağzım burnum demeden tatil bitti.

sağolun kızlar doktor aslında iyi ilgilendi ama çok tuhaf bir doktordu odaya girdiğimizde doktoır masada değil sedyenin üzerine otumuş ayaklarını sallıyordu karşısına oturduk anlatıı işte.guatr çok büyük ilerde tehlikeli olur dedi.almak en iyisi dedi..ama adam bakınca gülüyorum.çatlak bir doktordu..

herkese gunaydin...
SUMEYYE cim cok gecmis olsun canim benim.... Eymen icin cok sevindim iyi olduguna....
bence yaza kadar bekleme sen bir kac doktora gorun belki acil bir durumdur geciktirmemeye bak....cok gecmis olsun

herkese günaydın..

ohhh mi,s gibi temzilikler yapılmış... valla ben de cumadan evi temizledim, pazar günü resmen ev berbattı. sağolsun rüzgar hanıma çorba içirirken sehbanın üzerine buraktığım çorbaya elinin tersiyle bir vurdu kase havada uçuştu, duvarlar gardrop kapaklarına kadar her yer bezelyenin yeşiline bulandı. sonrada bağırarak bir kaçıyor, babası lavabodaydı resmen kapıyı yumrukluyor beni de al içeri diye. tabi benim bağırmamdan korktu. neyse tamam annecim korkma dediim, ama bir daha yapma. sonra da bana alkış yapıyor hadi sen de yap diye. dedim suphanallah....

sümeyyecim geçmiş olsun. eymen adına sevindim. sen de artık bir kaç doktora daha görünüp karar verirsin. bu rada ben bu çatlak doktorları daha çok seviyorum ya :)

kızlar limangoda carioca diye bir marka var, mutlaka bakın. biz parmak boyalarını ve kalem boyalarını aldık. yıkanabiliyormuş boyadıkları şeyler. kullanması da çok güzel.

iyi dersler öznur..
bizde sesli oyuncak halılar dan aldık..hayvanlar var basıyorsun ses çıkarıyor.denemedik direkt kayınvalidemelre gönderdim gündüz oynasınlardiye.oyuncaklarda ikiye bölündü.evede legolardan aldım büyükler baya ama eymen güzelce yapıyor sonra dağıtıp ortalığa fırlatıyor..

günaydın hanımlarr ben pazartesi günleri çoook yoğun oluyorumm pazartesi sendromunu bile yaşayamıyorum hafta sonum yine çoook hareketli geçti bu arada geçmiş olsun sümeyyecimm

kolay gelsin aylin ben pazartesi salı çok rahat oluyorum.hoca derse gittibende tlf çalınca bakıyorum...
bugün eşimin arkadaşı yemeğe çağırdı..hanımı tlf açtı sen çok zayıfsın galiba her yemeği yemiyon sana ne pişirelim.ay yok ne olsa yerim dedim..

sağol canımm sanada kolay gelsin beni biri yemeğe çağırdığı zaman bi seviniyorum anlatamam bence çook sevap valla hele hele iftar olunca ohhh ne hayır dua ediyorum çağırana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…