2009 Eylül Anneleri

öznurcum arasa ve sana geçmiş olsun. ama yine siz iyi dayanıklısınız biz olsak kesin şimdiye zatüre olurduk o soğuklarda .... bu arada arastamı yani katı versen kaşıkla çiğnemiyor. mesela katıya yakın çorbalar veriyorum oldukça pütürlü , sadece mesela şehriyeden oluşan çorbaları yiyor, ama ağzına kaşıkla katı patates falan versem yutmuyor ya, çıkartıyor. ama kendi eliyle köfte vs. yiyor. demekki kaşığı yutulacak olarak görülüyor. öznurcum muz yiyor diyordun geçenlerde, mesela bizimki muz falan eliyle yiyor. mandalinayı sveiyor, 2,3 tane eme eme zarını bırakana kadar yiyor. ama avakadoyu ezip bal koyup veriyorum, seviyor, hayır demiyor buna. çok ballı yapmıyorum avakado tatsız ya onu biraz tatlandırmak için. bizimki tatlıları hiç sevmiyor. mesela turşuya bayılıyor. bence akşam muhallebi veriyorsun sanırım avakadoyu muhallebisine kat yakışıyor muhallebilere çünkü. kaşıkla trabzon hurmasını yedirebilirsin eğer orada varsa.

sümeyye çubuk kraker de yiyor arada, ama yarısından sonra sıkılıp atıyor.

kızlar morallerim ağrıyor c.tesi günü biyopsi yapılmıştı bugün dr aradım sordum guatr kötü olma ihtimali varmış en kısa zamanda gel ameliyat şart dedi....bende çocuk emziriyorum dedim o da 1 gün emzremezsin sonra emzirirsin dedi...

reyhancım akşamları rüzgara muhallebi veriyorum ben aslında muhallebiden ziyade şöyle, çeyrek avakado, çeyrek trabzon hurması, irilerden yumuşak normal hurma bir tane, 4,5 fınfık, 2,3 ceviz, 1 kaşık bal, yarım kuru incir... rondodan çekip içine süt koyuyorum severek yiyor

wooowwwwwww...uyuyor mu sonra?

sümeyye geçmiş olsun,sen kendini düşün canım, tetkiklerini yaptırmışsın ameliyat gerekli diyorsa sağlığın önemli. eymen emeceği kadar emdi boşver. bir kaç gün emmez olur biter... ama şimdi senin sağlığın öncelikli.

evet uyuyor takriben 1 saat sonra. saat 9 gibi veriyorum. 10,30 da uyuyor işte. reyhan işte uyumadan öcne veriyorum, ee biraz uyutmak zor oluyor atom karıncayı ama uyku öncesi veriyorum ki yakmasın diye.

reyhan bu doktor zaten troid alanında uzmanlaşmış..benimki ebat olarak büyük nereye gitsem kesileceksin diyecek.off düşünmesi bile korkunç

geçmiş olsun canımm üzülme bence de başka bi doktora daha görün doktor dan doktora fark var.....

hımm bakalım güzelmiş denicem bugün.....

Günaydın Kızlar nasılsınız çocuklarda grip salgını varmış aman dikkat edin kuzulara
ben de Sena'yı evde bırakıyorum kreşe getirmiyorum valla

sümeyye çok geçmiş olsun canım

maşallah senaya Allah hayırlı güzel ömürler versin
evet bizi bu havalar mahvetti .eymeni sabah uyku tulumu ve battaniyeye sarıp babannesine bırakıyoruz.. bende şalımı alcaktım unuttum üşüyorum

ya bizim oda doğalgaz sobası yakıyorum odanın nemini nasıl ayarlayabilirim sizce sobanın üzerine su koyuyorum ama nafile burnumuz çok tıkanıyor okaliptüs yağı duydum onu kullananız varmı??

herkese selam.. öznurcum sana ve güzel oğluşuna çok geçmiş olsun.. aynı anda hasta olmakta eziyetlerin en büyüğü..ne onla ilgilenebilirsin nede kendine bakabilirisin.. kolay atlatırsınız umarım...

sena hanımada maşallah topiğin güzel ablası..
sümeyyecim sanada çok geçmiş olsun.. gülayında dediği gibi drlar ameliyat diyosa olacaksın sağlığın için başka çare yok.. biz çocuk doğurduk be o ameliyattan mı korkacan ...madem olacaksan boşuna bekleme ol kurtul.. eşimde İzmirde bugün dr gitti bakalım ona ne diyecekler..sağlıkltan önemli başka birşey yok kıy*****i bilmek lazım

c.tesi ameliyat oluyorum cumadan tetkikler yapılacak .2 gün hastanede kalacağım pazartesi taburcu olurum herhalde...nasılsa olacağım bari tehlikeli olmadan olup kurtulayım..inşllh herşey güzel gider .şimdi birde hastalık sonrası misafir olayı var.gizlice olsam haftasonu tatile gitmiştik desem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…