2009 Eylül Anneleri

şimdiden geçmiş osun canım..madem eninde sonunda ameliyat olacaksan erkenden yaptır kurtul..

dr eşimede ameliyat demiş bakalım biz ne zaman olacaz..

selam kızlaaaaar işten güçten ancak fırsat bulabildim bir bakayım ne yapıyosunuz dedim tekrar kaçıcam. :)

Sümeyyecim inşallah ameliyatın güzel geçer canım.
öznurcum çok çok geçmiş olsun arasada sanada. tam hastalık mevsimi valla sırayla dökülüyolar kuzular bakalım.
beş gün öncede benim kızım 16 aylık oldu. offf iki ay sonra yine aşı bitmedi gitti şu aşılar.
Gülaycım napıyosun canım çok geçmişi de okuyamadım. keyifler yerindedir umarım :)

geçmiş olsun hüsniye eşinin şikayeti ne .valla erkeklerin hastalıklarıda hiç çekilmiyor..çok nazlı oluyorlar..az öncede eşim aradı benim ameliyatı duyunca tansiyonu falan düşmüş halaa kendinde değilmiş.herkese haber vermiş annesini ablasını sonra babasını aradı..

sağol canım.. safra kesesinde polip vardı.. onada dr sana dediği gibi eninde sonunda alınacak demiş.. bizde en yakın zamanda aldırırız sanırım.. sorma canım stresi şimdiden başladı daha ortada birşey yokken.. zor bir ameliyat değil Allahtan ama kesin üç ay yatar benimki..
bu arada senin sessiz sedasız ameliyat olma işi yattı sanırım.. baksana eşin çoktan haber vermiş her yere

sorma yaa.işyerinde tlf etmesi yasak çıkmış dışardan aramış babsını bizim araba tamirde cuma günü çıkacak sizin arabayı alalım diye..akşam aynı eve gidecez akşam sor.yok telaştan şimdi kendine gelemez..

Kızlar ben çıkıyorum bugünüm berbattı mide ağrısından bittim hala ağrıyor eve gideyim de dinleniyim biraz ok görüşürüz hanımlar kendinize iyi bakın öpüldünüz.....

Ben yine acayip yoğundum işte pek uğrayamadım bugünde.
Gülaycım Defnede de aynı şey var canı istediğini pütürlü olsa bile yiyor ama kaşıkla verdiğim takdirde ağzına gelen minicik bir parçayı bile diliyle dışarı atıyor, belki normal bir durumdur bence öndemli olan kendi başlarına pütürlü yiyebilmeleri bunu da başardıklarına göre bence çok kafaya takacak bir durum yok sonuçta bir süre sonra sadece kendileri yemeye başlayacak ve istedikleri gibi yerler o zaman.
Sümeyye kız çok geçmiş olsun, su gibi gelip geçsin inşallah şu 3 gün , ağrısız sızısız atlatırsın inş. Bence Eymen içinde üzülme bugüne kadar emmesi bile çok büyük bir hikmet sizler için, 3 gün emmez sonra yine devam edersin. Sen kendi sağlığına bak , artık eymenin öncelikle sana ihtiyacı var sonra sütüne.

iyi olmaya çalışıyorum.. koşturmaca telaş geçiyo günler..azı dişimizin biri çıktı biraz rahatlamıştık şimdi bir tane daha çıkarıyoz..defne nasıl sen nasılsın..

kızlar mart aynın sonunda uzmanlık tezimi teslime tmem gerekiyor, anlayacağınız burada gibi gözüksemde tezimle uğraşıyorum. ama sık sık okuyorum ve toplu olarak yazmaya çalışacam...

hüsniyecim nasılsın, bade hanım nasıl uykusu özelliklede :)

sümeyye geçmiş olsun acil şifalar dilerim. eşinin tepkisi de çok güzel, sana değer veridği çok belli. sanırım duygusal bir insan... Allah mutluluğunuzu daim etsin... zaten senin gibi ince esprili birisiyle insan hep mutlu olur.

aylin geçmiş olsun sana da canım.

dilekcim makarna köfte vs. yiyor. ama sanırım hata bizde biz sürekli kaşıkla çorba tarzı veriyoruz ya yani kaşıkla katı vermedik ya çiğnenecek o yüzden. mesela köfteyi çiğniyor elimle pilav veriyorum kaşık miktarı kadar onu yiyor. ama kaşıkla versem ağzına pilavı direk tükürür. sanırım kaşıkla verilecek şeyin direk yutulacak şey olduğunu düşünüyorlar. kodlanmışlar yani. neyse yutmasında çiğnemesinde sorun yok ya yeter. elbet büyünce onu da öğrenecekler. ama bir an önce olsun istiyoruz işte. anneler sabırsızlar.

dileeeek gülaaaaay napıyosunuz :) Gülacım kolay gelsin canım yaa. benimde nisanda malum bi türlü veremediğim şu spk sınavı var. offffffffffff başlamam lazım yine çalışmaya yavaştan. yine demiyim aslında çünkü geçen sene bir gün baktım geçicem sandım ama ı ıhhhh zormuş yaa. içimde bi sıkıntı olarak kaldı o ders valla nasıl vericem bilmiyorum

şimdiden kolay geslin gülaycım.. dileğin dediği gibi tükürme dışarı atma huyu Bade hanımda da var.. oysa ne çiğnenemede nede yutmada hiç zorlukçekmeden öğrendi ama canı birşeyi yemek istemesin sanki yiyemiyomuş gibi dışarı tükürüyo . o yüzden bu konuya fazla takılma bence.. Bade hanımıda dün sabah erken kaldırdık dolayısıyla akşam onbir buçukta uyudu .. ama işte dişler sağolsun gece üçta ağlayarak uyandı dört buçukta ancak sakinleşip uyuyabildi yavrum .. o yüzden sabahta geç kalktı sanırım bu gecede ikiye kadar otururuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…