eve bende iyi niyetli diye karşılık bile vermedim.valla bana narkozu verirler neremi keserlerse keserler dedim.eşimin ilgisi iyi ama korkytucu dr biran önce ameliyat diyor kocam dile bendenn ne dilerse diyo insan tırsıyor yani acaba kötü bişey mi diye..ben fikren iyiym rahatım iyi düşünmeye çalışıyorum.sadece eymenden ayrı kalma fikri beni üzüyor sonuçta kayseriye gidecez eymen nerde kalcak burada bıraksam 4 gün az bi süre değil.dr hastaneye getir ameliyatın ertesi günü emzirrisin dedi ama.burada kaynanmlarda kalsa kaynnanam hasta kalkamıyor bile.eymen gece ağlayıncada babası bile susturamaz illa ben olacam..öff bilmiyorum kendimi değil eymeni düşünüyorum..
kızlar günaydın herkeze sağlıklı mutlu huzurlu günler
Kızlar bugün çok sinirliyim küfür etsem de akşam çok ettim ama hala rahatlayamadım akşam haberlerde bakıcı kadının bizimkiler kadar çocuğa yaptıklarını izledim çıldırdım resmen o aileye allah sabır versin gerçekten böylelerine ne yapılmazki çocuğu banyo yaptırıyor ağzına ağzına su atıyor ve ayağına basıyor yavrum nasıl kaçmaya çalışıyor o insan olamaz hayvan bile denmez hayvanlar bile çocuklara öyle yapamaz nolur evde bakıcı olanlar kamera koysun evlerine bu nasıl bişeydi kabus gibi
gözümün önünde yani Sena kreşe gidiyor ama allahtan şirketin kreşi ve her yer kamera ve tırmalama bile olsa çünkü küçük grup 15 kişi birbirlerini ısırıyorlar ama hemen öğretmen arayıp açıklama yapıyor ve gerçekten küçük dişler belli oluyor
Herkesee Gunaydin... huzurlu mutlu sakin bir gun dilerim hepimize.... Sumeyyecim cook cokk gecmis olsun canim benim.... cumartesii ameliyatin varmis.... allah yardimciniz olsun dualarimiz seninle canim benim.... Eymen icin de uzulme ltf baak bunca zaman emdii 2 3 gun gerekirse 1 hafta emmesin.... sen simdi kendini dusun ki bir an once eski haline donebilesin....
Reyhancim Gunaydin, istanbulda olsaydim katilacagin seminere emin ol gelirdim, hatta keskee imkanim olsada ucaga atlasam gelsem ne iyi olurdu.... kac gun surecek bu seminer???
Bizde bugun daha iyiyiz... Aras benden daha iyi, cocuklar daha direncli oluyor yetiskinlerden....atesi hiiic cikmadi, sadece grip halsiz ve burnu akiyor hepsi o....
bende bugun daha iyiyim, gece biraz ben ateslendim neyse hafif atlatiyorum allahtan...
gecmisi fazla okuyamadim, umarim herkes iyidir
saniye bu olayi ilk kez senden duyuyorum ve piskolojim bozuldu dun mu verdiler haberlerdee?? nerdey olmus? Turkiyedemi....
benim de bakici kiz var bende cocugu birakip cikiyorum sozde guveniyoruz cook iyi bir kiz diyoruz ama bilemezsin tabi.... bizdekii bakicinin da 5 yasinda kizi var... insan kendi cocuguna boyle piskopatliklar yapmiyorsa bir baskasinin yavrusunada kiyamaz heralde dimi???
gercekten cok etkilendim sinirlerim alttust oldu simdi
eylül günaydın ebru da gürmek istiyor ama şirketten giremiyormuş. biz mailleşiyoruz da.
dilek yaprakları karton değil ama resimleri çok güzel. ben sana aslında yavru köpeği tavsiye ederim, o da tübitaktan. rüzgar o kitaba bayılıyor. özellikle kedi köpek vs. seviyorsa. bir de kitap çok ilginç her sayfasında minicik bir tane ördek resmi var, ama ördeği saklamışlar, mesela ağacın arkasında, camın önüne falan koymuşlar. resimlerdeki ayrıntılar fazla, ama işte ördeği bulmasını falan istiyorsun. rüzgar neredeyse 1 dakika falan arıyor ördeği bulmak için sayfada. dikkatini toplamasına yardımcı oluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?