2009 Eylül Anneleri

Canım su akar yolunu bulur, sen düşünme bence bunları. 4 gün çok uzun bir süre değil evet birbirinizi çok özleyeceksiniz ama yine de daha kötüsü de olabilirdi daha ciddi bir operasyon geçirip 10 gün yatmanda gerekebilirdi o nedenle bence kötünün de kötüsü olabilirdi diyerek kendini rahatlatmaya çalışmalısın.
Bu arada dün gece mete evi ateşe verdikten sonra ali ona canım mı dedi ben anlayamadım o kelimeyi.

günaydın herkese her ayın 15de mothercare de indirim vardı değilmi yanlış hatırlamıyorum

reyhan katılan katılamayanlara anlatsın..
aylin haklısın kayınvalidenlere ne dersen de yetmez..bende erzincana gittim eşim gelmedi .kayınvalidem aradı beni oğlumu aradım evde makarna yiyormuş içim acıdı biran önce dön diyor..anne ben dönsemde makarna yapardım çok kötü bişey değil dedim.kendileri devamlı kahvaltı yaparlar ama..

Herkesee Gunaydin... huzurlu mutlu sakin bir gun dilerim hepimize.... Sumeyyecim cook cokk gecmis olsun canim benim.... cumartesii ameliyatin varmis.... allah yardimciniz olsun dualarimiz seninle canim benim.... Eymen icin de uzulme ltf baak bunca zaman emdii 2 3 gun gerekirse 1 hafta emmesin.... sen simdi kendini dusun ki bir an once eski haline donebilesin....

Reyhancim Gunaydin, istanbulda olsaydim katilacagin seminere emin ol gelirdim, hatta keskee imkanim olsada ucaga atlasam gelsem ne iyi olurdu.... kac gun surecek bu seminer???

Bizde bugun daha iyiyiz... Aras benden daha iyi, cocuklar daha direncli oluyor yetiskinlerden....atesi hiiic cikmadi, sadece grip halsiz ve burnu akiyor hepsi o....
bende bugun daha iyiyim, gece biraz ben ateslendim neyse hafif atlatiyorum allahtan...

gecmisi fazla okuyamadim, umarim herkes iyidir

saniye bu olayi ilk kez senden duyuyorum ve piskolojim bozuldu dun mu verdiler haberlerdee?? nerdey olmus? Turkiyedemi....
benim de bakici kiz var bende cocugu birakip cikiyorum sozde guveniyoruz cook iyi bir kiz diyoruz ama bilemezsin tabi.... bizdekii bakicinin da 5 yasinda kizi var... insan kendi cocuguna boyle piskopatliklar yapmiyorsa bir baskasinin yavrusunada kiyamaz heralde dimi???

gercekten cok etkilendim sinirlerim alttust oldu simdi

tşkr öznur .14 ay emmiş oldu ama 4 gün emzirmezsem sütüm kesilirmi daha emmezse yaa..birde gece çok huysuz oluyor azı dişi çıktığı için neyse herşeyde vardır bir hayır..

7 hafta sürecek canım..her ptesi 2 saat

canım valla bende son dakkalarda gördüm ve gerçekten o kadar dehşet içinde izledim ki işte o kadını elime verseler benim yada başkasının çocuğu onu parçalarım gerçekten piskolojim bozuldu ama ona nasıl işkence yapılır piskopat oldum

kızlar günaydın...
sümeyye bayılıyorum kaynananın laflarına, kurudğu cümlelere, stand up çı gibi mübarek. aslında cem yılmaza yazıp göndermek lazım iyi malzeme çıkarır kaynananın cümlelerindn.
bu arada sütünün kesileceğini sanmıyorum, mesela ben bir kaç gün az emziriyorum, sonra sık emzirince tekrar sütüm artıyor sen iyileş yeter... önemli olan bu.

reyhan katılmayı isterdim ama mümkün değil malesef uzaklık meselesi.ben de rüzgarın katıldığı oyun grubunun süresini uzatmayı düşünüyorum. sanırım 3 aylık yaptıracaz kaydını.geçen pazar tüm hareketleri yaptı hocasıyla birlikte, iletişimine de katkısı oldu.

öznurcum size de tekrardan geçmiş olsun. arasım kuvvetli çocuktur yener hastalığı...

Gülaycım naber günaydın hoşgeldin,

Nasılsın? Dün 3 kitap sipariş ettim Defne için idefixten , bu senin aldığın rüzgarlı bir gün kitabının sayfaları kartondan mı yoksa kağıttan mı?

selam herkese
sayfayı açıyorum daha sela veremeden iki satır okuyamadan kapatmak zorunda kalıyorum
herkes iyidir herşey yolundadır inşallah

kızlar ya sabah sabah aklıma geldi ebru nerelerde
yok dimi uzun zamandır

eylül günaydın ebru da gürmek istiyor ama şirketten giremiyormuş. biz mailleşiyoruz da.

dilek yaprakları karton değil ama resimleri çok güzel. ben sana aslında yavru köpeği tavsiye ederim, o da tübitaktan. rüzgar o kitaba bayılıyor. özellikle kedi köpek vs. seviyorsa. bir de kitap çok ilginç her sayfasında minicik bir tane ördek resmi var, ama ördeği saklamışlar, mesela ağacın arkasında, camın önüne falan koymuşlar. resimlerdeki ayrıntılar fazla, ama işte ördeği bulmasını falan istiyorsun. rüzgar neredeyse 1 dakika falan arıyor ördeği bulmak için sayfada. dikkatini toplamasına yardımcı oluyor....

tünaydınnn iyi sohbetler kızlar

sümeyye ameliyat günü belli olmuş geçmiş arkadaşım sen güle oynaya girer çıkarsın odadan :)))
hüsniye geçmiş olsun cnm eşine safrada polip varmış((

hımmm sağol gülay
aklıma geldi merak ettim ben de sorun olmasın da şirketsel meseleler problem değil

o bahsettiğin kitabın linki falan var mı nasıl buluruz o tür şeyleri
ben d&r dan başka pek bi kitapçıya uğrayamıyorum

hg gülcan güle güle gireceğim kesinde nasıl çıkarım bilmiyorum..doğumda bile acil beni sezeryana aldılar ben gözlerimi dışarıda kapattım ameliyat haneyi aletleri görmek istemiyorum dedim.sadece iz kalıyormu acaba yada sesime zarar verirmi onları dşünüyorum bazılarının sesleri2-3 ay gelmiyormuş ve ben sekreterim..

gülay bende kitap almak istiyorum ama karşıma güzel bişey çıkamdı tavsiye üzerien alacam rüzgarın sevdiği kitapları söylede nette sipariş vereyim

Güzelmiş ikinci bahsettiğin kitap , tübitak için biraz daha bekleyeyim o zaman çünkü ben karton sayfalı olsun istiyorum. Dün very hungry caterpillar, hareketli kumsal,bebek koala akşam yemeği. Bunları sipraiş ettim umarım karton sayfalıdırlar. Ayrıca pek çok kitap not aldım bbundan sonra alacak olduğum. Yavru köpeği de listeye ekledim sağol..

TÜBİTAK - 3-6 Yaş - Erken Çocukluk Kitaplığı - Popüler Bilim Kitapları - Yavru Köpek

kızlar kitabın linki bu, şimdilik rüzgarın en ilgi gösterdiği kitap. 2,5 lira diye aldım kedili köpekli olunca. ama beklediğimden iyi çıktı. bence tübitak bu işi biliyor. bakın linkin altında kitaptan sayfa gösteriyor, tıklayınca siz bile bulamazsınız küçük saklanan ördeği, bir kaç kez gösterin ördeğin resmini sonra diğer sayfalarda arayıp buluyor, ben bulduğunda çok şaşırmıştım. eşim ben bile göremiyorum diyor. bir de resimlerini sevdim, yani çizgisel ama karakterleri güzel. ben diğerlerini de alacam. ama eline verirken yanında oluyorum ki yırtmasın diye.

bebek koalayı bende çok duydum dilekcim hatta bebek koala banyoda süperdi d&r da baktım. bir de resimleri 3 boyutlu gibi harika bir kalitesi var karton kapak. ben almak istiyorum onu. ama neredeyse her ay 2,3 kitap aldığımdan ben de sıraya koydum alacaklarımı.

sümeyyecim bebek koala serisi ile tübitak yayınlarına bakabilirisn. tübitakta erken çocuk kitaplığından bakabilirisn canım. mesela rüzgara içinde hayvanlı olanları alıyorum yada rüzgar gülü olanları onları seviyor. ama çizimleri gerçekten güzel tübitağın. bir de hareketli kitaplar ilgisini çekiyor. hareketli şehir vs. gibi.

Son düzenleme:
dilekcim bak ben bu kitabı duymamıştım.very hungry caterpillar . şimdi baktım bayağı bilinen bir kitapmış yurtdışında. peki ne kadara aldın, d&r da 26 liraymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…