2009 Eylül Anneleri

hg ynepcim... sende bari goksen hn uyurken git dinlen bari biraz uyu... benimde migren fenaydi dun...
bencede size 10 gunluk ayrilik kesinlikle ii gelmeyecek ama en azindan annende olacaksin hafiflersin biraz

zeynep selam. yaa su un kavurma varya onu dun yaptım. onu yapınca iyice yakmakmı lazım. ev gece gece baya koktuda:) ama işe yaradı diye düşünüyorum sağol

işe yaradığını sevindim :)

onu iyice kavuruyosun ya rengi kahveye dönüyo o şekilde ondan sonra ocağın altını kapatıp çıkan dumanı özellikle soluyo bebiş o koku onu rahatlatıyo

slm kızlar işe gitmedim dün iş çıkışı acile gittim iğne yaptılar 4 tane ilaç verdiler iyi üşütmüşüm yani. saat 2 de randevumuz var genel cerrahide oradan çıkıp 3 gibi işe gidecem sırf müdür gel dedi aman gelmedi demesin diye.

kızlar dökülüyoruz resmen bu nedir ya
geçmiş olsun herkese
zeynep bence babasından ayrı olmak iyi gelmicek belki ama annende olmak sana iyi gelicek emin ol
benim eşim de 15 gündür yurt dışında ben de annemde kalıyorum
gece annemle aynı odada yatıyor eda
resmen son bi yıldır ilk kez bu kadar dinlenmiş hissediyorum
gözlerim daha dinlenmiş görünüyor
görenler sende bi değişiklik var diyor
bence sen de bikaç gün annenden rica et gece o illgilensin

offffffffffffffff kizlar basim cok kotu agriyor erdenay gece uyumadiiii
cok yorgunum yaaaaaaaa
kizlar su sabiha paktunanin kitaplarinin adini verebilirmisiniz bana
sizler nasiulsiniz

demetçim ben çoçuklarla doğru iletişimi almıştım sabihanın geçmiş olsun tatlım bende de felaket bi baş ağrısı

meryemcim zaten ister istemez kokusu için ev duman altında kalıyo ama bende bazen fazla kavuruyorum ev duman altı oluyo :)

eylülcüm annemlerdeyken rahatım da ben varken annemlerde yine bana düşüyo meme diye ama yanında yoksam kuzu gibi sıpa :)

annemlerdeyken bu sefer babama sarıyo adamı 5 dk yerinde oturtmuyo bakkala parka götürtüyo evdeyeknde sürekli onunla oynasın istiyo bu kız ailenin erkeklerine takmış durumda bu aralar :))

zeynep sen emzirmeye devam ediyorsun nasılsa o güzel de
gece her istediğinde emmesi gerekmez bence
yani annende kaldığın geceleri bi fırsata dönüştürüp gece uykusunu da düzene sokabilirsin böylece
annenle aynı odada yatsın mesela sen gece iki kere git emzir onun dışındakilerde annen tekrar pışpışlayıp su falan verip yeniden uyutsun
sen pışpışlasan olmaz sonuçta meme diye başlar yeniden

bu gece saat 4 e doğru sızdı göğsümde yatağımda uyudu ağzından çekiyim dedeim basbas bağırıp ağlamay başladı hadi pışpışlıyım uyusun dedim yıktı ortalığı bu pışpışlayıp uyutmayı ben yapamam ama annem bi denesin bakalımx

demet,erdenayın kaç dişi var 2.azı dişleri çıktımı???2 yaşından sonra çıkıyomuş genelde...yağız şuan köpek dişlerini çıkartıyo anamızı aglatıyo gece-gündüz bu dişlerde çıkınca rahat etmek istiyorum uzunca bi süre:)))

yok yok zeynep sen yapınca olmaz tabi
bak eda iki haftadır gce emmiyor
ona rağmen hala tam unutmuş değil
gece ben pışpışlamaya kalktım bi iki kere uyandı hemen
bi ağlamalar bi huysuzluklar
ama annem iki kere yastığını eliyle sallıyo hemen geri uyuyo
bizimki de öyleydi
akşamdan sabaha kadar ağzında memeyle uyuyacak
bi çıksa kıyamet kopuyodu

gülcan geçmiş olsun bi an önce çıksın dişleriniz inşallah
demet sana da geçmiş olsun canım başın ağrıyormuş

kızlar limangoda pediped kampanyası var almak isteyen varsa duyurulur eşimaradı bak diye ama ben sanırım ordepedistin tavsiyesine göre yazlık ayakkabı alıcam

eylül saol canım,anaların hakkın ödenmiyor dimi ne güzel annen yanında sana destek olabiliyo yoksa nazını yine sana yapardı eda hn.

zeynep eşin gitmiş allah kavuştursun bencede bu fırsatı degerlendir sende geceleri emmesini azaltmaya bıraktırmaya çalış hanım efendiler agızlarına emzık niyetine istiyolar sıpalar ya

evet canım haklısın
şanslı azınlıktanım annem yanımda olduğu için
tek başına büyüten arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…