2009 Eylül Anneleri

yaaa bişey dicem tamam sanal manalda biz buraya 2 dak kafa dağıtmaya giriyoruz

lütfen artık tartışma yaratıcak kişiler buraya gelmesinler

lütfen canım boyunu ayaklarını sende atki millet rahatlasın :)

cevabını buraya yazıyorum ve gerçekten yazdıklarını bir daha okumanı rica ediyorum. lütfen başka topiklerde atış yapanların peşine düş, kolay gelsin sana.

hadi bak işine..

selam kizlar
saol zeynebim kitap adi icin
gulcancim erdenayin 4 azi disi var toplamda 17 disi var agzinda 5 yarisi cikdi
gulaycim takilma yaaaaaa sonucda sanal alemdeyiz sekerimmmm:2:
erdenayda 23-24numara giyiyor ayakkabiyi babasina cekmis ayaklari esim 45no giyiyorda

Son düzenleme:
Mirka isimli arkadaş derdin ne , bize söyle bizde bilelim. Bakarsın yardımcı olabileceğimiz birşeyler vardır özel yaşantında gerçekten şiddetli fırtınalar olmalı ki sanal aleme girip böyle olur olmadık şeyler yazıyorsun. Yoksa işin gücün yok evde oturmaktan mı sıkıldın biraz nette takılayımda birileri ile mi uğraşayım dedin, şu an o kadar yoğunum ki açıkcası çok fazla yorum yazamıycam sana. Sen boşver milletin boyunu posunu , yürüde senin boyunu görelim

korktu sanırım sesi kesildi

ohhhh süper olmuş ağzına sağlık

Konuyu saptırmak, başka tarafa çekmek / Konu Dışı Mesaj

mesajdan verdim cezalari zira ceza karsilikli atisma ve 4 gunluk bir ceza biraz toparlanin kendinize gelin .... biri digerine inanma demis digeri havanimi aldin demis

yeter artik....

mirka diyee biri gelmis ortaligi karistirmis gitmis.... haketen isi gucu yok heralde bu kadinin yazdiklari okadar aptalca kii... gulaaayy kiskanmis sekerim bu kadin senii.... :))
kazen biel girmis devreye... vay be ne kadin...

ban lanan ban lanana.. kimse kimseyi kışkırtmasa kimse kimseyi yermese sövmese herkez kendi yağında kavrulsa kimsenin yumurtasına göz dikip laf etmese sanırım herşey daha güzel olacak ESKİSİ gibi demek istemiyorum çünkü saygı bile yitirilip yerini laf ebeliği almış. yazık bize...

neyse taneme oyun halısı almayı düşünüorum kullananlar benimle iletişime geçsin lütfen.

ben kullandim oyun halisi Nihal.... hic bi ise yaramiyo... bitanede hediye geldi evde toplam 2 oyun halisi var... 5 6 aylikken iyi oluyor sadece bakiyor dokunmaya calisiyor vs... ama 1 yastan sonra kesinlikle oynamiyolar hatta oyuncaklarini kirmaya bozmaya calisiyolar... bana gore cok gereksiz... cevremde 5 6 aylik yada yeni dogacak olan birilerini bulsam burda hemen hediye edecem....
gercekten verilen paraya yazik oluyor....onun yerine koy yere cocugu ve cocuk icin daha yararli oyuncaklar almak bana gore daha mantiklica....

AH TATLIM ahhh keşke ablamız izin versede yere koyabilsem çocuumu en azından tanem onla oyalanırken ilgisini çekerse ablayı ben bi şekilde zapt ederim yanına yaklaştırmam ya ne bileyim çok kararsızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…