merhaba öncelikle. ben hep takip ediyorum bebeklerle ilgili topikleri çocuk düşünüyorum çünkü.bebeğim henüz olmadığı içinde yorum yapmıyorum amaaaa buna dayanamadım.sen inandın mı bu 1.70 olayına.sanal ortamya her söylenene inanma derim ben
öncelikle sakin olun lütfen.benim yazışmalarımı okumuşsunuz ben carcar laf sayamam kimseye yapımda yok.niye bu forumu takip ettiğimi açıkladım.sonra 1.70 boya 35 numara ayakkabı mantıksız geldi.niye bu hırs.birde anneler daha duyarlı ve ılımlı olur derler.insan 7 sinde neyse 70 inde de oymuş bunu anladım.pardon ya siz 1.70 boyundasınızdır mutlaka önemli de değil aslında banane.ama önce siz emin olunki söylediklerinizden başka birisi öylemi dediğinde bukadar saldırmayın.laf önemsenmeyecek birşey belki ama atınca hoş durmuyor tabi
hüsniyecim bademi öp benim için....
iyi akşamlar...
selam kizlar
saol zeynebim kitap adi icin
gulcancim erdenayin 4 azi disi var toplamda 17 disi var agzinda 5 yarisi cikdi
gulaycim takilma yaaaaaa sonucda sanal alemdeyiz sekerimmmm:2:
maşallah kız erdanaya benim kadar dişi var.. yakında 20likleride çıkarır valla
Mirka isimli arkadaş derdin ne , bize söyle bizde bilelim. Bakarsın yardımcı olabileceğimiz birşeyler vardır özel yaşantında gerçekten şiddetli fırtınalar olmalı ki sanal aleme girip böyle olur olmadık şeyler yazıyorsun. Yoksa işin gücün yok evde oturmaktan mı sıkıldın biraz nette takılayımda birileri ile mi uğraşayım dedin, şu an o kadar yoğunum ki açıkcası çok fazla yorum yazamıycam sana. Sen boşver milletin boyunu posunu , yürüde senin boyunu görelim
Mirka isimli arkadaş derdin ne , bize söyle bizde bilelim. Bakarsın yardımcı olabileceğimiz birşeyler vardır özel yaşantında gerçekten şiddetli fırtınalar olmalı ki sanal aleme girip böyle olur olmadık şeyler yazıyorsun. Yoksa işin gücün yok evde oturmaktan mı sıkıldın biraz nette takılayımda birileri ile mi uğraşayım dedin, şu an o kadar yoğunum ki açıkcası çok fazla yorum yazamıycam sana. Sen boşver milletin boyunu posunu , yürüde senin boyunu görelim
bu ne yaa şaka gibi...
ben kullandim oyun halisi Nihal.... hic bi ise yaramiyo... bitanede hediye geldi evde toplam 2 oyun halisi var... 5 6 aylikken iyi oluyor sadece bakiyor dokunmaya calisiyor vs... ama 1 yastan sonra kesinlikle oynamiyolar hatta oyuncaklarini kirmaya bozmaya calisiyolar... bana gore cok gereksiz... cevremde 5 6 aylik yada yeni dogacak olan birilerini bulsam burda hemen hediye edecem....
gercekten verilen paraya yazik oluyor....onun yerine koy yere cocugu ve cocuk icin daha yararli oyuncaklar almak bana gore daha mantiklica....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?