2009 Eylül Anneleri

selam ben geldim.. hasta anneciklerimize çok geçmiş olsun.. limangoya baktım bende biraz önce çok güzel ayakkabılar var gerçekten.. beğendim bir iki tane ama yazın ayakları kaç numara olur güvenemdeim bir türlü..

canım ben arşatırdım genelde 22 olur diyolar 23 te diyen var ama senin bade minyon tipli bildiğim kadarıyla ayak numarası şimdi kaç??

canım ben arşatırdım genelde 22 olur diyolar 23 te diyen var ama senin bade minyon tipli bildiğim kadarıyla ayak numarası şimdi kaç??

evet minyon bade ama ayakkaları tombik biraz.. benim gibi taraklı olacak sanıeım şimdi ayak numaramız yirmi ama yaza kadar ne olur bilmiyom

ben geçen seferki kampanyadan almıştım
23 numara aldım
epeyce büyük oluyor şu anda
üstelik benim kızım pek de minyon değil
şu anda 21 numara tam oluyor
ama yaza kadar 23 numara olmasa bile seneye kışa evde giyer

hüsniye hg cnm yagız şimdi 21 giyiyo yazın aldıgımız ayakkabı 19du yazada 23 anca olur

reyhan link vermek yasaktı galiba google da bebeklerde diş çıkarma diye arat çıkan 3.sy da var:)))

slm kızlar nasılsınız ayakkabıdan konu açılmış eylül 19 numara giyiyo ya normal ayakkabılarda buluyoruz ama ev ayakkabısı alcaktım beğendiğim modellerde 1 ay aradım 19 numara bulamadım 20 alsam kalın çorapla bile büyük geliyo sanırım en küçük ayaklı biziz :))

bu arada eylül çok fena grip oldu kızlar hergün portakal suyu ıhlamur ve bol bol çorba içirmeye çalışıyoum peditusda veriorum burun spreyi falan 1 haftayı geçti nerdeyse hala devam ediyo başka önerisi olan varmı ya evin içide sıcacık nasıl hasta oldu nerden kaptı anlamadım gitti

bizimkinin ayakları da 18 numara. benim de ayaklarım 35 numaradır. hatta yeni oldu 35, normalde 34,5 du üniveristede falan. şimdi bile spor ayakkabıları çocuk reyonundan alırım, mesela puma spor ayakabım 35 numara onu 32 liraya aldım.... ama görenler şaşırır boy 170, ayak 35 biraz garip duruyor tabi. rüzgarınki de bana çekmiş.

hasta bebeciklere ve sizlere geçmiş olsun....

eylüle geçmiş olsun .. ballı limaonlu ılık su ver bol bol.. çabucak atlatır inşallah..

benimde ayaklarım 35 numara ama benim byoumda kısa olunca normal oluyo tabi ama gülay seninki hakkaten garipmiş.. hiç hem uzun boylu hemde küçük ayaklı duymamıştım

selm kızlar

Sena'nın ayakkabıları 22 numara benim'de 38-39 değişir

Kızıma bugün yılbaşı hediyesi aldım :) bebek gülüyor gözlerini açıp kapatır mimiklerini oynatıyor çok güzel kreşte yılbaşı ağacının altına koycaklar noel baba gelip vericek aslında noel anne ama onlar baba zannedicekler benimki küçük ama aldım yinede çünkü diğerlerine hediye vercekler ona vermeseler kıyamet kopar kavga çıkar bende aldım kızıma bu soğukta öğlen yemeğinde koşa koşa gittim geldim

merhaba öncelikle. ben hep takip ediyorum bebeklerle ilgili topikleri çocuk düşünüyorum çünkü.bebeğim henüz olmadığı içinde yorum yapmıyorum amaaaa buna dayanamadım.sen inandın mı bu 1.70 olayına.sanal ortamya her söylenene inanma derim ben

mirka inanman için ne yapabilirim boydan fotoğraf çekip ayakkabımın altını da mı göstereyim... numarasını görmen için....

sanal forum olabilir ama biz burada uzun zamandır yazışıyoruz, beni bizzat görenler de var, lütfen hiç yazışmadığın bir foruma girip insanlara çamur atma.

Son düzenleme:
bu arada boyunumu sorun ediyorsun neden anlamadım, bende senin yazıştığın son mesajları okudum açıkcası burada kurduğun cümlelerle yazışmaların arasında bağlantı kurmakta zorlandım...

bu arada birşey daha var, 170 boya sahip olmak yada 35 numara ayakkabı giymek övünülecek şeyler değil, seni yazacak kadar ne tahrik etti anlamadım

Son düzenleme:
çok şaşırdım yani.bu ne şiddet bu ne celal.suçlu insanlar saldırırlar siz niye saldırdınızki şimdi ve de 1.70 ten kısa olmak çamur atmak değilki.olabilir yani hakaret mi kısasın demek.görenlerde elinde mezurayla gezmiyor tabi ama banane dediğim gibi atış serbest buyrun.

hayır yazdığım mesajla resmen inanmayın, sanal alem vs, ama dayanamadım bu mesaja falan diyorsun şimdi de neden tepki verdiğimi merak ediyorsun. ben de sana şaşırdım...

bu ne terbiyesizlik herhalde inanarım..ortam sanal olabilir ama kurduğumuz arkadaşlıklar gerçek.. seni ilgilendirmeyen konulara bulaşma bence

öncelikle sakin olun lütfen.benim yazışmalarımı okumuşsunuz ben carcar laf sayamam kimseye yapımda yok.niye bu forumu takip ettiğimi açıkladım.sonra 1.70 boya 35 numara ayakkabı mantıksız geldi.niye bu hırs.birde anneler daha duyarlı ve ılımlı olur derler.insan 7 sinde neyse 70 inde de oymuş bunu anladım.pardon ya siz 1.70 boyundasınızdır mutlaka önemli de değil aslında banane.ama önce siz emin olunki söylediklerinizden başka birisi öylemi dediğinde bukadar saldırmayın.laf önemsenmeyecek birşey belki ama atınca hoş durmuyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…