2009 Eylül Anneleri

bende günde 1 tatlı kaşığı mamasına karıştırıyorum hem tatlanmış oluyor hemde kuvvet verir diye umuyoruz

sümeyye ben de aç karnına veriyorum, gece karıştırıyordum ben de ama karışımların içinde çok etkili olduğunu düşünmüyorum. biz de kansızlık vardı, şimdi muhallebisinin içine sütte koyuyorum, süt emilimi azaltır diye düşünüyorum. ben pekmez verdikten sonra tekrar kan tahlili yaptırdık normal sınırlara çıktık..

ben çıkıyorum yarın izin aldım evdeyim haftaya görüşürüz kendinize çook iyi bakın banada dua edin lütfen hoşçakalın.....

çok yüksek miktarlarda olduğunda emilimi azalıyormuş.biizmde pekmezve kan ilacından sonra sınırı geçti..

ne güzel izin almışsın bende kendime izin verdim.zorla getirtecek değiller ya..zaten hastaneye gidecem. eve gidince güzelce duş alayımda ilacımı içip yatayım

merhb. Gulaycim, yeni okuyorum disardaydim yeni geldim bende... yine dondurucu soguklar burda... canim benimmm paylasimin iciiiin cooookkk tesekkur ederimm.....vala yazin sen bi gel neler yapariz neler....bak heyecenlandim birden bende ozledim forumu vala:)) ben yinede seni onumuzdeki ay mersine gittigimde aricam ve soracam hangi kitaplari alayim diyee.......yazin bol bol bici bici ve kunefe yeriz heee

sumeyyecim gecmis olsun biraz dustumu atesin???
kizlar ne oluyor size boylee, kendinize bakmiyormusunuz ne???

aylincim senin kuzunada coook gecmis olsun acil sifalar dilerim...
herkes bir an evel iyilesir inslah.......

kizlaaaarr oglum bugun YU-RU-DUUUUU....

boyle yaklasik 4 5 adim atti birakti... ama bunu bugun bir kac kez yapti biraz evel ilk kez bu kadar fazla adim atti:)) artik devami gelir oyle degilmii???

ayy cok mutlu oldum anlatmam

selam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli sanırım.herkes iyidir umarım.eylül bu aralar hasta bronşit başlangıcı dedi dr.ama şükür atlatıyor iki gündür sanki.azı dişlerimizde çıkıyor.üst iki azı dişi çıktı.kışın diş çıkarmak daha az sorunlu.yazın yılmıştı kızım benim.
kizlaaaarr oglum bugun YU-RU-DUUUUU....

boyle yaklasik 4 5 adim atti birakti... ama bunu bugun bir kac kez yapti biraz evel ilk kez bu kadar fazla adim atti:)) artik devami gelir oyle degilmii???

ayy cok mutlu oldum anlatmam

canım ne güzel diğer adımlarda gelir hızla inşallah.şu dönemde düşürmemeye dikkat et.düşünce cesaretleri çok çabuk kırılıyormuş.eylül ayakta 1 dkya yakın duruyor ama hala adım atmaya cesaret edemiyor.ne zaman cesaretini toparlar bilmiyorum.ama artık yürüsün istiyorum çok.tabi sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o
bu arada bende emzirmeden kaynaklı sanırım göğsümde kitle hissttim tabi hemen dra koştum.herhangi bir sorun yokmuş.dr kanser tarama testi bile yaptı.

herkesee gunaydin....bukrestee karli bir sabaha uyandik felaket kar yagiyo bu gidislee benim boyumu gecer
migrenim tuttu benimde gece hastaneye gittik bir igne ve dil alti ilac bayilmisim ardindan... resmen genel anestesi gibiydi...
bu migren cok fena bisi....
varmi migreni olan kizlar????

cook tesekkur ederim canimm... biz tanismadik sanirim ben oznur, bukresten....
Demek eylulde yuruyemiyor dahaa....
yaa ben dun aksam oyle yazdim ama devami gelmedikiii oyle 4 5 adim atti ve dustu 15 aylik oldu halen yuremiyor deli olucam nasil yurutecez biz bu veletleriii???

sanada cok gecmis olsun... iyi ihmal etmemis gitmissin hemen doktora

öznur çok normal ama bak en azından adım attı devamı gelir. azar azar. benimkide adım attı bır sure pek bişi yapmadı azar azar derken çok sükür yürüdü. ben zaten iljk adımlarını gördüm rahatladım.çünkü dışa basıyordu

maleseef meryem yaa aras disa basmiyo..... yani daha uzayacak bu yurumeye baslama isi...ama en azindan bir baslangic yapti artik devami gelir diye dusunuyorum

öznurcum atladım kusura bakma, yürümeyen bebek var mı yok. yada benim taktığım konu yemeyen çocuk varmı yok, ama işte anne olarak sabırsızıs. rüzgar da 9,5 aylıkken kendi başına yürüyordu, ama işte her çocuk farklı bir yeteneğe sahip. eğer yürümesini hızlandırmak istiyorsan günde bir yarım saat falan koltuklardan sıralamasını sağlarsan bayağı geliştiriyor bu, bir de yakın mesafe iki koltuğu yanyana koyup birine oyuncak falan koy mesela diğerine gitmesini sağla. ama emin ol zmanaı gelecek yürümesinden peşinden koşmasından bıkacaksın...

kızlar ya keşke kar yağsa buradada yağmur yağıyor, hava inanılmaz soğuk

dün zaten sinirlerim bozuldu, tahinli lahana sarması yaptım, güzel olmadı, ilk kez yapmıştım ama tahinli sosunu beceremedim. neredeyse saat 12 olmuştu kaçıncı kez sosunu hazırlıyordum tekrar tekrar... bugünde misafirlerim var, doğru dürüst yiyecek bişey hazırlayamadım sırf bu tahin yüzünden.

gelir elbette ya. arada sizde tutun karsısına gecin destek olun. ani tepkiler vermemek lazımmıs. benım arkadasım yurudugunu gorunce bagırmıs çocuk korkmus bır ay yurumemiş:)
Aras ta yürür ya yürüyünce daha güzel oluyor. hani bir çok kişi diyor ya yürüsün o zaman gör. valla yürümesi benim için çok iyi oldu:) yapışıktık ayrıldık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…