kızlar nasılsınız.
öğleden önce giremedim...şimdi okudum.
sümeyyecim geçmiş olsun, ebn öznura katılıyorum, özel hastanelerde sanırım ameliyat başına vs. para alınıyor, belki ondandır. sen yine en azından bşr doktora görün ne diyecek bakalım. bence de en güzeli eşinin bakması, hatta ona da gidin rapor alın 15 gün birlikte olun ailecek. moralini sakın bozma, guatr dan ne olacak de geç....
rüzgar da yeni 10 kilo oldu, ama sırf yatmadan önce verdiğim şu muhallebi yüzündendir. rüzgarda asla kaşıkla pilav falan yemiyor ya ben de bu çocuğu anlamıyorum. dün kendi başıına 2 köfteyi yedi, makarna yiyor. ama kaşıkla pilav versem yada köfte versem ağzına tüküürüyor. yani kendi yemek istiyor. ama doyacağı kadar olmuyor tabi. bence kilo alması için ecenin dedediği gibi ekmek, unlu mamül, makarna , pilav yemesi gerekir. ececim sen bu yaptıklarını ezerek mi yediriyorsun, arasına bolca ekmek de koysan yemeğinin içine anlamaz bence, yada kabak seviyorsa mücver yapsan önüne koysan yese, bol unlu yumurtalı falan, kabak diye yer mi sadece fikir verdim....
öznurcum nasılsın, rüzgara 15 ye yakın kitap aldım, yazın buluştuğumuzda beğendiklerimi paylaşırım seninle, kuzularımıza birlikte yağarız alışveriş. ya biliyormusun forumu bile özledim o kadar mersin gözümde tütüyor.
kizlaaaarr oglum bugun YU-RU-DUUUUU....
boyle yaklasik 4 5 adim atti birakti... ama bunu bugun bir kac kez yapti biraz evel ilk kez bu kadar fazla adim atti:)) artik devami gelir oyle degilmii???
ayy cok mutlu oldum anlatmam
selam arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli sanırım.herkes iyidir umarım.eylül bu aralar hasta bronşit başlangıcı dedi dr.ama şükür atlatıyor iki gündür sanki.azı dişlerimizde çıkıyor.üst iki azı dişi çıktı.kışın diş çıkarmak daha az sorunlu.yazın yılmıştı kızım benim.
canım ne güzel diğer adımlarda gelir hızla inşallah.şu dönemde düşürmemeye dikkat et.düşünce cesaretleri çok çabuk kırılıyormuş.eylül ayakta 1 dkya yakın duruyor ama hala adım atmaya cesaret edemiyor.ne zaman cesaretini toparlar bilmiyorum.ama artık yürüsün istiyorum çok.tabi sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o
bu arada bende emzirmeden kaynaklı sanırım göğsümde kitle hissttim tabi hemen dra koştum.herhangi bir sorun yokmuş.dr kanser tarama testi bile yaptı.
günaydın arkadaşlar...
deli kar yağıyor burada :)
herkesee gunaydin....bukrestee karli bir sabaha uyandik felaket kar yagiyo bu gidislee benim boyumu gecer
migrenim tuttu benimde gece hastaneye gittik bir igne ve dil alti ilac bayilmisim ardindan... resmen genel anestesi gibiydi...
bu migren cok fena bisi....
varmi migreni olan kizlar????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?