2009 Eylül Anneleri

kızlar dün akşam avm ye gittik geldik oğlum deli gibi hiç durmadan agladı mahvoldum. aklıma zeynep in un kavurması geldi yaptım. işe yaradı sanırım. bol dua ettim zeynepe:)

günaydın kızlarrrr
burdada kar yağıyo ama hava güzel eksi 2 derece kaan ı çıkarsammı diye düşündüm bi ara sonra vazgeçtim kakaolu kek yaptık oğluşumla inşallah yer soğumasını bekliyoruz
öznurcum çok geçmiş olsun migren zordur diye biliyorum allah yardımcın olsun aras ın yürüme işini fazla kafana takma kaan ilk adımları atınca yürümesi 1 haftayı bulmuştu hatta bi kaç haftada kolayına geldiği için emeklemeye devam etmişti bol bol alıştırma yapın iki kişi karşılıklı geçip birbirinize gönderin oynayarak daha çabuk yürümesini sağlar zaten bi süre dengede durmayı başarırsa yavaş yavaş kendine güveni geliyo artık bağlasan durmaz
gülay tahinli lahana sarması ilk defa duydum sonuç kötü olduysa misafirlere hazır bişiler sunabilirsin marketlerin dondurucu reyonları artık baya zengin mantılar köfteler falan zorda kalınca ben öyle yapıyorum

biz ali efeye hiç egzersiz vs yaptırmadık ya. kendiliğinden sıraladı sonra adım attı yürüdü artık babası ile kovalamaca oynuyor :)))) ilk adımlarını da annesine attı oğluşum ne ağlamıştım.

kızlar uniceften yılbaşı kartları sipariş verdim müşterilerimize göndericez. örnek hediye kartlar göndermişler çok hoş. tavsiye ederim.

ece ne kakaolu kek mi? of offf afiyet olsun kokusu burnuma geldi resmen. ben 1-1,5 aydır tutuyorum boğazımı. öyle aç dolaşmıylrum ama önüme ne gelirse de yemiyorum. 3-3,5 kilo vermişim çok mutlu oldum. 4 kilom kaldı hedefe

bu koltuk siralamasini anlayamadim gulaycim???

bu arada sen nerden biliyosun tahinli lahana sarmasini??? bizim mersindee kabakli tahin dolmasi yaparlar.... arap bir komsumuz var nasil guzel yapiyo anlatamam... bi gun bende denicem en sevdigim yemektir.... ama cok zor tutturmak.....

oyy kıyamam sanaaa gerçekten harika koktuuuu bende fazla yemiyorum oğluşlar için yaptım büyük kreşten gelince mutlaka sütle götürür ama kaan ı bilemiycem inşallah yer canım ne güzel zayıflamışsın ben 60 kg da çakıldım kaldım sebebi acaba gece çocukları uyutunca götürdüğüm milkanın janjanlı noel baba çikolataları olabilirmiki yada kaan öğle uykusuna yatınca kaşıkladığım nutella kavanozu
walla başka yaramazlık yapmıyorum ama sanki çocuklar uyuyunca çikolata ye çikolata ye diye bişi dürtüklüyo beni bi unutsam bende eskisi gibi 50 ye düşebilsem

saolo baharcim tesekkur ederim... migren gercekten berbat bi olay....

afiyet olsunn Yasemincim.... benim yerimede yeee cok severim kakaoglu kek....
cikar disari bence kaani... eksi 2 gayet normal.... burdada feci kar yagiyo

ececim inş kaan da yer canım benim. yarasın kuzulara. ben de bayılıyırım kakaolu keke oooy oy olsa 1 dilimcik yerdim öyle aman yemiyim demiyorum ama ben de senin gibi kaşık kaşıktım :))) şimdi az ve öz tüketiyorum.

ececim tahinli lahana sarması yöresel bir yemek aslında, ben çukurova yemek kitabından yapıyorum yemekleri,bizim ağız tadımıza uygun bol ekşili, baharatlı, salçalı.

zaten 12 den sonra tavuksuyuna şehriye çorbası, bezelyeli pilav yaptım. brokoli haşladım. eşim de köfte yaptı. eve gidince bende ıslak kek yapacam. umarım son yaptığım sosla lahana sarmasını beğenirler...

öznur bizim buradaki iki üstad da migren vardı, hatta üç üstadda, ama tedavi oldular. hemde çok ileri dereceydi, ankarada bir hastanede iki hafta içinde tedavi ediyormuş, aslında hiçbiri inanmıyordu, ilk önce biri gitti, sonra diğer sonra diğeri. şuan 2 yıla yakın migren atakları geçirmemişler, yada çok çok hafif oluyormuş sen duydun mu.

baharcım ali efe cesaretliymiş demekki bizim kaan çok tırsıyodu yürümekten önceleri düşdükçe falan o yüzden biz egzersiz yaptırdık babasıyla birbirimize göndererek ama etkisi oldumu bilmiyorum en azından düşerken onu tutuyodukya biraz daha kendine güveni geldi sanırım
canım ne güzel yapmışsın kart almakla bende mutlaka gördüğüm yerde alıyorum bi anne olarak çok üzülüyorum annesi babasız yada aç hasta çocuklara haber bile izliyemiyorum çok hassasım bu konuda içim parçalanıyo resmen

koltuklardan tutunarak sıralaması demek istemiştim öznurcum, yani iki koltuk arasını yakınlaştırın elini bırakıp diğerine geçer, cesaret eder zamanla.

canım ben de çukurova yemek kitapları var, ondan yapıyorum harika ya. offf ekşili dolma olsada yesek, bayılırım ya...

ececim ali efe düştüğünde ya da bir yerini vurduğunda ıııı ıııı diyip yere duvara vs vuruyor :) ağlamayı vs de unutuyo o arada :))) tabi biz de sürekli yanındaydık yürürken düşüp korkmasın diye.
ben de yeminler ediyorum tv gazete haber yok diye ama işim olmadığında girip okuyorum. bu sabah yine okudum bi haber allak bullak oldum.sokaklarda hüngür hüngür ağladığım çok oldu bu bebişler yüzünden.annelik daha da zayıf yaptı beni bu konuda malesef. Allah evlatlarımıza uzun ömür versin acılarını yaşatmasın.

bahar hiç açma canım sen su gazeteleri. her seferınde okuyorsun. herşey berbat ben okumuyorum artık gazete falan. okudugun en iyi haberler zam haberleri gazetede:) onuda okumasakta olur:)

bahar hiç açma canım sen su gazeteleri. her seferınde okuyorsun. herşey berbat ben okumuyorum artık gazete falan. okudugun en iyi haberler zam haberleri gazetede:) onuda okumasakta olur:)

meryemim haklısın walla hayır okuyup okuyup bi de sana anlatıyorum dimi :) okumıcam ya okumıcam artık. okumazsam bilmicem duymucan o meleklerin yüzünü görüp aklıma kazınmıcak dimi.

sarma sarma dediniz canım zeytınyaglı lahana sarması istiyo bahar yapsana bana en yakın sensinn geliyim yiyim:)

sarma sarma dediniz canım zeytınyaglı lahana sarması istiyo bahar yapsana bana en yakın sensinn geliyim yiyim:)

meryem sen önce hamsimi pişir sarmayı sonra düşünelim :))))))
ben bilmem lahana sarmasını ama babanem iç yapardı zevkle yerdik. kıymalı sarma içini ayrı pişirir yaprakları lahanaları haşlardı. hep beraber sarar sarar yerdik... ondan yaptırabiliriz bak bi dahaki gelişinizde ne dersin?

hamsi zamanı gelme şimdi buzhane hamsi pişiriyim sen gel:) yada seneyeyi bekle:) içide olur valla canım çok istedi. hamıleykende sadece bunu canım çok istemişti:)

selam ben geldim kafayı yemek üereyim felaket bir gecenin ardından başım çatlıyo ((

gökşen akşam 10 da uyudu saa 1 e doğru kalktı ondan sonra 4 ü geçiyodu yattığında babasını zorla kaldırdı oynasın diye adamcağız 2 saatlik uykuyla işe gitti sıpa şimdi uyuyo banada gelmiyo gece ağlıyo baba diye 10 günlük ayrılık bizi hiç iyi gelmicek ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…