öznurcum atladım kusura bakma, yürümeyen bebek var mı yok. yada benim taktığım konu yemeyen çocuk varmı yok, ama işte anne olarak sabırsızıs. rüzgar da 9,5 aylıkken kendi başına yürüyordu, ama işte her çocuk farklı bir yeteneğe sahip. eğer yürümesini hızlandırmak istiyorsan günde bir yarım saat falan koltuklardan sıralamasını sağlarsan bayağı geliştiriyor bu, bir de yakın mesafe iki koltuğu yanyana koyup birine oyuncak falan koy mesela diğerine gitmesini sağla. ama emin ol zmanaı gelecek yürümesinden peşinden koşmasından bıkacaksın...
kızlar ya keşke kar yağsa buradada yağmur yağıyor, hava inanılmaz soğuk
dün zaten sinirlerim bozuldu, tahinli lahana sarması yaptım, güzel olmadı, ilk kez yapmıştım ama tahinli sosunu beceremedim. neredeyse saat 12 olmuştu kaçıncı kez sosunu hazırlıyordum tekrar tekrar... bugünde misafirlerim var, doğru dürüst yiyecek bişey hazırlayamadım sırf bu tahin yüzünden.
ece ne kakaolu kek mi? of offf afiyet olsun kokusu burnuma geldi resmen. ben 1-1,5 aydır tutuyorum boğazımı. öyle aç dolaşmıylrum ama önüme ne gelirse de yemiyorum. 3-3,5 kilo vermişim çok mutlu oldum. 4 kilom kaldı hedefe
bahar hiç açma canım sen su gazeteleri. her seferınde okuyorsun. herşey berbat ben okumuyorum artık gazete falan. okudugun en iyi haberler zam haberleri gazetede:) onuda okumasakta olur:)
sarma sarma dediniz canım zeytınyaglı lahana sarması istiyobahar yapsana bana en yakın sensinn geliyim yiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?