2009 Eylül Anneleri

vala isin zor nihalcim, allah kolayliklar versin sana, ben bitanesiyle zor ugrasiyorum....
ama bu kez tanem oyun halisindayken ablasi rahat verirmi kii taneme?? Belkide iyiolur bilemicem! bu sayede ablada biraz oyalanir... ama senin oyun halisini alman biraz dusununce mantikli gibi geldi... iki cocuk neticede....ne diyim kolay canim kolay gelsin sana

iyi tatillerrrr
bugun hava çok güzel burda güneşli, günlerdir yağan karın buz gibi havanın ardından çok iyi geldii sıpam uyansın çıkarayım azcık hava alsın

selam kızlarrr nabersiniz
bugün temizliğimi yemeğimi yaptım kaan a bi çizgi film açıp duşa girdim ve 10 dk içinde çıktım artık uzun uzun banyo keyfimizde kalmadı iyi sesi çıkmadı diye seviniyodum çünkü herzaman o 10 dk yı bana zehir eder ya gelip banyonun ışığını kapatır yada kapıya yapışıp ağlar bu sefer çıtı çıkmadı ışığımda sönmedi kiiiiiii banyodan çıktım mutfağa su içmeye gittim allahım nasıl bi plastik kokusu benim zottiri sen git fırını aç içine legolarını doldur kapat sonrada düğmeyi max olan 240 dereceye getir allahımmmmm legolar jöle kıvamına gelmişler böööyk bi koku bi koku anlatamam allahtan susamışımda mutfağa gitmişim yoksa olacakları tahmin bile edemiyorum neyse eşimi aradım koli bantı getirecek gelirken inşallah yapıştırınca açamazzzz

yasemiiinnn yazdiklarini okurken baslarda, ohh yaa bak tv acmis banyoya girmis demekki cocuk uslu yani diye icimden gecirirken yazinin sonlarinda yuzumun sekli nasil olmustur kimbilir????

senin firin nasil bise?? allah korusun daha kotu seyler olabilirdidi??? ee nasil temisleyeceksiniz peki??
aman allahim.....
gulummi aglayimmi bilemedim
allah kolayliklar versin canim benim.....
nedir bizim bu veletlerin ellerinden cektiklerimiz

yaa öznurcum bi uslularki sormaaaa
wc ye zor gidiyorum o derece yani
tatlım benim fırınım bosh turbo ankastre çok memnunum fırınımdan harika pişiriyo hamur işlerini legolarıda harika pişirmiş tam kıvamında
canım duştan çabuk çıkıp direkt mutfağa daldığım için legolar jöle kıvamındayken işe el attım kapağını ve mutfak camını açtım donmuşlar tekrar tabi tipleri kaymış bende nasıl temizliycem diye düşünürken elime aldım aynen geldi yapışmamış tabi eğer pişmeye devam etselerdi durum ne olurdu bilemiycem ama artık kafayı tırlatmam yakındır yaa heryere burnunu sokuyo evde karıştırmadığı hiçbir şey kalmadı benim büyük oğlum çok akıllıydı hep sözümü dinlerdi küçüğe baka baka oda yaramaslık öğreniyo az önce ikisi bir olup salon duvarını boyamışlar deli olmamak işten diil
allah hepimize sabır versin kızmamak için dişlerimi sıka sıka dolgumu kırdım bide dişçi yolu göründü bana
daha yazcam ama bizimkiler salonu terkettiler peşlerine düşmezsem evi başıma yıkabilirler öpüyorum canım
aras paşam nasıl bu arada iyileştimi sen nasıl oldun öznurcum

Aahh Yaseminciim aahh....sakin olmaya calis canim benim yaa...firinin temizlenme isine sevindim..aynen arasta oyle her yere burnunu sokuyor, gecen mutfak dolabini acmis rafi yere indirmis ivir zivir kirilmis bir suru, allahtan biyerine falan batmadi....
bazen bende kendimi kaybetip fena halde bagiriyorum hemen kaciyor masa altindan beni izliyor sessiz sessiz, kesinlikle aglamiyor bagirdim diye, biliyor cunku suclu....
ama allah en cok sana sabir versin Yasemincim senin isin benden cok daha zor! sen yanlizsin galiba surekli?? varmi bir yardimci veya bi arkadas gelip giden birileri??? insan boyle kendini kaybeder
Arasin gribi devam edior canim malesef ama daha oncede dedigim gibi cok hafif atlatiyor hic ates olmadi, ama ben kotuyum bogazim fena tahris olmus....

çok çoook geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsınız bizde gribiz ailecekkk
kış geldiya virüslerin biri geliyo öteki gidiyo burda hava fena bozdu buz kristalleri yağıyo şu anda eksi 18 burası hava girsin diye camı açmamla beynimin donması ve kapatmam bir oldu
ben pek bağırmıyorum çünkü bağırınca çok korkuyo benimkiler ikiside ağlıyo bende sinirlenince dişlerimi sıkarak canım oğluşum ne yapıyosun yineee diyorum büyük kızdığımı anlıyoda kaan anlamıyo gülüyo bide veee dişimi sıkmaktan gerçekten dolgum kırıldı
bi bakıcım var canım ama aynı zamanda üniversitede çalıştığı için her zaman müsait olmuyo sadece akşamları ve haftasonları uygun bende arada alıyorum onun dışında tek bakıyorum tabi benim ilk oğlumu annem büyütmüştü annemin benden çok emeği vardır üstünde burayada geldi doğumumda ama 3 ay kalıp gitti şimdi yalnızım
sen bakıcından memnunsun dimi arasta seviyomu kızı

hu huuuuuuuuuuu kimse yokmuuuu
kızlarrrrr kocişlerle gezmeye gittiniz sanırımm bizde birazdan ikeaya gideceğiz ordanda bi arkadaşın bebişi oldu onlara ziyarete gideceğiz ama kaan beyin uyanmasını bekliyoruz abisi bekleyemedi eşimle alışveriş merkezine gittiler kaan uyanınca bizide alacaklar ben dışarda uyutmayı pek sevmiyorum onun için gezmelerimiz hep akşama kalıyo

günaydııınnn
gülay ve benden başka kimse yok anlaşılan
naber gülaycım
biraz geçmişe baktım yine hoş olmayan şeyler olmuş
hem de gereksiz yere

sen nasılsın rüzgarcık nasıl

bizde aşımızı olduk cumartesi bıde ateslendık üstüne. huysuz iştahsız diş patlatmaya calısan zavalla bı kuzu ıle ugrastım haftasonu

günaydın eylülcüm, valla bende anlamadım ne oldu zaten:)

rüzgarın keyfi yerinde, oyun grubunun süresini uzattık, 3 aylığa çevirdik. onun dışında bir gelişme yok. siz nasılsınız.

iyiyiz biz de gülay
uyuyabiliyoruz öyleyse mutluyuz :)

oyun grubunu ben de araştırmaya başladım
gerçi bizim için bahardan önce zor ama olsun araştırayım ben bi yandan
meryem geçmiş olsun size de
biz de 6 aydan sonra sonunda bi diş patlatabildik
ama hala şiş olan dişleri var
aşıyı ben bilmiyodum ya
geçen ay zatüre aşısı olmuştuk biz
kuzenim götürmüştü edayı aşıya
birbuçuk yaşına kadar daha aşı yok demiş dr
marta kadar gelmenize gerek yok demiş
Allah Allah biz mi yanlış anladık acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…