sağol eylul. aynı dr a gıttıgımız için dr un bana basta soyledıgını soylıyım. 12. ay iti bari ile 4 aşı var dedi ister bölerek her ay istersende ıkı ıkı yapalım dedı. ben her ay 1 ası ıstedım işte 15. ayda bitti.
bizimde agzımız felaket yaiki azı ustten patlattı. altatkıler ha patladı ha patlıcak. köpek dişlerimiz kabarık
Eylül annelerıne merhaba... bayadır girmıyorumm...15 aylık oldu cocuklar.. zaman cabuk gecıyor...yorumları göz gezdırdımde hemen hemen herkezın sorunu dış suan.allah yardımcımız olsun...
slm kızlar nasılsınız eylül hanım uyudu bi bakim dedim nevar neyok
slm canım.. nasıl oldu eylül.. toparladı mı kendini
canım çok şükür toparladı şuan biraz nezle ama geçiyo çok önemli bişey değil bi ara hiç bir şey yemiyodu insan 3 ay hiç kilo almazmı eylül 9 aylıkken 9.500dü 13 aylıkken yine aynı kilodaydı bütün azılarda dahil dişleri aynı anda patlatmış şok oldum ya hepsi auynı anda nasıl çıkar dudak etrafı hep salyadan isilk gibi ama rahatladı çocuğum patladıktan sonra şimdi iştahı falan yerinde çok şükür sadece yemek seçiyoruz okadar siz nasılsınız canım
merhabalar ben hala günde 2 kez uyutuyorum siz tek uykumu yapıyosunuz
ya ben şu aşıları bir kontol etmeliyim...
meryem geçmiş olsun. sanırım diş konusunda biz geç kaldık. hala iki altta iki üstte
ya ben şu aşıları bir kontol etmeliyim...
meryem geçmiş olsun. sanırım diş konusunda biz geç kaldık. hala iki altta iki üstte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?