2009 Eylül Anneleri

sağol eylul. aynı dr a gıttıgımız için dr un bana basta soyledıgını soylıyım. 12. ay iti bari ile 4 aşı var dedi ister bölerek her ay istersende ıkı ıkı yapalım dedı. ben her ay 1 ası ıstedım işte 15. ayda bitti.
bizimde agzımız felaket ya iki azı ustten patlattı. altatkıler ha patladı ha patlıcak. köpek dişlerimiz kabarık

biz de 12. aydan sonra bi su çiçeği olduk
sonraki ay da zatürre olduk
sonra bişe olmadık
ben en kısa zamanda evime uğrayıp şu aşı defterini bi inceliyim bari
diş konusunda da azıları patlatmaya başlamışsınzız en azından hayırlı olsun
bizde 11 aylıkken çıkardığı üstten 4 alttan 2 diş dışında bişe yoktu
şimdi alttan bi tane daha patldı biri de şiş
bi de sizinki gibi köpek dişlerimiz şiş durumda
kolayca atlatabilseler keşke ya
huysuzlukları önemli değil de acı çekiyor yavrucuklar

ya ben şu aşıları bir kontol etmeliyim...

meryem geçmiş olsun. sanırım diş konusunda biz geç kaldık. hala iki altta iki üstte

12.ay kkk
13. ay prevenar 13
14.ay su çiçeği
15.ay prevenar 13 bızım bu sekılde asılarımız

Sağol Gülay. açıkcası ne kadar geç çıkarsa okadar iyi gercekten cocukların dirençlerinin düştüğü ortalıgın mıkrop kaynadıgı su donemde diş olayı gercekten çok sakat. ben hiç vıtamın kullanmazken sırf vucut düşmesin diye basladım vitamıne

benimde aklım ermedi bu aşı işine doktordan doktora değişiyor mu ne...

bizimkinin aşı kartına baktım dün pnomokok diye bir aşı yazmıyor aslında yazması lazım eskiden devlet karşılamıyormuş şimdi karşılıyor off.. özel hastaneye de götürüyorum hiç ilgilenmiyorlar bende bu aralar çook mu offfluyotrum canınızı sıktıysam özür dilerim kızlar......

selam kızlar

Şu aşılar bizim 12 ay'da olduk 13'te su çiçeği Mart'da çağırdılar ama onun dışında bişey demediler Sena 16 aylık oldu şimdi

herkese selam ...uu bütütn yaramazlarda burdaymış aman dikkat
bizde aşılarımızı yaşında olduk sağlık ocağında sonra su çiçeği aşısı olduk 14 aylıkken.. birbuçuk yaşına kadar aşımız yok çağırmadılar bizi.. dr da iki yaşında hepatit aşısı dışında başka aşı söylemedi..

Eylül annelerıne merhaba... bayadır girmıyorumm...15 aylık oldu cocuklar.. zaman cabuk gecıyor...yorumları göz gezdırdımde hemen hemen herkezın sorunu dış suan.allah yardımcımız olsun...

slm canım.. nasıl oldu eylül.. toparladı mı kendini

canım çok şükür toparladı şuan biraz nezle ama geçiyo çok önemli bişey değil bi ara hiç bir şey yemiyodu insan 3 ay hiç kilo almazmı eylül 9 aylıkken 9.500dü 13 aylıkken yine aynı kilodaydı bütün azılarda dahil dişleri aynı anda patlatmış şok oldum ya hepsi auynı anda nasıl çıkar dudak etrafı hep salyadan isilk gibi ama rahatladı çocuğum patladıktan sonra şimdi iştahı falan yerinde çok şükür sadece yemek seçiyoruz okadar siz nasılsınız canım

aman iyi şükür geçmiş olsun.. boşver sağlığı yerinde ya kilo alır nasıl olsa takma kafana.. izde bütün azıları aynı anda patlattık bayağı zor oluyo ama bir çırpıda kurtuldu çocuklar.. bizimde diş sırası iştahımız uykumuz çok kötüydü ama geçti çok şükür..Bade şimdiye kadar yemek seçmedi iştahı varsa yer yoksa birşey yemez..

Sena'nın 16 dişi geliyor ama çok yaramaz ve günde 2 kere uyuyor her çocuğun gelişimi farklı kızlar maşallah artık konuşmayada başladı ama çok komik ver kızım diyorum elidekini vermem deyip saklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…