2009 Eylül Anneleri

HERKESE MERHABAAA....ama kimse yok malesef( gecmisi pek okuyamadim... insalah iyidir herkes... ozledim sizii yaa!! bugun cok yogun ve yorucu bir gundu benim icin... sinavim vardi 2 tane... allaha sukur ikisinde de kaldim, cunku zerre calismamistim sabah 8 de okuldaydim 4 bucukta ciktim, alisverisimi yaptim eve geldim, tarhana corbasi yaptim simdide makarna yapiyorum... inanilmaz yorgunum!!!

Aras hastaydi biliyosunuz, hastaligindan dolayi yine 3 4 gundur yanimda yatti ve yine fena alisti bugun tekrar odasinda alistiracagim.... yaa inanilmaz zor kizlar ya.....
yarim saatte bir uyaniyor gidiyorum yanina bir iki pis pisliyorum ama gozu bende oluyor o anda benimde uykumun en guzel oldugu saatler oluyor tabi bu kez fazla aglayinca aliyorum yanima, simdi isi kapti ben aglayinca demekki annem beni yanina aliyor diye bir huy edindi ama bu aksamdan itibaren kesin kararliyim alistiracagim.... anlayacaginiz beni uykusuz gunler geceler bekliyor, ama nereye kadar direnebilirkiii??? eninde sonunda maksimum 10 gun 15 gunde alisir degilmiii??? yalvarrim motive edin beni kizlar... bu is cok zor

slm kızlar
öznur aynı beni anlattın sanki.
ama eninde sonunda alışacak merak etme bende hastalıktan dolayı yanıma almıştım alıştı böylece.
bu süreci atlatıcaz tabiiki biraz daha sakin olmalı ve zaman tanımalı değilmi.
yürüme konusuna gelince oğlum 1ay önce yürümeye başladı ama hala düşüyo :))
kızım dahada geç yürümeye başlamıştı 17 aylıkken.
ne kaybetti hiç bişey o yüzden canınızı sıkmayın,
geçicek elbet bu zor günler ileriyi düşünün ben öyle yapıyorum:)
öpüyorum yavrularınızı.

Son düzenleme:

ya canimm vala saolasin gercekten beni cok motive ettin yurume konusunda:) artik benim cocukta bise mi var demeye baslamistim.... ama senin kiz 17 aylik yurudu demek haa??? belkide benim de daha 2 ay beklemem lazim bu yurume konusunda... iste her bebegin gelisim sureci cok farkli.....
inslah en kisa zamanda sende bende alistirriz tekrar kendi yataklarinda uyutmaya...
gercekten cok tesekkur ederim canim benim rahatlattin beni

günaydın herkeseee
meryem daha gelmemişsin ama şimdiden yazayım dedim
birazdan şantiyeye gidicem de
ben bu sabah seni görmüş olabilir miyim acaba
sabah e5 üzerindeki zeytinburnu durağında taksi bekliyordum
saçları yarım toplanmış kahve rengi kabanlı bi kızı sana benzettim ( tabi sabah sabah uykum daha açılmamış olduğu için ancak gittikten sonra anladım kime benzettiğimi)
sonra da o kız üst geçite çıktı
sen miydin ki

kızlar artık yoğunluktan pek fazla giremiyorum ama sadece özellikle kızı olanlara bir oyuncak tavsiye etmek için girdim. Ben uzun zamandır doğaya ne oyuncakalsam hoşuna gider diye düşünüp duruyordum hatırlarsınız belki. dün elektrik süpürgesi aldık hemde çok çok uygun bir fiyata legolarından bile daha ucuza. çalışıyor düğmesine basınca hani şu strafor köpükler var ya onların tanelerini çekiyor içine ve doğa tek kelimeyle bayıldı.. sabah sekiz açmış evi süpürüyodu :) oyuncak düşüncesi olanlara tavsiye ediyorum. bu arada umarım herkes iyi ve herşey yolundadır kendinize iyi bakın.

günaydın herkese,

ben de çamaşır makinesi ve mutfak seti aldım. rüzgar malesef pek ilgilenmedi. sanırım her bebek farklı leylere ilgi gösteriyor. ama gerçekten çok güzeller çamaşır makinesi çalışıyor falan, elektrik süpürgesi de çok güzeldi onu da görmüştüm.

e sabah sabah insan işe giderken öyle oluyor meryem
ama yorgun gibiydin sanki

tuba ne güzel doğa süpürgeyle oynamış
benimki korkuyor süpürgeden
hatta annemin evinde eda merdivene tırmanmasın diye süpürgeyi ilk basamağa koyduk
uzaktan uzaktan geçiyor
eda süpürgeyi getiriyim mi dediğimizde vuuvvv demeye başlıyor
benimkine ver arabayı ann annn diye sürsün

haa tabi zaten benim alma amacım biz ne zaman süpürgeyi açsak sevinç çığlıkları atıp peşinden gidiyo sarılıyo falan süpürgeye :) ordan yola çıkarak aldım zaten.

yorgunum eylül valla.. sabahın köründe gereksiz bır telefonlada uyanıp ustune uykum kaçınca bırazda sinirliydim:)

haa tabi zaten benim alma amacım biz ne zaman süpürgeyi açsak sevinç çığlıkları atıp peşinden gidiyo sarılıyo falan süpürgeye :) ordan yola çıkarak aldım zaten.

aman ne güzel
kardeşim söylemişti bu hafta bimde de mutfak tezgahı falan varmış
doğanın ilgisi varsa ondan da alabilirsin

kızlar ben kaçtım şimdilik
çıkış saati gelmeden dönebilirsem katılırım yine aranıza
bol muhabbetler size

Kızlar benim ilgi alanım oyuncaktan çook yemek problem biliyosunuz........
Dün nette bakıyodum öyle diyorki 15 aylık bebeğin haftalık beslenmesinde muhakkak biftek kıyma tavuk eti balık eti 3 gün et günü diğer 4 gün sebze günü olmalıymış ben hepsinden veriyorum ama biftek vermedim normal yemek içinden et verdim suyula birlikte sizler nasıl veriyorsunuz kırmızı eti bifteği tarifiniz varmı sizce nasıl yapıp yedirmeli .......???

yorgunum eylül valla.. sabahın köründe gereksiz bır telefonlada uyanıp ustune uykum kaçınca bırazda sinirliydim:)

ayy buna da cevap yazim de öle gideyim
meryem keyifsiz ya da sinirli de dicektim ama
dedim hop daha ilk kez görmüşsün olumsuz eleştiriler yapma
amaannn eğer kötü bi haber değilse -Allah korusun- boşver gitsin
hiç sinirlenme gereksiz telefonlara falan

kötü bi haber değilk.eşimin işiyle ilgili arayan ilgisiz bi insan:) uykumu kacırdı:)
birde ben genelde sokaklarda teksem boyle asık suratlı uyuz görünürüm:) annem öyle der:)

aylin su nete çok bakmamak lazım. burada hepimiz çocuk buyutuyoruz ve hiç birinin beslenmesi aynı değil. biz kırmızı eti genelde köfte olarak tuketıyoruz. ama son zamanlarda kusbası dogranmıs kuzu etını pişirip veriyorum. çatalına batırıyorum kendısı ağzına atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…