2009 Eylül Anneleri

selamlaaaaar... muhabbet almış başını gitmiş nerelere nerelere neler neler olmuş yahu
herkes iyi gibi şuan asayiş berkemal sanırsam :))))) :86:
biz de iyiyiz oğluşumla. işler bastırıyo okuyup yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman. aşılarla ilgili biz 12. ay da 2 tane ve sonra su çiçeği olduk sonraki aşımız 1,5 yaşında ALlah o günleri göstersin inş.

selamlar herkese bizde dün kontrolümüzü olduk herşey yolunda çok şükür kan tahlili verdik
bahar siz hepatit a yaptırdınızmı

hımmm evet meryem keyifsiz biraz...........

sabah sabah ta ben biraz boş boğazlık etmişim pardon ..........

Son düzenleme:
filizcim hepatit a için aşı yaptırmadık henüz. doktor bişi demedi. sonraki aşı 18 aylıkken olacak dedi. o da özel aşı bildiğim kadarı ile ama ne zaman yapılıyo bilmiyorum bakmam lazım.

meryemcimm sen burda herkes çocuk büyütüyor deyince bir tek sen mi büyütüyorsun anlamında anladım da kusura bakma benimde bu aralar alınganlığım üstümde yanlış anlamışım..:78:

slmmmm yagız beyleri uyuttum kahvemi yaptım ohhh azcık kafamı dinleyim şimdilik biz iyiyiz köpek dişi iyice şişti sivri belli oluyo ama bi türlü yaramadı damagı bi gün yiyo bigün aç geziyo neyse bunada şükür yedek depo geniş

gülcanım gelmiş. afiyetler olsun canım. kuzucuğa da bol ve mışıl mışıl uykular dilerim :) bu dişler bi bitse artık ya. ali efe de bi yiyo bi yemiyo maymun etti bizi peşinde.

yok aylin o anlamda demedim. zaten burada oluş amacımız evlatlarımızla ilgili sıkıntıları paylaşmak.

Gülcan nasılsın canım

hoşgeldin saniye nasılsın

iyi canım sabah sabah Sena çok ağladı 1 haftadır ananesi bakıyordu kreşe bırakıcam onu diye zavallım çok ağladı ama allaha şükür sonra iyimiş artık herşeyi anlıyorlar küçük cadım ama bende çok üzülüyorum tabiki

hoşgeldin gülcan afiyet şeker olsun..bizimde dişler yine başlıyacak sanırım gee ağlamalarımız başladı iki gündür ama yemesi normal bu aralar...
saniye insan çok kötü oluyo dimi onu ağlarken bırakıp gidince.. Bade de yavaş yavaş ben çıkarken huysuzlanmaya başladı.. eskiden bakıcısını görünce huzursuzluk yapmazdı şimdi yapmaya başladı.. sanırım büyüdükçe daha zorlaşacak..

saol baharcım hb gündüz uykumuz 1,5 saat ya nerde 3-4 saat uyuyan çocuklardan neyse buna şükür namkörlük yapmayım hehehh
internet araştırma yapıyodum sizede sorayım kızlar ya yagızın çiş miktarı çok arttı 3saatte bile bezden taşıyo bazen şeker hastalıgı belırtısı olabılırmı korkmaya başladım bu hafta dr götürcam dr gülmez harelde böle bişey için gittigime

hüsniye meryem hb bu gece biraz uyuyabildim keyfim oyüzden çok iyi uyumak gibisi yoksa ya:)))

allah korusun güzelim fazla mı su tüketiyo acaba? Bade de çok ıslatır altını doldurur ama çokda su içer..

allah korusun güzelim fazla mı su tüketiyo acaba? Bade de çok ıslatır altını doldurur ama çokda su içer..

benım hüsnü kuruntumdur inş. canım ya 1 ay öncesinde böle bişey yoktu tamam sıvı tüketiyo ama ne bilem endişe etmeye başladım ailede şeker var, gerçi annede yada babada şeker yoksa gençlik şekeri beklenmezmiş ama ablamda ve eniştemdede yoktu((yigenim 8yaşından beri insülin kullanıyo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…