2009 Eylül Anneleri

sen yinede götür o zaman için rahatlasın. sürekli acaba demekten iyidir.. inşallah da senin hüsnü kurunturdur. bazen çok bilmek araştırmakda iyi olmuyo.. herşeye evham yapıyoz

sen yinede götür o zaman için rahatlasın. sürekli acaba demekten iyidir.. inşallah da senin hüsnü kurunturdur. bazen çok bilmek araştırmakda iyi olmuyo.. herşeye evham yapıyoz

evet hüsniye bu sefer herşeyi kafaya takıyosun bi yerden bi şey çıkartıyosun kafaya az şey takıyoz ya yenileride eklensin
eşin nasıl oldu belli mi ameliyat tarihi ??

evet hüsniye bu sefer herşeyi kafaya takıyosun bi yerden bi şey çıkartıyosun kafaya az şey takıyoz ya yenileride eklensin
eşin nasıl oldu belli mi ameliyat tarihi ??
evet doğru diyon na takacağımızı şaşırıyoz kafaya ama annelikde bu demek sanırım yada biz rahat annelerden olamıyoruz..
eşim bugün ankaraya gidiyor. orda yarın bir dr görünecek. burda ameliyat olmak istemedi artık ordaki dr ne zman derse o zman olacak bakalım..ama bayağı strese girdi birbuçuk yıl önce babasıda safra kesesi kanserinden ölmüştü..çok korkuyo bakalım inşallah yarın iyi birşeyler söyler dr..

hüsniye çok geçmiş olsun evlerden ırak kanser falan Allah korusun.
gülcan sen de kuruntu yapmışsın bence ya. ama tabi için rahatlasın doktora göster.

allah korusun canım benım ya hemen aklımaza en kötü şeyler geliyo tabi eni yi dr araştırsın ameliyatla alırlar benımde amcamın bagırsagında polip var ondan biliyorum o da dr araştırıyodu ameliyat olmak için sizede tekrar çok geçmiş olsun güle güle gitsin gelsin eşin

gülcancım yok walla gene tedbir almakta fayda var tabi de aklımıza kötü şeyler getirmeyelim dimi. ay sana diyom ama benim de farkım yok ya inan :))))
ay son mesajıma baktım da iş yaparken yazmaya çalışıyorum kocam gelip gidiyo görse atıcak işten :)))) ne soğuk bi mesaj olmuş öyle.

yok canım ya ne hallerde msj atıyoruz kucagımızda çocuk yada iş yaparken gene çene yetiştiyoruz bende çoğu zaman kısa yazmak zorunda kalıyorum

kızlar siz en azından evde azda olsanız yazıyorsunuz ben işim olmadıkça acil çantayı bile ortada bırakamıyorum ekranda kendi resmini görünce yapışıyor nena diye :)

kızlar siz en azından evde azda olsanız yazıyorsunuz ben işim olmadıkça acil çantayı bile ortada bırakamıyorum ekranda kendi resmini görünce yapışıyor nena diye :)

cadıya bak.. bizimkinde de bu aralar caillou çılgınlığı başladı.. bilgisayarda sürekli çizgi film izlemek istiyo iki gündür.. birde anlıyomuş gibi espirilere gülüyo

cadıya bak.. bizimkinde de bu aralar caillou çılgınlığı başladı.. bilgisayarda sürekli çizgi film izlemek istiyo iki gündür.. birde anlıyomuş gibi espirilere gülüyo

canım yaa şu caillou çılgınlığı çoğu çocukta var galiba ama sena özellikle onu seviyormu bilmiyorum onların grupta tv yok akşamda ben pek çizgi film açmıyorum babasınla maç izliyorlar genelde ama çok merak ettim saat kaçta çıkıyor o çizgi film bakıyım reklamdan başka bişey izlicek mi

öğlenleri 12:40 dabaşlıyor akşamalarıda var ama tam saatini bilmiyorum. Bade birtek onu izliyo şarkısını söylüyor dans ediyo.. dene bakalım Senada sevecek mi

günaydın............ameliyat olamadım hala perşembe ateşim çok yüksek diye acile gittim iğne yaptı antibiyotik ve grip ilacı kullandım kan değerlerim yükselmiş .pazartesi ameliyat için tahliller yapıldı sonuçlara göre dr yapamam kanaman durmaz dedi...ünv hastanesine gönderdi.oraya gittik heryer mahşer yeri sanki herkes hasta.neysem oradada hoca ver parayı ameliyat ol yoksa adını sıraya yazalım nezaman denk gelirse dedi ..neyse adımızı yazdırdık nasılsa acelesi yok..özeldeki dr da kırşehirde perşembe yine test yaptır.düzelmişse cuma ameliyat yapalım dedi..yani neşterden kaçış yok
benden bu kadar sizlerde değişiklikler varmı

sümeyye hoşgeldin. walla dün hüsniye sormuştu telini. face ten falan mesaj atar mısın cebini. hüsniye sorduktan sonra aklıma geldi o kadar konuştuk bi telini almayı akıl edemedik diye.
ameliyatla iyi olacaksa bir süre sıkıntıdan sonra rahata ereceksen katlanmak lazım canım.Allah acil şifalar versin hemen atlat inş. eymencik nasıl

tşkrler evde yatağımı bile hazırladım gittim kesin ameliyat olacam diye laptopu bile götürmüştüm...
ama herşeyde vardır bir hayır.öncede hemen ameliyat dedi diye üzülüyordum şimdide ameliyat olamadım diye teleşlandık..bilmiyorum sonu iyi olsun ama ameliyat sonrası 1 ay ev istirahatı varmış erzincana annemin yanına gidecem.. olan eymenciğe oldu oradan oraya sürükledik hırıltı içinde hazır hastanedeyken onuda gösterdik üşütmüş antibiyotik verdi...

kıyamam eymene ya çok geçmiş olsun. tabi hastanede falan daha kolay kapar bünyeleri ne ki daha ufacıklar. annenin yanına gitmen de eşantiyonu gibi olmuş sanırım :) annen eymene bakarken sen de dinlenirsin bolbol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…