benım hüsnü kuruntumdur inş. canım ya 1 ay öncesinde böle bişey yoktu tamam sıvı tüketiyo ama ne bilem endişe etmeye başladım ailede şeker var, gerçi annede yada babada şeker yoksa gençlik şekeri beklenmezmiş ama ablamda ve eniştemdede yoktu((yigenim 8yaşından beri insülin kullanıyo ((
sen yinede götür o zaman için rahatlasın. sürekli acaba demekten iyidir.. inşallah da senin hüsnü kurunturdur. bazen çok bilmek araştırmakda iyi olmuyo.. herşeye evham yapıyoz
evet doğru diyon na takacağımızı şaşırıyoz kafaya ama annelikde bu demek sanırım yada biz rahat annelerden olamıyoruz..evet hüsniye bu sefer herşeyi kafaya takıyosun bi yerden bi şey çıkartıyosun kafaya az şey takıyoz ya yenileride eklensin
eşin nasıl oldu belli mi ameliyat tarihi ??
evet doğru diyon na takacağımızı şaşırıyoz kafaya ama annelikde bu demek sanırım yada biz rahat annelerden olamıyoruz..
eşim bugün ankaraya gidiyor. orda yarın bir dr görünecek. burda ameliyat olmak istemedi artık ordaki dr ne zman derse o zman olacak bakalım..ama bayağı strese girdi birbuçuk yıl önce babasıda safra kesesi kanserinden ölmüştü..çok korkuyo bakalım inşallah yarın iyi birşeyler söyler dr..
gülcancım yok walla gene tedbir almakta fayda var tabi de aklımıza kötü şeyler getirmeyelim dimi. ay sana diyom ama benim de farkım yok ya inan :))))
ay son mesajıma baktım da iş yaparken yazmaya çalışıyorum kocam gelip gidiyo görse atıcak işten :)))) ne soğuk bi mesaj olmuş öyle.
kızlar siz en azından evde azda olsanız yazıyorsunuz ben işim olmadıkça acil çantayı bile ortada bırakamıyorum ekranda kendi resmini görünce yapışıyor nena diye :)
cadıya bak.. bizimkinde de bu aralar caillou çılgınlığı başladı.. bilgisayarda sürekli çizgi film izlemek istiyo iki gündür.. birde anlıyomuş gibi espirilere gülüyo
öğlenleri 12:40 dabaşlıyor akşamalarıda var ama tam saatini bilmiyorum. Bade birtek onu izliyo şarkısını söylüyor dans ediyo.. dene bakalım Senada sevecek micanım yaa şu caillou çılgınlığı çoğu çocukta var galiba ama sena özellikle onu seviyormu bilmiyorum onların grupta tv yok akşamda ben pek çizgi film açmıyorum babasınla maç izliyorlar genelde ama çok merak ettim saat kaçta çıkıyor o çizgi film bakıyım reklamdan başka bişey izlicek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?