arasa bayıldım yaa.ne yalan söyleyim biz cesaret edipte dışarı çıkaramzdık aman hasta olmasın dışarısı soğuktur diye.ki evdede hastalıktan kurtulamadık gitti.
caliou eymenin dikaktini pek çekmedi bakıyor ama devamlı değil..zaten eymen bir çoğunuzun yavrusundan küçük galiba 26 eylül doğumu.1 ayda baya fark ediyor gelişimlerinde
vallahi gülaycım, bizde deli oluruz iyi mi:))
öznur, resimlerini gördümde
bu ne güzellik, maşallah.
kızımın 3 toplantısı ilkkinde çok sevinçliydim ama şikayetler başlayınca sormayın sinirimi :)
kızlar erkek anneleri şimdi gazete de okudum çocukların testislerini mutlaka kontrol edin 0-2 yaş çok önemliymiş yerinde olması en geç 2 yaşında ameliyetla indirilmesi gerekiyormuş bir dikkat edin
kizlar haftaya carsamba turkiyeden esimin kiz kardesi ve esi geliyor yanlarinda 1 cift daha var hepsi doktor gelenlerin.... yeni yil icin geliyolar 1 hafta misafirimiz olacaklar....
gorumcem dahileci, esi ortapedist diger ciftin biri cocuk doktoru diger kadin dogumcu......
varsa sorulariniz, sorunlariniz bana yazin ozelden veya face den.... burdan pek takip edemem cunku misafirler varken.....sorar yazarim sizlere
rüzgar da çok minyon tipli, hatta öznur mersinde gittiğim doktor anne baba böyle yapılı uzun ama bu çocuk niye bu kadar minyon diye bizim sinirlerimizi bozmuştu resmen.yani altında başka nedenler aramıştı. rüzgarda boy olarak şimdi iyi % 75 lerde grafikte ama genel olarak kafa vucut tipi çok minyon.
ama bence aras da babası gibi olacak ileride yapılı. benim eşimde çok zayıfmış, kısaymış ama şimdi maşallahı var....
saniyecim doktor her muayenede kontrol ediyo zaten inmemişse söyler mutlaka. ama saol hatırlatma iyi oldu. bi dahakine soralım
öznur maşallah ev ev değil tam teşekküllü hastane olacak gibi..o zaman ameliyat olursam dahiliyeci arkadaşa bir çift lafım olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?