2009 Eylül Anneleri

saniyecim, çok küçükler ama laf anlamaz dinlemezler
şikayet için erken deseydin.
geçen pazarda kızım kreşte toplantısı vardı
iyi ama utangaç dedi.

öznurucm benim kızı ebru kaptı te baştan, aliyle rüzgarı kerttik.

ama arasa da kız bulurum ben üzülme, hatta bulmama gerek yok yakışıklı arasımı gelir bulurlar.

ben de çok yoğunum işlerden , giremiyorum yıl sonu işleri işte ....bir de tezle uğraşıyorum....

bisi olmaz sumeyye iyi giydir hic korkmayin bence, karli hava adami hasta etmez.aslinda bizde halen gribiz malesef bi turlu gecemedi... bende fena oksuruyorum dun gece hic yatamadim oksurukten1

Aras ta 14 eylul dogumlu, ama cok minyon gorenler 11 12 aylik saniyo uzulme dfegilim bu duruma, ama genetik heralde cunku ben minyonum bana cekmis heralde ama cekmesin yaa erkek cocugu bu:26::26:

kizlar haftaya carsamba turkiyeden esimin kiz kardesi ve esi geliyor yanlarinda 1 cift daha var hepsi doktor gelenlerin.... yeni yil icin geliyolar 1 hafta misafirimiz olacaklar....
gorumcem dahileci, esi ortapedist diger ciftin biri cocuk doktoru diger kadin dogumcu......
varsa sorulariniz, sorunlariniz bana yazin ozelden veya face den.... burdan pek takip edemem cunku misafirler varken.....sorar yazarim sizlere

geçen eşimin yengesi çocuk bakıyor eymenden 2 ay büyük ama maşallah çocuk bir boylu eymen omuzlarına geliyor..bizde etrafta pek kıyaslayacak kimse olmayınca iyi diyorduk.meğersem yavvrum minyonmuş.neyse ana babada çok uzun sayılmaz ben 165 eşim 173.ama dayısı 185 amcası 183.onlara çeker diye umut etmiştik...

rüzgar da çok minyon tipli, hatta öznur mersinde gittiğim doktor anne baba böyle yapılı uzun ama bu çocuk niye bu kadar minyon diye bizim sinirlerimizi bozmuştu resmen.yani altında başka nedenler aramıştı. rüzgarda boy olarak şimdi iyi % 75 lerde grafikte ama genel olarak kafa vucut tipi çok minyon.

ama bence aras da babası gibi olacak ileride yapılı. benim eşimde çok zayıfmış, kısaymış ama şimdi maşallahı var....

öznur baştan aşağı muayne ol bir güzel, arası da muayne ettir gelince, her daldan doktor var, ohhh...

sümeyye rüzgarda bana fena gelmiyordu ama şimdi baby gyme gidiyorya, 12 aylık bir bebek vardı rüzgardan 2,3 santim uzundu ve kilosuda nerden baksan 2 kilo falan fazladır. rüzgar yanlarında küçücük kaldı. hatta sordular kaç aylık diye, aralarında 3 ay var rahat yani. kızlarda minyonluk güzeldir diyerek kendimi rahatlatıyorum....

bu arada eymen de dayılarına çeker. dediğim gibi eşimde kısaymış ortaokul sona kadar, çelimsizmiş ama şimdi bayağı uzun ...

öznur maşallah ev ev değil tam teşekküllü hastane olacak gibi..o zaman ameliyat olursam dahiliyeci arkadaşa bir çift lafım olabilir

kızlar okudunuz mu bu konuyu

Yaşça büyük bir arkadaşımın oğlu vardı
çok küçük doğmuştu, yaşıtlarından hep kısa ve zayıftı
doktor sağlıklı iyi, belki minyondur endişelenmeyin demişti
çocuk şimdi 16 yaşında yaşıtlarından uzun.
kıyaslamamak gerek hem biz üzülüyoruz
hemde yavrularımıza yansıtmış oluyoruz.
bazen bende yapıyordum artık yapmıyorum.

:)))))
doktorum programına hoşgeldiniz, canlı yayın yaparsın artık.:)))))))

şımarıkta olsa ne olursa olsun bakıcaklar sonuçte herkesin bir işi var ve para kazanmak kolay değil oda bu mesleği seçtiyse katlanıcak ama zaten uslu olması için elimden geleni yapıyorum konuşuyorum ama anane dede çok şımartıyor uslu ol dediğimde anlamıyor ama onlar şımartınca şımarıyor küçük cadı kızımla aynı burç olduğumuz için çok kavga edicez biz

selam kızlar.
sızın kuzularınızda gece uyanıp uzun süre gözler yarı acık yarı kapalı dönüp duruyormu bunu huy edınıcez diye korkuyorum. her gece değil ama haftada 2 3 kez böyle. bazen kısa sürüyor. bazende bu geceki gibi 2 saate yakın saat 12:30 da yattım 2 saat uyanık kaldım sabahta 7:30 kalktım

Gulaycim senin kiz kesin ama kesin uzun olur, birak kafasi vucudu ince olsun kiz cocugu bu narin olacak istee, aciyan bana acisin be canim babamiz uzun 1 80 yakin...
amaaaaa benn amaa ben 159 um canim benim vee fena halde korkmaktiyim bana ceker diye, neticede erkek cocugu bu, benim gibi cuce olursa yaa
insalah babasina ceker

saniyecim doktor her muayenede kontrol ediyo zaten inmemişse söyler mutlaka. ama saol hatırlatma iyi oldu. bi dahakine soralım

dr bakıyor mu canım sena'ya bakmamışlardı ama annem geçen onu sağlık ocağına götürdü orda bakmışlar bazılarında kızlarda yapışıklık falan olan varmış önemli bişey bizim kreşte açtıran oldu

meryem bizimkide bu hafta yeni başladı gözlerini açıyor yarı açık, sonra elleriyle suratımıza falan dokunuyor 2, 3 dakika. sonra pışpışlayıp uyutuyoruz.

saniye, doktorumuz kontrol ediyor her gidişimizde.
meryem benimki saat 3 te uyanıp bakıyor kucak istiyor
almasam kıyamet kopuyo uykusu açılmasın diye mecbur kalıyorum.
bu yüzden bende bayaa uykusuz kalıyorum
kızımı sabah servise vermekte zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…