2009 Eylül Anneleri

[/COLOR]

kızlar okudunuz mu bu konuyu

saniyecim benim oglandada vardi ayni problem, dogdugu gun teshis ettiler ve bir yasinda kesin ameliyat edicez dediler ve muhtemelen inmez dediler ve aynen dediklerri gibi inmedide.... gectigimiz eylul ayi ameliyatini yaptirdik...genel anestesi ile yapildi 1 saatlik bir operasyonla indiriverdiler oglusumun testislerini.... son durumu gayet iyi duruyor
cok sukur atlattik....
varmi benimle ayni sorunlari yasayanlar

duzelir meryem, ara ara boyle donemleri oluyor ve bu aralar arasta da ayni problem var, nasil zor oluyor anlatamam uykumun en tatli yerinde.....
azcik sabir duzelecekler.....

yaa kızlar benım oğlumda garip bir huy var. dip köşeye girerek uyuyor resmen.
park yatagında yatakla döşeğin arasına kendını sokusturuyor oyle uyuyor. emzırırken yanıma alıyorum. hop fırlıyor. emekleyerek yatagın kenarlarına gidip kol bacak sarkıtıyor. oyle uyumaya calısıyor.
bazende emzıgını almıyor sırf uyumamak için

:))))))))))
dip köşe bizdede var:)))

geçmiş olsun canım

canim benimm cok tesekkur ederim utandirdin beni sen de oylee valaa guzel hatunsun boylu posluu hemde minicik narin kibar kibar ayaklarin var

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy filiz uyuz oluyorum ama.ben düzeltiyorum o oyle yatıyor:) dr a sordum bişey ıfade etmıyor merak etmeyın dedı:)
resmını cekmıstım akşam unutmazsam face e eklerım

slm kızlar
sümeyye bencede ol rahatla amelıyatını 1 aylık istirat ailenın yanına gitmek ne güzel kestir gitsin izmire gitmek için ben bile kestirebilirim

meryem aynı dertten bende muzdaribim dün dedim güzel uyudum diye bu gece 4ten 6ya kadar uyanıktı yagız aglamıyo öle bakıyo biz dişten diye tahmın ediyoruz emınım alıtunamında öledir

dert etmeyin kızlar içinizde en kısa benımdır harelde 155 eşimde çk uzun sayılmaz 175 yagızın boyu posu şimdilik iyi ama sanmam ki öle 180lık olsun canı saolsunda şimdlik hiç takmıyorum kısalar daha zekıdır diyelim teselli edelim

bugunlerde bende bir acaibim, hani bir ara hatirlarsaniz suphelenmistim acaba hamilemiyim diyee cooook sukur degilmisim....

ama sanirim baska sorunlarim var 1 hafta icinde 2 kere tansiyonum dustu bayildim, ve kortkunc bi mide bulantisi...
fakat garip olan sey ne zaman bir seye uzulsem aninda mide bulantisi bas donmesii ve kalbim carpiyo cok fena oluyorum galiba fizyolojik biseyim yok ama piskolojik kiii bu daha kotu, onumuzdeki ay turkiyedeyim kontrol olacam... bise yapamaz hale geldim....

neysee bende cikiyorum, disarda islerim var herkese kolay gelsin

saniyecim tabi kızlarda da kontrol ediyor doktorlar. bizim gerek sağlık ocağında gerek kendi doktorumuz 1 yaşına kadar her muayenede baktı.

öznurcum arasın ameliyat olduğunu bilmiyordum canım geçmiş olsun neyse ki geçmiş te zaten.

ahh ahh dert yanardım sana meryem çekenın halinden bilen anlıyo:)))bizde 8 de kalkttık şimdi uyuyo sıpa

benımkıde 10 da uyanmış:) sabah diyorumkı esime sen git nolur ben gec gidicem. sonra düşündüm lan evde kalsam bana ınat erken kalkar en ıyısı yolda uyumak:)

eşimde ameliyat olduğunda eymeni aniden emzirmeden olmaz az az az ver diyor hatta nerdeyse verme diyor ama gece eymen ağlayıncada sümeyye kalk emzir şunu diyor.
bizim dr da her kontrolde bakıyor.ama bişey söylemedi.problem olsa söylerdi..
gülcan kısalar daha zekimidir.daha fenamıdır.yerin altındada boyu var derler bizim orada..

eymen sabah 7 de bizimle uyandı az önce kayınvalidem aradı eymen hala uyumamış deli gibi koşturuyor bugün uyumaz bu diyor.

meryem hakketen kalkar senın inadına yine uykusuz kaldıgınla kalırdın tam eşşek senınkı 10 kadar uyumuş bak seni yolladıktan sonra

sümeyye sen demek istiyosun :))))kızım bütün teknoloji kimde japonlarda adamların kafa çalışıyo çünkü

gülcan bende bizim ailenin en kısasıyım bizim sülale 170 altındakilere bodur muamelesi yapılıyor.ondan dedim kendmden biliyorum...

ya eşim sigarayı bırakmıştı bende tekara başlarsan bende başlayacam dedim.ve öğrendimki günde 1-2 tane içmeye başlamış bende başlayacam dedim salakmısın niye kendini zehirliyon diyo.sende içme deyince sıkıntıdan içiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…