2009 Eylül Anneleri

içmesin sümeyye yapabildigin bütün baskıları yap eşine benım eşim bile bıraktıysa 8ay oldu bırakalı bende içiyordum hamılelıkte bıraktım hem bünyeye hem keseye zarar o öle bi ikiyle kalmaz zamanla çogalır

ne yapabilirim bilmiyorum paket kullanmıyorum diyor ama işyerinde oda arkadaşı çok içiyor onunla içiyorlar demekki..bende başlar gibimi yapsam

tşkrler reyhancım.umarım hayırlısıyla geçer gider..kan değerlerim yüksek çıktı pıhtılaşma süresi uzunmuş dr cesaret edemedi kanaman olursa durmaz diye.ama şimdiye kadar bişey yoktu.sezeryan oldum 2.günde eşya topladım taşındım.ne bileyim vardır bundada bir hayır

kızlar bana boy demeyin yaaaa. kardeşim 1,93 m ve daha 20 yaşında. daha uzama ihtimali var demek oluyor bu. 48,5 numara ayakkabı ve 50 numara terlik giyiyor kendisi. ali efe dayısına çekerse işimiz var yani. hani sadece boy değil pos ta yerinde yerden yere vuruyo beni şaka yapıyo aklı sıra ama naber abla deyip sırtıma vursa 3 gün ağrı çekiyorum. işin komik yanı kocam hiç yanyana gelmemeye özen gösteriyo :)))

muhabbetiniz bol olsun hatunlar ben geldim..eşimden haber bekliyom dr görüşmeye gidecek bugün dua edin bol bol..
sümeyyecim çok geçmiş olsun valla merak ettik seni.. özelden telini yollada merakta kalmayalım..bu arada bir ay tatilide kapmışsın gene iyisin...
sigara konusuna gelince hamilelik ve süt verme zamanında uzunca bir müddet sigarayı bırakmak zorunda kaldım ama aklımda hep sigara içeçeğim gündeydi.. ve yeniden başladım.. içmek isteyen içer sigarayı bırakmak zorla olmaz

bahar kız halaya erke dayıya.geleceğin basketblcu annesi olabilirsin

ay sümeyye oğluşumun boyu şuan iyi ama bakalım. biz ortalama boylarda insanlarız. işte dayıya çekerse babamların yaptığı gibi gez dolaş 50 no terlik ara :)

ay gülayın face teki paylaşımına ağlamakla meşguldüm tuvalete kapattım kendimi mahvoldum ya. Allahım her saniye şükretsem az gelir oğlum için.

hüsniye hayırlı haberler alın inş. ben hamilelikten önce koyu bir tiryakiydim. şimdi hiç aklıma dahi gelmiyor desem yeridir. oğlum sayesinde bitirdim sigara olayını kafamda. geçenlerde puro getirmiş arkadaşlar ondan çektim biraz hoş geldi ama o kadar. :)

bahar sabah bende baktım gülayın paylaşımına ama 1 sayfa okudum daha dayanamdım.bende hastayım diyorum kendime ne demişler"sanmaki sadece dert sende var sendeki derdi nimet sayanlarda var"..
hüsniye Allah eşine acil şifalar versin.dualarımız sizinle.uamrım sorunsuz geçer
eşim ilk tanıştığımızda sigarayı bıraktı 3 seneye yakın içmiyoırdu.yine arkadaşı odaya gelince birlikte tüttürüyorlar denmekki...

slm kızlar nasılsınız eylül hanım uyudu bende bi yayla çorbası yaptım ona etrafı topladım geldim

baharcım bende okudum onu şimdi aallah ailesine sabır versin allah kimseye göstermesin ya gerçekten çok zor

bende dün öbgz de ağlaya ağlaya salya sümük eşim en son işten geldi beni o vaziyette görünce adam cağız bile korktu ne oldu nevar eylülemi bişey oldu diyo:))) yalnız o mete bi an sanki benim oğlummuş gibi ona o adamlar vurdukça sanki benim canım yandı ya bende filmleri yaşıyorum galiba

cansucum hoşgeldin. afiyet olsun.
Allah dermansız dert vermesin sümeyye. insan nelere katlanmıyor ki. kendi başına gelse metanetli olur insan ama evlat deyince gerisi teferruat kalıyo hakkaten. ve anne olunca bir kere bütün bebekler kendi bebeğinmiş gibi oluyor. hepsine canın yanıyor

evet kızlar herşeyin başı sağlık Allah öncelikle evlatlarımıza sonrada hepimize sağlık versin..gerisi boş.

o Alininde Allah belasını versinn. gerçekten bu dizi çok sinir bozucu

sağol baharcım gerçekten öle ya dün komşumuzun oğlunun eline kahve dökülmüş 2.dereceden yanmış oda 1.5yaşında daha ama duyar duymaz elim ayağım titredi resmen hemen yanına çıktım geçmiş olsuna ama o kadın ağlıyo ben ağlıyorum güya destek olcaktım kadına köstek oldum yavrum acıyo acıyo diye diye ağladı ya içim parçalandı

evet gerçekten anne olunca insanın yüreği bütün yavrulara yanıyo..hepsi karnı tok sırtı pek keyfi yerinde olsun istiyosun. ne garip şey şu annelik gerçekten..bende çok ağlak oldum anne olunca eskiden sadece sinirlenince ağlardım şimdi ağalayan bir çocuk görsem ağlayasım geliyo hemen

canım benim ya insanın elindende bişey gelmiyor.ağlamsınıda engelleyemiyoruz.yanıkda çok zor biz kocaman insanalr dayanmıyoruz.Allah herkesin yavrusunu korusun.
akşam tvden içeri girip ali ve carolini yolmak istedim resmen bu kadar hem suçlıu hem güçlü olunur.

ay kıyamam kuzum. insan bu kadarına bile böyle üzülüyorsa o meleğin ailesini düşünemiyorum. benim eski komşum da bebeğini lösemiden kaybetti ve birebir gördüm neler yaşadılar. başın saolsuna gidemedim ali efe doğmuştu biz ev değiştirmiştik sonra kaybetti zaten. gidemedim hala da o tarafa gidince karşıma çıkmasın diye dua ediyorum.

her gece duamdır. nerde varsa evladının başında derman bekleyen yüreği yanan anne baba sen dermanını gönder Rabbim derim önce. aldığım her nefes şükretsek az evlatlarımızın sıhhati için. ay çok bunaldım ya. günüm karardı resmen kötü oldum beeeee....

kadın kendini suçluyo ama aslında onla bi alakası yok valla resmen gözümüzü 4 değil 10 açmamız lazım kızlar kadın kendine nescafe yapmış tezgahın üstüne bıraktım bilerek el atmasın diye diyo arkamı bi döndüm onu ordan nasıl çekmiş nasıl eli uzanmış hayret ettim bizim tezgahlar yüksek bide çocukta kısa boylu 80cm olcağı varmış kocasıda tabi dikkat etmezsen öle olur falan demiş kötüydü yani bide panik biridir

bahar evet çok zor gerçekten evlat yani allah o aileyede sabır versin nasıl gidip başınız sqğolsun diyebilirsinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…