bence de hüsniye ya walla depresyonlara gark oldum burda. gazete okumucam haber izlemicem diyorum illa çıkıyo karşıma bişey. çok fazla empati kurmak ta zarar yıpratıyor ya.
kızlar wenice de falan indirim başlamış haberini vardır illa ki. gelecek sene için bişiler alsam mı diyorum. malum ev borcuna girersek meteliğe kurşun atcazsiz alıyormusunuz öyle seri sonu indirimden falan?
burası mahrumiyet bölgesi olduğu için kampanya yapan mağazalar yok.o yüzden sezonun başı sonu yok burada .hem önceden alıp bekletmeyi sevmiyorum aldığımı giyinsin istiyorum
çok sağol reyhancım sorman bile büyük incelik.ama bu sözünü hatırlatırım..
Reyhan seni 2010 en alçak gönüllü en yardımsever seçiyom kızz......
tşkr ederim miss turkey ha bunu kaynanam duymalıııı.şekerim senide yılın girişkeni seçiyorum kısa sürede aradaki farkı kapattığın için...
ya ben de önceden almayı çok sevmiyorum görüp almak daha hoşuma gidiyo an be an alıp giydirmek falan. Ama baya da indirim var gerçekten. Lcw ve wenice de çok indirim oluyor ama kalite olarak ben de weniceyi tercih ederim. Lcw kalitesi hiç hoşuma gitmemeye başladı.
Aylin beni de empatik güzel seçersin o zaman :)))) fazla empati yapmaktan surat mayın tarlasına dönüyo benim :)))) sivilcelerrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?