2009 Eylül Anneleri

bence de hüsniye ya walla depresyonlara gark oldum burda. gazete okumucam haber izlemicem diyorum illa çıkıyo karşıma bişey. çok fazla empati kurmak ta zarar yıpratıyor ya.
kızlar wenice de falan indirim başlamış haberini vardır illa ki. gelecek sene için bişiler alsam mı diyorum. malum ev borcuna girersek meteliğe kurşun atcaz siz alıyormusunuz öyle seri sonu indirimden falan?

valla bahar ben hiç almadım ama almak lazım aslında şimdiden gidip bikaç eşofmann takımı almayı bende planlıyorum hep sezon açılınca alıyorum aynısı sezon sonu yarı yarıya düşüyo kazıklanıyoz valla bide wenice nin eşofmanlarını falan çok seviyorum kalteli

burası mahrumiyet bölgesi olduğu için kampanya yapan mağazalar yok.o yüzden sezonun başı sonu yok burada .hem önceden alıp bekletmeyi sevmiyorum aldığımı giyinsin istiyorum

doğru diyon bahar fazla empati zarar elimizden gelecek birşeyyok malesef...

ben hiç almadım gelecek sene için birşeyler.. boyu posu ne olur birde o zaman daha güzel şeyler olurda alamazsam diye almıyorum ama uygun bulunca lamakta yarar var tabi

şaka maka 2011 geliyor kızlar ya çocuklarımız 2 yaşında oldu bile.....

Ben konuşmasını çook istiyorum inşallah görürüz o günleri yavv.......

tşkr ederim miss turkey ha bunu kaynanam duymalıııı.şekerim senide yılın girişkeni seçiyorum kısa sürede aradaki farkı kapattığın için...

ya ben de önceden almayı çok sevmiyorum görüp almak daha hoşuma gidiyo an be an alıp giydirmek falan. ama baya da indirim var gerçekten. lcw ve wenice de çok indirim oluyor ama kalite olarak ben de weniceyi tercih ederim. lcw kalitesi hiç hoşuma gitmemeye başladı.
aylin beni de empatik güzel seçersin o zaman :)))) fazla empati yapmaktan surat mayın tarlasına dönüyo benim :)))) sivilcelerrrrrrrr

bahar ben mağazadan eve geleen kadar bile heyecanlanıyorum acaba nasıl olacak yakışacakmı diye bi an önce giyindirmek istiyorum.

tşkr ederim miss turkey ha bunu kaynanam duymalıııı.şekerim senide yılın girişkeni seçiyorum kısa sürede aradaki farkı kapattığın için...

çoook teşekkür ederimm.....

seçtim bile........:124:

Aslında ben bi liste hazırlayıp size sunarım şekerim bekleyin......:89:

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
  1. bebisleriniz kacda kalkiyor kac saat uyuyor
  2. kahvalti cesitleri olarak ne veriyorsunuz
  3. aksama ne yemek yapiyorsunuz

sümeyye benim küçük adam giyinmekten hoşlanmadığından hemen giydiremiyorum. ayyy altını bağlamak ta soyup giydirmek te ayrı maraton bizim için ya. sizin de öyle mi? bi de kanepe etrafında dolanıyo yakala işin yoksa :)

demeeeet hoşgeldin.
oğluş bu ara 8 de kalkıyo nazar değmesin.
kahvaltılık istemiyo 2-3 danino yiyo yoğurt
akşam yemeklerini de babanem saolsun halledebiliyor bu aralar. bu akşam kıymalı kereviz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…